- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
Flickering #158741 üzenetére
Ezzel a Syncios programocskával le tudod szedni a zenéid a gépre, utána szinkronizálhatsz nyugodtan, legfeljebb visszamásolod ugyanezzel a programmal.
Jópofa, évek óta ezt használom erre. -
madle
őstag
válasz
Flickering #108683 üzenetére
szerintem ha telóról az alkalmazáson keresztül vagy messengeren keresztül lép be, akkor mindig mutatja hogy Online. Sőt még akkor is, ha Safariból lépsz be, mutatja hogy mikor voltál aktív utoljára. Legalább is én hiába kapcsoltam ki, akkor is látott ismerősöm hogy Online vagyok telóról. Ezért töröltem a picsába mindkét alkalmazást.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Flickering #91200 üzenetére
Azt tekintve, hogy az iPad mini retinám most lassan egy évvel a vásárlás után tizenpárezerrel drágább ugyanabban a dijcsomagban mint az enyém, sok jóra nem számítanék...
-
agabe
addikt
válasz
Flickering #91196 üzenetére
ahogy irtak is a tobbiek normal helyrol vasarolva nem fog esni, de itt pl. az apron meg siman, igaz azok nagy resze kulfodi szarmazasu , jo esetben EU-s, de akad mas regios is szep szammal, viszont hamarosan 200 ala kell mar menniuk ... talan 190 - 180 korulig lemegy ha azt nezzuk max annyival szoktak olcsobbak lenni (ha uj bontatlanok) mint amennyi az afa ertekevel csokkentett hivatalos ar, szoval lehetnek hamarosan olcsobbak de azt jol meg kell nezni kitol veszi valaki.
Hasznaltban lehet akar meg olcsobban is egy-egy darab, aztan egyre tobb. Ev elso egy-ket honapjaig beall 170-180 ezerre az ar itt a hardverapron a bontatlan ujakra, es marad is sokaig -
válasz
Flickering #91200 üzenetére
Ne is álmodj ilyenről
max ha kifogsz valakit aprón aki el akarja adni, de boltokban SEMMIFÉLE áresésre ne számíts.
-
norbi2010
őstag
válasz
Kizárt.
(#91200) Flickering: Talán jövő ilyenkorra csökken valamit az ára, de karácsonyig biztos nem fog.
-
Zjunior
veterán
válasz
Magankezbol talan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest