- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
CHIPman #10997 üzenetére
hát én ezt nem teljesen értettem, amit te itt csináltál, szerintem hülyeség volt, mert egyszerűen az Itunesban az iPod főoldalán megjelent lehetőségeknél ki kell választani, hogy "manually manage music and videos"
szerintem teljesen fölösleges az, amit az az oldal leírt. egy restorral biztos minden visszamegy normál kerékvágásba. aztán próbáld meg, hogy manage misuc and videos manually. akkor nem fog mindig szinkronizálni. én is évek óta ezt csinálom, és soha semmi gond nem volt. kb 6-7 gépről szedtem össze a meglévő 20 gigányi zenét, és az iTunes osem kötött bele. -
e30st
tag
3.0-t persze hogy mindegyik gond nélkül megcsinálja, de a kérdés a 4.2re vonatkozott, amit RedSnowwal még mindig csak tethered változattal tudsz megtenni (egyes modelleknél) mint pl a 2G MC modell (múltkor haverom kért segítséget, mert véletlen felrakta a 4.2-t, és a redsnow ezzel nem tudott mit kezdeni, így hát muszály volt downgradelni 4.1re)
Félreértés ne essék, én tisztelem az összes hackert, akik így akarnak hasznos tagjaivá válni a társadalomnak, nem akarom fikázni egyikük munkáját sem, de szerintem a Limera1n a legegyszerűbb, amit minden mezei felhasználó tud kezelni -
e30st
tag
válasz
naattila #10883 üzenetére
Hello!
iTunest mindenképp kéne frissítened, hiszen a 9-es nem tudja a két évvel később kiadott szoftvert feltelepíteni. egyébként azért is ajánlott, mert az iTunes 10-nél végre megcsinálták, hogy windowson is gyorsan működjön, és nem fél perc, mire elindul.
én konkrétan a legújabb, 4.2-es verziót tudom javasolni, éppen a múlt héten adta ki rá a greenp0ison az untethered jailbreakjét.
http://appleblog.blog.hu/2011/02/07/megjelent_az_untethered_jailbreak_ios_hez -
-
e30st
tag
válasz
manutdzoli #200 üzenetére
persze. meg lehet oldani. csak annyi kell, hogy amikor felrakod az iPodot, akkor kiválasztod, hogy "Manually manage music" és az "Automatic sync" kikapcsolod (ahogy felkötöd a touchot, megjelenik, és ott kö9zépen lesz egy lista kipipál és kipipálatlan elemekkel.) Csak ennyi az egész és onnantól kezdve bárhonnan bármit felpakolhatsz. én is mindig az összes haverom gépéről felmásolok egy két jó zenét, ami tetszik.
-
e30st
tag
a formátum nem mindegy. beütöd google-ba, hogy ipod touch video converter, kiad sokezer találatot, egy csomó kis béna ingyenes videokonvertert, valamelyiket letöltöd, és az megformázza neked úgy, hogy biztosan lejátsza a touchon. aztán irány az itunes, ahogy azt makimakom kollega is mondta
-
e30st
tag
válasz
Revoltek #10534 üzenetére
ugyanolyan anyag, mint a fényes rész, csak nincs lepolírozva, hanem valami gravírozós módszerrel megérdesítették az ottani felületet.
nem tudom pontosan az anyag nevét, de az apple így hívja "stainless steel"
valami krómozott acéldarabka a hátulja. ha egyébként ennyire érdekel a touch szerekezete, nagyon tudom javasolni az alábbi cikket
[link] -
e30st
tag
válasz
Natalie1982 #10512 üzenetére
igen, úgy van ahogy máyköl mondta, korlátozott dolgokra használható a bluetooth. ha más jellegű adatátviteli dolgokra szeretnéd használni, mint pl mobilról képet zenét küldözgetni, akkor azt jailbreak után cydiából letölthető bővítményekkel meg lehet csinálni, de körülményes, és nem nagyon javasolt.
-
e30st
tag
nekem kőre esett le kb 1.30m-ról a touchom (4th gen)
pár csúnya karc hátul, de működik rendesen.
jól összerakták a kicsikét. -
e30st
tag
válasz
szilchi #10474 üzenetére
2g-s touchra ha felrakod az iOS 4.2-t akkor nem lesz komolyabb változás, mert se hátteret, se multitaskingot, sem pedig game centert nem fogsz kapni. tehát lényegében semmi új nem lesz, kivéve az, hogy tudsz mappákat csinálni.
állítólag ezen felül kicsivel biztonságosabb is az új rendszer, meg minden egyes új szoftvernél elhangzik az a sablonszöveg, hogy energiatakarékosabban használja ki az akksit, és gyorsabb és jobb lesz minden, de ennek fele sem igaz.
értelmetlenül sok helyet fog foglalni a touchon, (mert lényegében mindenestül az egész oprendszer feltelepül, csak "disabled" státuszba teszi a multitaskingot, háttérképeket, airplayt, gamecentert, stb). viszont ha jailbreakeled akkor ezen tulajdonságok mindegyikét rá tudod varázsolni a 2Gre, de onnantól kezdve olyan lassú lesz, mint egy nokia 5230...
-
e30st
tag
válasz
Natalie1982 #10472 üzenetére
én is azt tudom mondani, mint makimakom kollega, de van még pár favágó módszer, ha esetleg sehogy sem menne, pl elküldöd magadnak emailben és a touchon elmented magadnak a fotók közé.
továbbá jailbraekelt touchra vannak olyan bővítmények cydiában, hogy bluetoothal is tudj fájlokat küldözgetni.és végül még az, hogy 4. generációs touch állítólag tudja kezelni az iPad camera connection kit-et is, amiről USBről vagy SD kártyáról tudsz képeket és egyéb fájlokat tenni a készülékre (bár erről nem vagyok meggyőződve)
-
e30st
tag
alapvetően az alábbi az apple üzletpolitikája az itunessal és appstore-al.
optimális esetben, ők úgygondolják, hogy van neked egy apple ID-d. és az alábbi Apple ID-t használod a gépen és az iPodon egyaránt. a gépen, ituneson keresztül is tudsz letölteni appokat az Apple ID-del. és amikor szinkronizálod az iPodot, akkor letörli azokat az App-okat, amelyek nem a te saját Apple ID-del lettek letöltve.
márpedig az installousból leszedett dolgok nem saját appok.
zenéknél is ugyanez van, hogyha másik iTuneshoz csatlakoztatod, akkor aszerint a könyvtár szerint fogja szinkronizálni a zenéket, és le fogja törölni azokat, amelyek más forrásból vannak. ezért kell az iPod-nál a manage menüben a listából kiválasztani, hogy mindenhol a manually legyen, mert akkor tudod megcsinálni, hogy több gépből is különböző zenéket teszel rá, és akkor a különbözö forrású appokat is békén hagyja. -
e30st
tag
azért törli le, mert mert biztos érzékeli, hogy installousból van, és nem kóser forrásból. de ha nincs kipipálva, akkor elméletileg nem kéne, hogy letörölje.
milyen touch? milyen szoftver? milyen iTunes? (mac/win)am meg ha végképp nem akar engedelmeskedni, akkor még a legjobb megoldás, ha nem használod az iTunest, hanem helyette a yamipod nevű free szoftvert, (windowson az a legjobb) ha meg mac-ed van, akkor a senuti-t tudom ajánlani
-
e30st
tag
valószínűleg be van pipálva az automatically sync apps négyzetecske.
ha restorolod, mindig beállítja ezt.dugd gépbe a touchot, kattincs rá, és ott ahol írja az adatokat, meg van az a lista, lődd ki, hogy "automatic sync" (vagy valami ilyesmi) és onnantól mindig csak azokat a zenéket és appokat teszi rá a gépről, amelyeket te kiválasztod. kb ennyi. működnie kell
-
e30st
tag
válasz
PredatorNo1 #10425 üzenetére
majd küldd el az utálom az itunest fanclub linkjét
csatlakozok.
-
e30st
tag
válasz
manutdzoli #200 üzenetére
persze, hogy meglehet oldani. nagyon egyszerű.
amikor fennvan a gépen a touchod, itunesban, kattints rá az ipodra és válaszd ki, hogy manually manage musik, others. vagy ez van odaírva, vagy a másik lehetőség, hogy "automatycally sync" arról szedd ki a pipát.és akkor bármely gépről, bármelyik itunesról nyugodtn tudsz zenéket felpakolni.
(nekem is így sikerült megtöltenem a 64 gigát, hogy minden haver gépéről felraktam a zenéket)
-
e30st
tag
válasz
Monochrome #8040 üzenetére
érdekes, nekem ugyan classicom és nanom meg shuffle-m van csak, de azokon ha beállítom a kezdőoldalon hogy manually manage files, akkor onnantól kezdve bármilyen gép itunesára ráteszem, közli hogy másik géppel van szinkronizálva, akarom e ezzel szinkronizálni, mire a válasz hogy nem, és onnantól kezdve tökéletesen működik. azt húzok rá a könyvtárakból amit akarok (így van az ipod classicomon már 62GB zene).
tehát igenis lehet úgy, hogy több gépről másolsz fel különböző fájlokat, anélkül, hogy kavarodást okozna.
haverom Touchán is kipróbáltam, és ott is működött, mégcsak jailbrake sem kellett hozzá.
tehát annyi a lényeg, hogy a kipipálandó részeknél beállítod az autosync leállítását, és kipipálod hogy manually manage files, onnantól kezdve pedig ha másik gépre csatlakoztatod az itunesnál minden feljelenő kérdésére nemet kell mondani, és akkor nem szinkronizálja újra, hanem ráhúzhatsz mindenféle zenét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest