- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
Vasinger! #83098 üzenetére
Nezd meg az ipad3-at...azt sikerult pl. elszurni, a retina kijelzojevel kb ugy mukodik mint egy ipad2.
Az sem mindegy, hogy a proci magok gyorsito tara is megduplazodott most az A8X-el (ezt szinten nem fogjak novelni A9-ben valoszinuleg) nem csak a ram, gpu brutal modon fejlodott, mert ezek kelleni fognak hosszabb tavon.(#83100) Tibee86:
+1 -
Xero
nagyúr
válasz
Vasinger! #82176 üzenetére
Így, hogy kész vagyok egy határidős melóval pont lefekvéshez készülődök (lesz kemény 4-5 óra alvásom) aktuális a dolog.
A párjaim mellett megszoktam, hogy a jobbomon alszanak, így arra fordultam, szóval az esetek 99%-ában már csak a jobb oldalamon tudok elaludni egyedül is.A derekam nekem is szokott fájni ha nagyon hülyén pakolom be magamat az ágyba, bár ez inkább a sok ülés mellékhatása. Ha többet mozgok (sí, úszás), akkor kutya bajom.
(#82178) Totheground: Amexet mindenki köpködi aki bármilyen kapcsolatba került velük az ismeretségi körömből. Talán nem véletlen.
Egyébként a céges számlám citinél van a vicc kedvéért. Van magán is de arra csak gyorsan átpakolni szoktam. Na most a céges elviekben szépen fut tovább, de így azért bízzon meg bennük más. Anno pont azért nyitottam náluk, mert kellően nagy megbízható cégnek tartottam a kiváló ajánlat mellett. Erről akkor ennyit.
Az otp-t elvből kerülöm, a cib-nél van több magánszámlánk, eléggé lehúzás és a netbank kőkorszaki maradvány, szóval franc se tudja. Talán BB. Meglátjuk. -
Ragnar95
félisten
-
válasz
Vasinger! #81037 üzenetére
kijelzős használatban nem bír annyit az s4, mint az 5s - mondjuk az 5c kicsivel az 5s alatt tud -, főként ha mobilinternetes vagy wifi böngészésről van szó, én legalább egy óra különbséget tapasztaltam az 5s javára.
3g telefonálásban jók az androidok, nagyon sok az 5s/5c-nek a másfélszeresét simán viszi.
összességében nehéz a két eltérő rendszeres telefon akkumulátoros üzemidejét összevetni, mert nagyon más beállítási lehetőségek adottak.GALARDO; illetve az is elgondolkodtató, hogy ha az iphone 6 alig tud az 5s felett, és a jobb akkumulátoros üzemidő miatt a 6 plus kellene, akkor nekem, mint gyakori rendszerváltogatónak, akár a 1520 is belefér már méret alapján is, ráadásul sokkal olcsóbb, így ha esetleg gyorsan szabadulni akarnék attól, mert mondjuk nem jön be, akkor sincs probléma.
-
törölt tag
válasz
Vasinger! #80199 üzenetére
Én is mindenkinek ezt ajánlom. Picit nehéz volt megszokni, de bevált. Főleg ilyen áron.
Csak sajna állandóan váltogatni kell, ha diktálni akar az ember. Illetve még gyerekcipőben jár, mert alapból rengetegszer kell váltogatni ha ezt akarja használni az ember. De jó lesz ha kiforr. -
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #80117 üzenetére
iPadekkel iOS7 esetén is voltak bajok, szóval ez nem akkora csoda, h az iOS8 sem tökéletes rajtuk...
iPhone-on ahogy írtam, gyakorlatilag hibamentes a rendszer.
A 3rd party keyboardok valóban nem túl jók még, de ez egyes egyedül a fejlesztők hibája, ehhez semmi köze az Apple-nek... -
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #80113 üzenetére
Hát nem tudom, te melyik fórumokat olvasod, illetve melyik iOS verziót raktad fel, de nekem egyetlen egy idegesítő hibán kívül, hogy a wifi sync nem megy tökéletes az iOS8, pedig GM van fent...
Volt 1-2 apró bug, de azok egyszeri esetek voltak és az adott app újraindítása megoldotta őket.
Mondjuk újításokban nem tud hoz túl sokat sajna, a WWDC után lelkes voltam, de így élesben nem egy nagy szám. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vasinger! #79525 üzenetére
Ez ember függő, nem arról van szó hogy unalmamba nem tudok mit kezdeni, hanem egyszerűen évek óta az van hogy pár hónap után lecserélem a készülékemet mert kell az újdonság...Éppen azért írtam hogy most +110 ezret nem fogok rádobni erre, mert annyival nem fog többet nyújtani hogy megérje a cserét...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vasinger! #79518 üzenetére
Azt nem mondtam hogy szeretet szolgálat vagyok és ingyen oda adom.
Azért ennyire tele én sem vagyok, mindig próbálok tudatosan vásárolni, ezen is nagyon minimálisat fogok bukni. Viszont tényleg unom, pedig imádom, ez az eddigi legjobb telefonom, de szeretek azért pár havonta beújítani...
-
legiaap
félisten
válasz
Vasinger! #79430 üzenetére
Ja és nagyobb akksi->megint bullshit, mert amennyivel nagyon akksit raknak bele, annyival nagyobb a kijelző mérete, hű de meglep
Na ez is bullshit. Igazad lenne ha az akku kapacitása arányosan nőtt volna a 6-hoz képest, de nem. Kicsit nagyobb az ugrás a 6plus és a sima 6 akku közt.
-
206 cc
senior tag
válasz
Vasinger! #79430 üzenetére
Ezzel én is egyetértek.Volt 5.2" és 5.5"-os készülékem és sajna több volt a hátránya mint az előnye a "nagyságnak"...Természetesen vannak helyzetek,munkakörök ahol ez bevállalható,de az utcán a mindennapos használatban...buszon,nyáron,tömegben,kiöltözve-rendezvényen...bizony csak kellemetlen volt a méret.Ezért is tértem vissza az 5s méretéhez.Azonban a 4.7"-ost még el tudom képzelni...kollégámnak van nexus4-e most azon próbálom a fogást és a méreteket megszokni és mivel kis kezű emberke vagyok a keskenyebb 6-os még jobb fogást is biztosít majd...
-
nofi
addikt
válasz
Vasinger! #79329 üzenetére
Köszi a tippet! Utánanéztem és most van már valami "Mobile Boombox", ami a mininek az utódja némi finomhangolással. Design, vízállóság és akksiméretben van különbség a nagytestvérhez képest. Ára kb a fele, szóval nagyon erre hajlok
Blaise
Baromi jól néz ki, de ez már túl van a kereten -
válasz
Vasinger! #79101 üzenetére
ezek pont elegek voltak ahhoz - főként a sima 4 esetén az antennás hiba, a sorra bedöglő home gomb...stb -, hogy a sima 4-est ne vegyem meg, de a 4s-t már igen.
mellesleg, az egymagos kontra kétmagos proci eltérése nem olyan, mint amikor csak az órajeleket húzzák feljebb az újabb verziókban.
a sima 5 sem véletlenül maradt ki nálam, annál is várni kellett a javításokra az 5s képében, lásd; kopó keret, sok bedöglő főkapcsoló - utóbbit már az elején leírtam, akkor sokan lehurrogtak, most meg elismerte a gyártó is, és csereprogramot hirdetett -, de az 5s már okés.
a 6-os verzióknál is kivárok, biztos lesznek problémák, amik majd az "s" verzió(k) képében javítva lesznek, mert valahogy mindig kevesebb gond van a "szuperekkel", mint a simákkal. -
válasz
Vasinger! #79086 üzenetére
a 4 < 4s több újítást, hardveres fejlesztést és javítást hozott;
- kétmagos proci (a 4-ben csak egymagos van)
- jobb gpu (hétszer gyorsabb, mint a 4-ben)
- jobb kamera (5 kontra 8 mp és minőségre is javulás)
- jobb home gomb (szigetelt)
- javított/több antenna (3 kontra 4, és jobb elhelyezés)
- jobb 3g modul (dupla gyors, mint a 4-ben)
- jobb bluetooth (2.1 kontra 4.0+le)
- siri (a sima 4 nem kapta meg) -
Jojo5
őstag
válasz
Vasinger! #78906 üzenetére
Aza 4.5" ami pl. a moto G is az tök kényelmes, nekem az egykezes használattal is.
Szerintem a sima I6 is az lesz.GALARDO: Nálam csak az akksi szól az I6+ mellett, meg a kamera, a méretet pont inkább már negatívnak jelölném így látatlanba.
Zjunior:A saját álláspontom, hogy aki órára ékszerként tekint, az vegyen egy Certina\Tissot\Oris\Fortis\Omega\Rolex 5ös közül valamit és hordja azt, ne ezeket az okos cummókat....
-
Dany007
veterán
válasz
Vasinger! #78910 üzenetére
Én!
Belső zsebben persze...
De amúgy komolyan kíváncsi lennék, hogy mondjuk nyáron 35 fokban ki hova rakja az i6+ méretű telefonját?
Vagy divatba jön a férfi retikül? Mert én már erre is gondoltam...
És röhej, de nyáron probléma hogy miként közlekedek úgy, hogy az általános cuccaimat is vinnem kell magammal... Ami ugye -> telefon, kulcs, pénz, zsebkendő (2db), jogosítvány, cigi, öngyújtó (oké, aki nem dohányzik annak könnyebb valamivel) -
tDr1v3r
veterán
válasz
Vasinger! #78745 üzenetére
Hasznos, DE igénytelenül néz ki. Mi köpködést kapott amikor pl. az LG hasonlót csinált... lefogadom hogy ez durván lesz nyalva bizonyos körökben.
Sajnálom az Apple-t, már csak azért is mert a Xiaomi nagyon durván hasonló design irányelvek alapján körökkel szebb UI-t csinált a MIUI 6 személyében.
-
válasz
Vasinger! #78548 üzenetére
akinek problémás egy régi mentés hurcolászása, egy - vagy több - meghatározott alkalmazás...stb miatt, és nem hajlandó tenni érte, mert kompromisszumot jelentene, azoknak egyik újabb ios verzió sem szokott megváltást hozni, és szerintük marad továbbra is rossz a telefon akkumulátoros üzemideje, meg semmit sem javult az új ios ilyen szempontból...stb.
-
mondomén
őstag
válasz
Vasinger! #78390 üzenetére
magánorvosi központok csinálnak 10 ezer körül (/db). tele van velük a net. aztán gondolom tb-re is megcsinálják. laktóznál nekem inni kellett tömény laktózos cuccot. asszem 20 vagy 30 percenként le kellett húzni a löttyöt. vicces volt nézni ahogy sorra rohannak ki fosni az emberek.
gluténra meg van ilyen gyors teszt, kis szúrás az ujj hegyen. viszont ez nem a legpontosabb, vérvételes az igazi...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #78147 üzenetére
Nálam az az 1. nyelv, a magyart nyilván nem számolom, mert azzal bárhol máshol kb kitörölhetem
Németet már tanultam, de nagyon nem jött be (mondjuk ez annak is betudható,h későn kezdtem el és a tanárom nagyon megutáltatta velem), franciát nem akarnám, mert nagyon csúnyának találom + ahol ezeket a nyelveket beszélik, ott mindenhol beszélnek angolul is, így gyakorlatilag semmire nem mész vele, max ha adott nemzetiségű cégnél akarsz elhelyezkedni.
Cyberpunk: igen, a spanyol nekem is ezért mozgatja a fantáziám. Portugál mondjuk annyira már nem jó, mivel csak Brazíliában beszélik Portugálián kívül, de a spanyol után nyilván nem lenne nehézA kínai az nagyon hasznos lenne, ha megfelelő szinten beszélném, de egyrészt kb nincs nyelvtan, tehát csak szavakat kell tanulni, meg hangsúlyozást, másrészt az írást megtanulni...
Xero: műszaki/pénzügyi szektorban fogok mozogni, ha minden jól megy. Mondjuk azt már másoktól is hallottam, hogy műszaki életben a németnek lehet hasznát venni, hiszen sok a német cég, akik értékelik, ha beszéled a nyelvüket. Mondjuk ez még arrébb van, meg kérdés, hogy Angliában mi a helyzet e téren -
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger! #78135 üzenetére
"Megjegyzem, a diplomák többsége tényleg olyan amilyen, de azért egy ismertebb, értsd: ELTE vagy BME diplomát felmutatsz, akár külföldön, vagy itthon nem úgy bánnak veled, mintha egy ZSKF-ről vagy OE-ről jöttél volna, ezt baromira megtanultam most"
Ez mondjuk nettó bullshit, legalábbis a külföldre vonatkozó része.
Úgy van, ahogy legiaap kolléga mondja, UK-ben legtöbb szakmában csak a kinti diploma érdekli őket és ott sem mindegy egyáltalán, hogy milyen. Amikor jópár egyetemük van a világon a top10-ben, minek foglalkoznának magyar diplomásokkal, akiknek nagy része még csak a nyelvet sem beszéli?
Ráadásul az ELTE pont az az egyetem, ahol a szakok nagy része itthonra köt és külföldön semmire nem mész az ott kapott diplomáddal...(ld. ÁJK, BTK gyakorlatilag off hogyha külföldre akarsz menni, TTK-val se sokra mész szerintem kint) BME diplomával még talán van esélyed, de ha fel is vesznek, jóval alacsonyabb fizut ajánlanak, mintha kinti diplomád lenne.
Jojo5: minek IELTS? Egyetemhez nyilván az kell (nekem is az van és a UK-be menő emberek 99%-ának itthonról), de munkához nem látom szükségét. Legtöbb helyen úgyis csak azt nézik, hogy tudsz-e angolul, ami kiderül az interjún legkésőbb. -
Totheground
addikt
válasz
Ennyi. Mikor végeztem az egyetemmel, én is már 8 hónapja gyakornok voltam a cégnél, ahol most is vagyok, és egyből tettek is egy jó ajánlatot (meg kaptam egyet a MOLtól illetve a BudaCash-től is, de végül itt maradtam és nem bántam meg). Persze, ha egyetem alatt az ember csak az egyetemet csinálja, akkor nehezebb.
-
legiaap
félisten
válasz
BME-n végzett egy imserősöm építészként. Le se sz@rták UK-ban. Angol diplomád van? Nem? Akkor nem számítasz itt. Van esetleg tapasztalatod? Angol? Nem? Akkor nem számítasz.
Ja igen mehettem volna gyakorlatra suli közben, amit úgy hívnak dolgozz ingyen. Aztán a végén nem is biztos felvesznek oda, vagy lehet éhbérért. Hülye vagyok én?
Volt egy osztálytársam fősulin, meg középsuliban is együtt voltunk. Zseni a gyerek. Most 130.000-ért dolgozik. 4 éve nem talál melót, pedig bármelyik cég nyerne vele olyan esze van. De nem volt haverja sehol sem, meg ismerőse. Akik meg alig teljesítettek fősulin, most már igazgatók kb. -
válasz
Vasinger! #77963 üzenetére
jellemzően sokkal több a nyugalmi állapot, mint amikor bármelyik alkalmazás/folyamat fut, szinkronizál...stb.
a készenléthez szükséges folyamatokat nem számolja bele a használatba, hanem csak azokat, amik ráadásnak számítanak, például az e-mail ellenőrzi, hogy érkezett új levél vagy sem, az alkalmazások frissítésének ellenőrzése történik, fut a háttérben a zene, vagy netán a titkosszolgálat távolról bekapcsolja a gps funkciót, mert kíváncsi, hogy hol van a telefon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest