Hirdetés
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bigdady #210252 üzenetére
Wifi esetén nem csak a telefonon, hanem legalább kettőn - de inkább többön - áll a vásár.
Minden iPhone-t nem próbáltam ugyan, de amiket igen, azok alapján elmondhatom, hogy jellemzően nem gyengébb a vételi képességük, mint sok más gyártó csúcskészülékének.
Más kérdés, hogy érzékenyebbek a beállításokra, csatorna értéke, szélessége...stb., ezek precízebben beállítandók.
Mivel MU-MIMO routerem van, így amikor egymás mellett volt a Note9 és az XS Max, utóbbi lomhább sebességet tudott és picivel a jel erőssége is gyengébb volt azon, de ezt érthető, mert a Note9 MU-MIMO-s, az XS Max viszont nem.
Amikor nem MU-MIMO-s, hanem sima MIMO-s routerrel próbáltam, máris beérte bizonyos esetekben az iPhone a Note-ot, sőt, néha még jobb is volt.
Megjegyzem azért az is, hogy az XS Max sokkal gyorsabban kapcsolódik a MU-MIMO routerem wifi hálózatához is, mint a Note9.
Bluetooth kapcsán meglepett, hogy bár hatótávban nem tér el jelentősen a Note9 és az XS Max, a Huawei okosórámmal sokkal jobb barátságban van az iPhone, stabilabb a kapcsolat, gyorsabb a visszacsatlakozás, amikor ismét látja egymást a telefon és az óra. -
válasz
bigdady #210252 üzenetére
Áhhh...wifi...
Nekem pont hogy jobb, mint a korábbiak. Erősebb. Olyan helyen is van jel, ahol korábban gyenge volt....és csak a telefon lett más, a rendszer ugyanaz. A 11pro jól teljesít.
Bár igazad van, mindig alul maradt wifi vétel szinten az iPhone. Van egy-két telefon, ami jobb ilyen téren, nekem is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest