- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
válasz
kigyi_23 #1809 üzenetére
A patch note-ben láttam;
Sporting CodeBreach of Rules, Section 8.1, has been updated with specific notations about Automated Driving Inputs and Cheating.Application of Penalties, Section 8.2, has been completely rewritten for improved clarity, and some new penalties have been added.- - Post-Results Disqualification has been added as a new penalty type in which a participant may be disqualified from an event even after results have been posted.- - Some additional areas and types have been added to Restriction and Suspension penalties, including the ability to restrict a driver from a specific Official Series.- - The addition of these new penalties provides our Protests Team with new tools to administer measured and fair rulings.You can always find the latest and greatest version of the Official iRacing Sporting Code here: https://www.iracing.com/iracing-official-sporting-code/
Eszerint az utólagos sikeres protest után az elkövető bukja a pontokat, ezért merült fel bennem, hogy akkor az elszenvedő fél vajon visszakapja-e?
-
pRoject22
őstag
válasz
kigyi_23 #1513 üzenetére
Én 8 éve nyomom de már 8 éve is más volt mint most, szerintem a covid alatt jött a sok Gran Turismo meg Forza szökevény akik magukkal hozták az ott megszokott versenyzési stílust, hogy úgyis kilöklek és neked megyek, nem is tudom ,hogy az ilyenek egyáltalán megtudnak-e vagy akarnak-e tanulni korrekt módon menni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged