Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki nem tud véletlen eladó 380V-os, min. 3KW-os (lehet több), 1000 ford/perc-es villanymotort?
-
gyuromoj
veterán
-
törölt tag
Annyira indokolatlannak tartom ezeket a kapucsengoket, hogy felcsongetek valakihez es a Hull a pelyhes szol midiben.

-
r3dsnake
nagyúr
.
-
törölt tag
Ma egesz ejszaka pizzafutarkodas a helyzet, valaki pizzat?

-
Cyberpunk
félisten
Nagy a csend itt mi történt senki sem kockul?

Nemsokára nyári leállás lesz a gyárban minimum 1 hét, akkor már kihasználom az alkalmat és elmegyek a Mecsekbe kerékpártúrára, 3-4 napra.
Meg is lesz a nyaralás. -
r3dsnake
nagyúr
szavak nincsenek a szépségére, olyan mint egy különleges farkas.

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
icecave
üzenetére

Amúgy, ha szereted a techno-t szerintem bejönne neked a Technoid DNB. Van egy szegedi srác, aki nagyon jó zenéket tol, Natural néven fut. ITT találsz tőle hallgatni valót. Sokban nem különbözik amúgy a techno és a technoid dnb, csak itt van törés snare-rel, techno-ban meg szinte végig csak kick van. Szvsz így kevésbé nyers.
Amúgy szerintem az országban egyedülálló, amilyen színvonalas errefelé a DNB kultúra a Technoid Community csapatnak köszönhetően.
-
r3dsnake
nagyúr
na úgyis rég toltam már, úgyhogy napizene
igazi neuro banger.

-
r3dsnake
nagyúr

-
legiaap
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Szeretem, mikkor a vírus beszopja. Valószínűleg valami vírusos videót kaptam privát üzenetben, csak hogy nekem OSX van ugye. Persze erre is lehet, de ezeket többnyire Windows-ra írják.

-
Cyberpunk
félisten
A szifonnak mindegy milyen bt-s headset, vagy válogatós? Főként navigációhoz kéne, de max 6-7k környékén, bőven elég a mono, nem kell nekem stereo meg zenére, meg ilyesmi... Tudnátok valamit ajánlani, ami azért bírja is szuflával, és nem túl nagy, sporthoz kéne városban navihoz.

-
B-L-A-C-K
titán
Napi nóta, eléggé adja...
-
Tibee86
nagyúr
Handras a lányával nyaralt. Azért jó cucc ez a GoPro.

-
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Gondolod,hogy ennyire hülye vagyok, hogy ezekre nem figyelek? Persze, megsérteni sem akarok senkit, szóval ha ismerem és jelöl, visszaigazolom aztán mindenki kap "próbaidőt" és ha ezalatt az agyamra meg a sok posztjával, leiratkozom róla, de marad ismerősnek. Viszont amíg ez megtörténik, azért van, hogy kiakadok párszor. Ennyiről van szó, nem többről.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
icecave
üzenetére
Nem kell mindenkit felvenni, én meggondolom kit veszek fel ismerősnek, ha olyan, akkor vagy kirúgom, vagy blokkolom, aztán volt, nincs hülyeség az üzenőfalamon.
Használni kell tudni! Viszont kommunikáció szempontjából sokkal jobb. Telefonálni utálok, komolyan ideges leszek, ha bárkit fel kell hívnom. 
-
Ragnar95
félisten
válasz
b4zsi-
üzenetére
Jaja, én várom nagyon, csak jelenne már meg végre, de van egy olyan érzésem,h még éveket várhatunk rá. Eddig nem zavart, h a legizgalmasabb résznél fejeződtek be a kötetek, mert egyből folytathattam a következővel, de most mióta befejeztem az 5.-et, tűkön ülök, hogy megtudjam, mi lesz a folytatás.
r3dsnake: az engem is hihetetlenül zavar, h minden 2. posztot oldalaktól rak be a fb a newsfeedbe ismerősök helyett... De főleg mobilon zavaró ez, mert ott kb 75-25 az arány az oldalak javára és már át sem tudom állítani, h a legfrissebbeket mutassa... -
válasz
bobooo
üzenetére
Igen de szvsz nem védem.. mit tudomén megállt a busz akkor 20 percre visszament akkor meg azok az utasok is bejelenthették, hogy mégis hova megy a sofőr, vagyis érted... Mondjuk igen elég hülye helyen történt a baleset, de az a lóf*sz aminek nekiesett mit keresett ott?

-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
icecave
üzenetére
Nahjah, meg az is zavaró, hogy a facebook tök összevissza szelektálja, hogy mi jelenjen meg a feedben és mi nem, és van, hogy 1-1 érdekes postot/képet csak akkor veszek észre, ha rámegyek valaki timelinejára. Ráadásul mintha előtérbe helyezné a különböző belájkolt oldalak postjait az ismerősökével szemben.
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
Írtam is már,de csomó ismerősről leiratkoztam, mármint a posztokról... Hihetetlen amúgy... mindenki nyaral és épp csak azt nem posztolja, milyet sz*rt, aztán ott a gyerekesek, akik szintén épp csak azt nem posztolják,hogy szegény gyerek milyet sz... brutális. Miért kell ennyi mindent kirakni? Ki a f*szt érdekel? Az a baj, hogy nem lehet szelektálni, mert pl. szivesen nézek az ismerősök gyerekéről is képet, de nem minden egyes kib*szott napjáról, hanem mondjuk félévente egyszer, vagy ilyesmi. Viszont amikor már lefényképezi a félig megevett pizzáját valaki, meg egy dzsuvás tányért utána,hogy "Hűű,de finom volt" és teszi ezt minden áldott nap, akkor kicsit készvagyok. Persze simán lehet,hogy ez a normális és én vagyok csak kevésbé toleráns

-
r3dsnake
nagyúr
Csak engem zavar, hogy tele van a facebook feedem vertikális videókkal? Tényleg nem értem ezt a jelenséget az utóbbi időben. Hogyafaszba jut eszébe bárkinek álló helyzetben videózni?
-
legiaap
félisten
Bakker egy-két ember rosszabb, mint egy ügyvéd. Úgy tudtok lovagolni egy adott szón és utána kiforgatni az ember szavait, hogy hihetetlen. Komolyan azt érzem, hogy ide csak érzelmek nélkül lehet írni, mert kikezditek az embert. Hihetetlenek vagytok.
Ezt a birkázásos témára értem. -
SÖ
addikt
Egyrészt olvastam, mert ki gondolta volna... másrészt meg napi szinten közlekednek a buszok úgy hogy megállókban programozzák a kijelzőt. Másrészt csak arra lettem figyelmes egy idő utam, hogy előzgetnek a buszok ami nem normális.
Az 5. Alkalommal fogyott el a türelmem. Ennyi. -
whitezo88
nagyúr
+1
két példa jut eszembe a birkaságról.
1.) évekkel ezelőtt, fiatal középsulis koromban barátommal mentünk valahova metróval. felszállt egy részeges figura sörrel, odament egy fiatal lányhoz majd gyakorlatilag kitolta a helyéről. elterpeszkedett és elkezdett beszólogatni mindenkinek. egy valaki volt, aki a következő megállónál fogta, és taknyán csúszva vágta ki a kocsiból. az emberek persze elégedetten dünnyögtek meg bólogattak, előtte mindenki meghúzta magát. (hasonlók rendszeresek voltak amúgyis máshol)
2.) ismét suliból hazafelé busz, felszáll valami droid kutyával, de valamiért szabálytalan volt, leghátul ültem a szélén, pontosan nem hallottam (jegy vagy szájkosár nem volt talán). sofőr nem akart továbbmenni és vitatkoztak. a több tucat emberből NULLA volt, aki odament volna és elküldte volna a kutyást a büdös pitsába. mindenki percekig ült a helyén... aztán jött már a következő busz mi meg leszálltunk aztán a többiek is...
-
SÖ
addikt
Mondhatnám azt is, hogy a jegyem, de bérletem van.
Későn kapcsoltam, mert egy kurva szóval sem tájékoztatta az utasokat, úgy hogy már fel órás késésben volt. Természetesen nem káromkodtam csak annyit mondtam, hogy nyissa már ki az ajtót, mert az 5.busz előz meg minket. Csak én akartam volna leszállni, de érdekes mindenki leszállt. Ha nem szólok meg most is ott ülnének.
Ez jellemző a mai társadalomra, és ez is volt a mondanivalóm lényege, de próbáld már megértetni a szellemi fogyatékosság, hogy hülye, nem fogja érteni. Csak most szólok, hogy ez hasonlat volt nem személyeskedés. Az utasok reagálás a helyzetre volt a lényeg, úgy látszik nem ment át az idevágó legelső hsz lényege. Ilyet pl. Svájcban nehezen tudnék elképzelni. -
legiaap
félisten
Megtöröm ezt a feszkót. Befejeztem Dexter 4. évadját. Bakker de sajnáltam a végén. Nem számítottam arra, hogy megöli az a csávó a feleségét.

-
SÖ
addikt
válasz
Gergőke88
üzenetére
Akkor leírom részletesebben...
Több megallonal eljatszotta.
5 busz az 7 perces követéssel 35 perc. Idáig tiszta? A végállomás működő busszal is 20 perc onnan. Tehát olyan hibája volt amivel már el sem indulhatott volna, mert uzemkeptelen volt. (Valami elektromos fék) Beszólt a diszpecsernek, hogy műszaki mentés kér a végállomásra. Marha érdekes, hogy miután leszaltunk, félre állt és utasok nélkül sem ment tovább. Akkor most mi a fenét josz nekem a klímával?
-
SÖ
addikt
Ahogy láttam a Thokoly és a Hungária kereszteződés előtt volt a Hermina útnál Ott van egy törés az útban. A bkv-s ezt elvágta, és ráhajtott a kerékpár útra. Idáig rendben is volna, mert kap egy felfuggesztette oszt jonapot. De meg sem állt, és aki ezt a fosort védi az egy kocsog. A gyereknek 7 bordaja eltört atszurta a tudejet intenzíven kezeleik.
-
Zjunior
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Remélem kocsit nem fog venni

-
SÖ
addikt
-
Xero
nagyúr
Ők is faszkalapok, de nem ők voltak akkora suttyók, hogy ráhúzzák a kormányt.
Lehet csak bennem van ez a bicajozások és motorozások miatt, de én még le is húzódok a motor elől, a bicajnak pedig legalább fél autó távolságot hagyok. Ez meg, aki ezért kapja pénzét.Áhh mindegy. Egy bites.
-
törölt tag
Annyira király és megunhatatlan ez. [link]
-
SÖ
addikt
Tudod kinek a kurva @nyját? Azoknak a sok lapuló patkány utasnak. A fél busznak latbnia kellett. Miért nem kaptak ki a rohadék BKV-st? Na erre mondom azt, hogy Kertésznek kurvára igaza van. Ugyan ez ma reggel a buszon. Minden megállóban a fosőr 5 percet bogarászott csukott ajtó mellett mire elindult, mert rossz volt a busz. A poén hogy kb. 5 másik busz is megelőzött, es a sok kocsog birka csak ült a helyén mint a jól nevelt apácák. Mire felálltam és megmondtama sofőrnek, hogy a kurva anyjának az állásával játsszon ne másokéval. Erre mindenki egy hangként adott igazat.
-
b4zsi-
őstag
Edigital hírlevélben láttam, hogy iPad Air 16 gigás wifis modell vásárolható 20 % kedvezménnyel. Gondoltam hátha valakit érdekel.
-
lacy86
addikt
Szegeny embert meg az ag is huzza!
Kerestem egy csengohangot youtube-on , eddig siman le tudtam tolteni , most meg nem sikerul!

( ua. kiegeszitot hasznalom ) -
b4zsi-
őstag
Kiment az értelmiség fradi meccsre és skandálják: fuck you rijeka fuck you...
A mecs színvonala is kicsit másabb így a VB után
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bobooo
addikt
-
lacy86
addikt
Hello!
Tudtok egy jo linket / elerhetoseget ahol "kiraly" hattereket lehet letolteni!
( I know that google your friends ) , de hatha valakinek vagy egy jartas oldala!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)