- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz
#70869248 #895 üzenetére
Áh, szerintem nem, raktam én már kuplungot a középső eredetileg fékre is...
Amúgy mindenki úgy állítja be ahogy szereti, vki fejreállítva, vki jobbra fordítja és balra megy, mindegy csak élvezze
.
Okayama, Caddy, mi az elfogadható köridő?
Első körben mint egy korcsolyapálya, pl boxból a t1 megfoghatatlanul csúszik. -
szacsee
nagyúr
válasz
#70869248 #510 üzenetére
Igazad van, én azt vettem észre, hogy ha valaki elkezdi, akkor nem elég a D vagy C licensz, hanem A-ig akar jutni, ami már jóval több kiadással jár. Elvi szinten ha valaki ligában versenyez és mellette C,D hivatalost is nyom, hogy dőljön a lé, akkor 40-50K-ból meg lehet állítani, hogy utána 2K / év maradjon.
A nagyobb baj szerintem azzal van, hogy sok a "gyökér" és emiatt téged is büntet a rendszer. Igaz nekem elég sok minden már megvan, de inkább ez idegesít a legjobban, főleg úgy, hogy pályán óvatosabb vagyok a kelleténél, így rizikós helyzetekbe pl hivataloson bele sem megyek, hogy az SR-t ne kelljen keresnem, ahogy írtad is.
Itt úgy is az online rész amit más játék nem fog egyhamar felülmúlni, bár szurkolok AC-nak, de majd ha kész lesz akkor tudunk róla csak véleményt mondani. IR-nél az SR rendszer amennyire előny annyira hátrány is sajnos legalábbis a jelenlegi formában.fLeSs: Pedálod amúgy milyen, mert visszanéztem a topikot de csak annyit látok hogy fanatec.
Ma Daytona / Silverado buli lesz este hostolt szerveren akinek van kedve jöjjön. Részletek majd itt..
-
renato
aktív tag
-
renato
aktív tag
válasz
#70869248 #34 üzenetére
hm
hamarosan elkészül majd a saját iracinges oldalam, ott megnézheted mi a jó idő.
nem vagyok egy alien, de pl star (formula) mazdával múlthéten, időmérőn 2:03.066-ot toltam. ami a world record listán (ez egy új statisztika iracing alatt, valami 50.-ik vagyok az 1500 időmérős eredményből az eddigi összes szezon meg minden alapján
szal ha megfutod azt amit én akkor már jó vagy azért.. de mondom ha kész az oldalam szólok ott lesznek normális statisztikák, hogy mennyi az elmaradásom az aktuális szezonban a legjobb időtől, aztán be tudod mérni magad nagyjából.én limeon 48.022-öt mentem radicallal az előző szezonban időmérőn, úgy hogy 2 órát készültem rá kb szal még bőven benne van 5-6 tized minimum. bár nehéz ügy, nem egyszerű pálya
jah és normális setuppal mentem, meg Logietech DFPvel a szekis váltójával, 2 pedállal.
nah majd írj bejöttek e a cuccok. csöcs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Építő/felújító topik
- Metal topik
- Raspberry Pi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest