- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kigyi_23 #1809 üzenetére
A patch note-ben láttam;
Sporting CodeBreach of Rules, Section 8.1, has been updated with specific notations about Automated Driving Inputs and Cheating.Application of Penalties, Section 8.2, has been completely rewritten for improved clarity, and some new penalties have been added.- - Post-Results Disqualification has been added as a new penalty type in which a participant may be disqualified from an event even after results have been posted.- - Some additional areas and types have been added to Restriction and Suspension penalties, including the ability to restrict a driver from a specific Official Series.- - The addition of these new penalties provides our Protests Team with new tools to administer measured and fair rulings.You can always find the latest and greatest version of the Official iRacing Sporting Code here: https://www.iracing.com/iracing-official-sporting-code/
Eszerint az utólagos sikeres protest után az elkövető bukja a pontokat, ezért merült fel bennem, hogy akkor az elszenvedő fél vajon visszakapja-e?
-
válasz
kigyi_23 #1513 üzenetére
Én 8 éve nyomom de már 8 éve is más volt mint most, szerintem a covid alatt jött a sok Gran Turismo meg Forza szökevény akik magukkal hozták az ott megszokott versenyzési stílust, hogy úgyis kilöklek és neked megyek, nem is tudom ,hogy az ilyenek egyáltalán megtudnak-e vagy akarnak-e tanulni korrekt módon menni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest