Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Yettel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 500*500-at használok, az nem pixeles az ipodon sem, és a monitoron iTunes cover flow módban sem.
Más: igen, érdekes ez így... Azért a hivatalos bolt nem kockáztat ez pert a nyakába, nem mert az Apple nem tudja kifizetni, hanem mert nem akarnak vásárlót veszíteni.
A gagyi utángyártó meg egyrészt becsődölteti magát ha perelnék, hogy ne kelljen fizetni, aztán más cégnéven gyártja tovább a szart, másrészt legjobb esetben közli, hogy nem eredeti tartozékkal töltötted a cuccodat, így a felelsség a tiéd... -
Gordiann
őstag
Én minimum 500x500 körülre törekszem, de ha tehetem 900x900 körül vannak sokan.
Szerintem igazából a file méret sokat számít. Az itunes store ról letöltött képek 600x600 körüliek, tehát gyárilag ezt tervezték ha minden igaz. Nálam az itunes elindításkor amikor görgetek lefelé azért ha gyorsan megyek várni kell a betöltésekre, viszont ha betöltöttek utána bármilyen sebességgel görgőzhetek fel le, megjelenik minden. Nem tudom mi a normális, de ez teljesen jó. Persze lehet 500-600 körül jobb lenne hagyni őket, nem tudom...szerk: ami nem pixeles? Attól függ mekkora méretben nézed. Ha ipodon, akkor annak megvan a kijelző felbontása, meg hogy mennyi pixel jut a cover-re. és ha ezt eléred, akkor nem pixeles.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest