- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
Aktív témák
-
ezek
tag
Üdv mindenki!
Azokhoz fordulnék egy kis információért, akik a T-nél függetlenítették iPhone-ukat.
Múlt hét szombaton kérelmeztem a sim-lock feloldást. Mondták, hogy pár napos átfutással kapnak egy választ és majd értesítenek, hogy mit kell tennem, mert Ők nem tudják, az adott üzletben (városban) én vagyok az elő, aki iPhone-t szeretne függetleníteni (juhééé). Ebből következik, hogy nem álltak a helyzet magaslatán, ami nem baj, csak menjen a dolog.
A baj az, hogy azóta sem kaptak/kaptam választ, azt, hogy a dolog hol tart épp nem tudják, ahogy azt sem, hogy hol lehetne érdeklődni a dolog állapotáról.
Magyarán várhatok, hogy majd egyszer jön a megváltó válasz...Kérdésem az lenne, hogy akik már végi járták ezt az utat, mit tapasztaltak? Mennyi idő múlva jött az értesítés, hogy mehet a dolog?
Restore-t nem akarok csinálni addig ameddig nem biztos a feloldás, mert jelenleg is más szolg. kártyáját használom
-
ezek
tag
Na egy harmadik gép megoldotta a dolgot. Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
ezek
tag
Arra esetleg tud valaki megoldást, hogy nem indul a quickpwn.
Windows XP SP3, legfrissebb (3.5) NET ...
Előre is köszönöm... -
ezek
tag
Üdv mindenki!
Ismét nekifutottam a jailbreak elvégzésének, immáron friss windows mellett, de a dolog ugyan úgy kudarcba fulladt, mint legutóbb, vagyis a quickpwn megáll mielőtt elkezdene visszaszámolni. Próbáltam frissen restore-olt iphonnal, futó itunes melletti munkával is.
Letöltöttem a legfrissebb NET-et is, de nem segít. A "Wait for your iPhone to connect in Recovery Mode..." feliratról nem mozdul 10 perc elteltével sem.A paraméterek iPhone 3G 2.2, windows XP SP2...
Ha valaki tudna pár használható ötlettel szolgálni, azt megköszönném...
-
ezek
tag
válasz
Cyber_Bird #3565 üzenetére
Hát hagytam vagy 10-12 percet pörögni, de nem kezdte el :S
Nem tudom mi lehet...
Azt hiszem holnap megpróbálom másik gépen is, hátha...Minden esetre köszönöm segítséged!
-
ezek
tag
válasz
Cyber_Bird #3557 üzenetére
azt had kérdezzem még meg, hogy jailbreak során, amikor DFU módba kell tenni a telefont akkor annak újraindulása után egyből el kell kezdeni a bill. kombinációs dolgot (még a 'csatlakoztassam iTunes-hoz felirat előtt'), vagy majd figyelmeztet a QPwn, hogy mikor kezdjem? Mert tettem egy próbát vártam, h a tartsan 5mp-ig lenyomva a home gombot felirat legyen aktív, de ez 5 perc elteltével sem történt meg...
-
ezek
tag
válasz
Cyber_Bird #3555 üzenetére
Köszönöm szépen, neki is látok a dolgoknak
-
ezek
tag
Üdv.
Kb. 2 hete használok párhuzamosan egy iPhone 3G-t az N95-öm mellett. Alapvetően elégedett vagyok vele, gyakorlatilag alaposan sikerült háttérbe szorítania a régi telefonom, szóval nálam bevált. Sajnos a készülék valóban nagy hiányossága az usb mód. Nem lett volna rossz egy olyan fájlkezelő gyárilag, ami képes lenne usb-n, wifi-n és bluetooth-on kommunikálni, bármilyen eszközzel. Az nem lenne baj, ha ahogy pl. a Files, Folders és egyéb programok esetében is, az itt tárolt zenéket, videókat stb. nem ismerné fel a gyári lejátszó és csak egyesével lehetne megnyitni őket. Mennyivel egyszerűbb lenne a programozók dolga is, mert így nem kellene minden dokumentumot létrehozó programot külön szinkronizálni, hisz a fájlkezelőből ez simán menne. Na de majd talán egyszer
Egyéb hiányosságok szerintem:
flash támogatás, modem, videó felvétel, copy&paste
Persze tudom, hogy utóbbi 3 cydia-val megoldható, így lenne is pár kérdésem:
1. A telón 2.2-es szoft van T-függő, ha jailbreak-elem, és nem ismeri fel a progi az aktuális firmware-t, akkor az iTunes mappában lévőt megadva működni fog a dolog, vagy le kell töltenem egy t-mobilos-t?
2. Ha jól sejtem ahhoz, hogy nem AppStore-ból származó ipa fájlokat tudjak telepíteni a jailbreak után még a MobileInstallation.framework-öt is felül kell írnom az ismert módon, de honnan töltsem le a szükséges fájlt?
3. Kell-e egyáltalán Jailbreak, a 2.-pont elvégzéséhez?
4. Létezik 2.2-höz turbosim?
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest