Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Oldman2

Topikgazda

Kérdés: Ezt az üzenetet hol tudom kikapcsolni?
    Beállítások —► Hangok és haptikus jelzések —► Fejhallgató biztonság
    (Settings —► Sounds & Haptics —► Headphone Safety)

Itt kikapcsoltam a hangerő korlátozást, de így sem jó.

Válasz:
    Beállítások —► Kisegítő lehetőségek —► Hang és vizuális —► Értesítések a fejhallgatóról
    (Settings —► Accessibility —► Audio & Visual —► Headphone Notifications)

Ha ez be van kapcsolva, akkor kapcsold ki.

#headphone #notification

• Oldman2

Topikgazda

Kérdés: Egy Panasonic fülest használok a készülékhez. Bejövő hívás fogadásakor a teló mindig a telefon belső hangszóróján indítja a kommunikációt, át kell állítanom a fülesre.
    Hiába van csatlakoztatva, például hiába hallgattam addig zenét gond nélkül, bejövő híváskor a belső hangszórón indít.

Ez beállítás kérdése, vagy kompatibilitási problémák vannak?

Válasz: Az iPhone mindig „ott veszi fel”, ahol a hívást „fogadjuk”.
    Tehát hiába van pl. egy Bluetooth hangszóróra/fülesre/autóra kötve, ha a telefon kijelzőjén fogadjuk a hívást, akkor ott veszi fel. Ha a füles/hangszóró/autó saját gombjával vesszük fel, akkor pedig a csatlakoztatott eszközön szólal meg.

iOS-nél ez mindig így működött, hasznos funkció ez. Ha a Panasonic fülesen nincs gomb/érintőfelület akkor az viszont gond. Ilyenkor esetleg a Bluetooth beállításokban az adott eszköznél neve mögötti „i betű”-re nyomva átállítható az eszköz típusa, de nem biztos, hogy ez változtat bármi fontosat, ami ezt befolyásolja.

Az alapértelmezett hangkimenetnek itt van a beállítása:

Beállítások –► Kisegítő lehetőségek –► Érintés –► Hívás hangjának átirányítása

#phone #headphone #bluetooth

Aktív témák