Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Oldman2

Topikgazda

Kérdés: Családi megosztás esetén ha a vásárlást is megosztom, akkor tudok olyan családtagot megjelölni akinek a vásárlásait nem tőlem vonja a rendszer?

Példa:

- a feleség tudjon vásárolni appot, ha akar az én kártyám terhére, de anyós már ne.
    - vagy az összes családtag vásárlása előtt nekem kelljen jóváhagyni mindent.

Vannak ilyen opciók? Bekapcsolás előtt jó lenne tudni.

Vagy ilyenkor gond nélkül költhet a kártyámmal bárki a családon belül?
    Mi van, ha „nem ért hozzá” és véletlenül megveszi? Ez így elég hülyén van kitalálva. Legalább értesítést kapok?

Válasz: Nem tudsz ilyet, csak kiskorú, 18 évnél fiatalabb családtagok számára kapcsolhatsz jóváhagyást a vásárlásokra.

Gond nélkül vásárolhat mindenki, akinek nem tiltod le, épp ez a lényege a megosztásnak.

Téves vásárlás miatt a Support-nak lehet írni. Az ideális eset az lenne, hogy csak olyannal osztod meg a bankkártyád, aki tudja mit csinál és nem költ el rögtön tízezreket hülyeségekre.

Mi az a Családi megosztás?
    A Családi megosztás beállítása

#family

• Oldman2

Topikgazda

Kérdés: Csináltam egy Családi megosztást, felvettem a feleségem, én vagyok a szervező.
    Vettem egy appot ami megosztható (így jóval drágább volt, mint simán) a vásárlások megosztása nálam aktív, de a feleségem nem látja a megvett appomat.
    Mit ronthatok el?

Válasz: Feleséged készülékén:
    1. App Store megnyitása
    2. Jobb oldalt felül monogram / profilkép
    3. Vásárlások
    4. A listában válaszd ki a te profilod
    5. App kikeresése a listából, majd telepités

#family #appstore

Aktív témák