- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 500*500-at használok, az nem pixeles az ipodon sem, és a monitoron iTunes cover flow módban sem.
Más: igen, érdekes ez így... Azért a hivatalos bolt nem kockáztat ez pert a nyakába, nem mert az Apple nem tudja kifizetni, hanem mert nem akarnak vásárlót veszíteni.
A gagyi utángyártó meg egyrészt becsődölteti magát ha perelnék, hogy ne kelljen fizetni, aztán más cégnéven gyártja tovább a szart, másrészt legjobb esetben közli, hogy nem eredeti tartozékkal töltötted a cuccodat, így a felelsség a tiéd... -
Gordiann
őstag
Én minimum 500x500 körülre törekszem, de ha tehetem 900x900 körül vannak sokan.
Szerintem igazából a file méret sokat számít. Az itunes store ról letöltött képek 600x600 körüliek, tehát gyárilag ezt tervezték ha minden igaz. Nálam az itunes elindításkor amikor görgetek lefelé azért ha gyorsan megyek várni kell a betöltésekre, viszont ha betöltöttek utána bármilyen sebességgel görgőzhetek fel le, megjelenik minden. Nem tudom mi a normális, de ez teljesen jó. Persze lehet 500-600 körül jobb lenne hagyni őket, nem tudom...szerk: ami nem pixeles? Attól függ mekkora méretben nézed. Ha ipodon, akkor annak megvan a kijelző felbontása, meg hogy mennyi pixel jut a cover-re. és ha ezt eléred, akkor nem pixeles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Whisky topik
- iPhone topik
- PC Game Pass
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest