- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nederlanden
senior tag
válasz atirag #90246 üzenetére
Már kb. 3hete használom,1napig bírtam tokkal annyival másabb kellemesebb nélküle,de egy karc nincs rajta sehol.Nekem a szinével volt bajom eleinte,meg a kiálló kamerával,mostmár meg azt tapogatom zsebben és olyan,már inkább komolynak/eredetinek tűnik a kis fém/üveg szemölcs😜
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz atirag #90243 üzenetére
Pont így voltam/vagyok ezzel én is,de naprol napra meglátom/érzem a minőséget már annyira,h simán átbillent minden az i6 javára minőségben is.Itt nincs gomb recsegés csattogás,nem lötyög semmi,nem kopik sehol,nem karcolódik a hátlap/oldal tok nélkűl,brutális észrevehetetlen s fényérzékelő stb..Korábban írták nekem h csak be akarom magyarázni magamnak meg önnyugtatás stb.,de a legőszintébben mondom semmi becsapás rábeszélés nélkűl,nagyon eltalálták minden téren ezt az i6-ot(tokkal valóban nem annyira jó)
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz galaxys80 #90227 üzenetére
Én jártam 5.5"-n is(g3),piszok jó és élvezhető,csak kényelmetlen volt hordani",az i6-ról ez mégcsak eszembe sem jutott,csak csodálom minden nap,hogy az első negatív benyomás után hogy megszerettem.
-
nederlanden
senior tag
válasz r3dsnake #90228 üzenetére
Ezt már te sem hiszed el😳
Az i4-4s már a múlté,viszont az i5-5s nagyon jó telefonok és azok is maradnak még jó pár évig,az i6-ot meg ki kell próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz r3dsnake #90224 üzenetére
Csak annyi különbséggel,hogy én használtam mindkettőt😂😂😂
Mentsd el ezeket a beírásaimat/véleményeimet és vedd elő jövő tavasszal őket,és vigyázállás lesz előttük😂"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
-
nederlanden
senior tag
válasz SpongyaBob #90214 üzenetére
Nekem a 4.7" van,és iszonyatosan elleneztem a nagyobbra váltást már a 4s-ről 5-re,de ez most így olyannyira nem péklapát,h egy pillanatra nem jutott eszembe,h nagy lenne sőt, most a 4" kényelmetlen nem megfelelő/élvezhető már nekem semennyire.
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Én is úgy voltam az i6-tal elsőre mikor megvettem,de most semmi pénzért nem lépnék vissza 5s-re.Figyeld meg mikor már több tapasztalat lesz,beírják és meg is élik páran azt,h jóval jobb es szerethetőbb telefon az i6 az eddigieknél.
-
nederlanden
senior tag
válasz kovacscsi #90058 üzenetére
Lehet idegesítő már,h sűrűn beírogatom de kegyetlenűl megszerettem a szerintem szintén nagyon megbízható i5s után,semmiért nem adnám....😁a tok viszont nem vált be,de jobb is így,csak fóliázva.
-
nederlanden
senior tag
válasz atirag #89979 üzenetére
A te használatod dúrván ritka,szélsőséges!(film nézés,zene,játék napközben,órákig,ááá ez már nem egészséges)Én 3 hete használom az i6-ot de 1nap 10-20h bír 5-6h aktív használat mellett,kb 10h-val többet mint az 5s-em.
Nagyon jó ez a telefon."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
na szaladj neki Újra és álmod meg mégegyszer miröl is van szó!csak közvetlen beszélgetés utáni lezáráskor nincs lakathang!!!szerinted nem tudtam,h azt be kell kapcsolni?!
-
nederlanden
senior tag
Beszélgetés után ha gyors lerakom és le is lezárom,nincs a zárolási hang!Ezt nem lehet vhogy elővarázsolni?
-
nederlanden
senior tag
válasz kovacscsi #89568 üzenetére
Rakattam ma matt foliat az i6-ra,nagyon precíz minőségi csak ne lenne annyira szemcsés.Átlátszó vékony tokot is próbáltam mivel hátra nincs folia,de nagyon gáz..te raktàl rá vmit?
-
nederlanden
senior tag
Hogy tudom kitörölni az összes email egyszerre vagy vhogy legegyszerűbben?
-
nederlanden
senior tag
válasz samgar #89574 üzenetére
Mindegy neked minek tűnik ez akkor is így van😃
Amúgy simán tünhet annak a korábbi vélemènyem/beírásaim alapjàn,de akkor is leírtam a pozitív tulajdonságait is az i5s-hez képest,de már egyre jobban tetszik is ennyi a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz kovacscsi #89568 üzenetére
Én elsőre nagyon felhúztam magam a folyamatos 3g-n meg a hülye ezüst hátlapon,és időm sem volt megszokni már meg is kèrték 270e-ért.Most nekifutottam 240-ért,és nem akarom elkiabálni de minden telefonom elsőre nagyon megtetszett majd egyre többmindenbe belebotlottam,,,ezzel az i6-al meg pont fordítva vagyok,elsőre semmi pozitív majd óráról órára egyre jobban tetszik.Hát pl.ez a kijelző lekerekítés,és kamera dizájn meg minőség csúcs minden tekintetben használatra/szemre,nagyon high end hatása van az egész telefonnak😃
-
nederlanden
senior tag
Nem rossz,csak nekem sziszegősebb és pl. 20perces beszélgetésnél olyan bántó,,,kellemesebb 2g-n nekem.
Egyébként kezdem megszokni a hátlapját és az oldal bekapcsolót😝
Ahogy korábban is írtam szemre és első fogásra gagyisnak tűnik de vhogy mégis olyan lágy-finom-tiszta-és dúrván pontos minden porcikàja érintése ennek az i6-nak az 5s-hez képest csak nagyon szokni kell.jó lesz ez😊[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz CharlieDrop #89533 üzenetére
És hallgasd a sisegő bili hangot...😂
-
nederlanden
senior tag
válasz Kicsirics77 #89530 üzenetére
Vodas vagyok,ezekszerint 1-2hét és kapcsolható 2gre
-
nederlanden
senior tag
Én nem tudom de nem találok lehetőséget a 3g kikapcsolására (i6 8.0.2)
/ezért már nem adom el😃/"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
Megbizható forrásból érdemes független angol i6-ot venni?Egyáltalán mi a hátránya az eu-sal szemben?köszi
-
nederlanden
senior tag
válasz Kicsirics77 #89204 üzenetére
En kerdeztem,!
Nagyon jo,man is nekifutok megegyszer az i6-nak.koszi[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Mert 5 eve ezt a rendszert hasznalom es megszoktam,hatha modositanak...
En nem csak a levegobe beszelek mert valami oka van h azt ereztem (samsung clone),mert pl az i6-ba az idozito grafikaja is olyan lett min az 1 eve megjelent lg g2-be...meg sok aprosagot fedeztem fel az utobbi idokben az iphoneon amit az android hasznalt ugyanugy korabban honapokkal.remelel csak kepzelodom😒[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz TheMarci #89067 üzenetére
En azt hittem sofveres.egyebkent vodas vagyok es megegyszer neki szeretnek futni az i6 nak de csak ha kikapcsolhato mint a 7-es softon mert nagyon banto/zavaro a beszedhangja 3g-vel en meg napi 2-3-orakat beszelek
-
nederlanden
senior tag
válasz Scoobyka #89062 üzenetére
En is eladtam 2 nap utan!az eg vilagon semmivel nem tud tobbet az 5s-nel,kijelzo sem elvezhetobb semmivel,g2 utan total visszalepes,meg a botranyos gagyi szinu/tapintasu hatlap a szemölcs kamerajaval.elsore egy clone samsung utanzat jutott eszembe rola.ha kikapcsolhato lesz a 3g,1-2ho mulva mikor osszeer az ara az 5s-sel 170-180e korul nekifutok megegyszer hatha
-
nederlanden
senior tag
válasz TheMarci #89061 üzenetére
Mindeggy mert sofveres tortenet de egyebkent i6-ot azert adtam el mert nem lehet kikapcsolni a 3g-t,gondoltam ezt javitottak a frissitessel,
Egyebkent mi koze lenne a szolgaltatonak meg a tipusnak ahoz h ki lehet e kapcsolni??
Aludni meg 3 naponta szoktam 6 orat,mert ugye dolgozni is kell vkinek[ Módosította: mukibuci ]
-
nederlanden
senior tag
válasz nederlanden #88969 üzenetére
Olyan komplikaltat kerdeztem h senki nem valaszol!??
Nincs epp iphoneom es nem latom h ki lehet e mar kapcsolni a 3g-t a legujnabb szoftveren!!!!!!!!!!!!!![ Módosította: mukibuci ]
-
nederlanden
senior tag
Ki lehet mar kapcsolni a 3g-t az uj softveren?
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #87760 üzenetére
Az a matt ezust spray-el fujt szemcses gagyi hatlap/oldal,szoval az egesz telefon megbocsajthatatlan!
A space gray sotetszurke titan kellene legyen,hat ez nem az.elobe mar szinte elfogadhatatlan,maj meglatjatok.
Nagyon bant mert alig vartam a mar nekem unalmas szogletes teglas i5s utan,es erre😡
Nem tudtak volna csinalni egy grafit fenyesebb vagy legalabb simabb feluletet??"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz Zjunior #87898 üzenetére
Nekem nem kell tok semmi esetre.
A gomb sosem lesz olyan kenyelmes mint 5s-ig ezt te is tudod.Es a visszalepesek a menubem amit folyamatosan hasznalunk es egy kezzel keptelenseg,mert nem raktak le jobb-bal alulra,azzal hogy vagy?
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #87880 üzenetére
Úgy igen.Én megvettem hasznaltam 2 napig es eladtam buko nelkul.
Mikor kibontottam a dobozt es kezembe vettem elsőre nagyon gayginak tunt,majd par ora hasznalat utan kicsit "jobb" volt megszoktam,,,masnap mikor mar tobbet beszeltem es iszonyatosan csuszkalt a kezemben(emiatt tok nelkul hasznalhatatlan),meg ugye minden egyes lezarasnal kettot harmat kellet igazitani kezemben hogy hozzaferjek az oldalso gombhoz a huvelykujjammal,menuben visszalepesekkor kizarolag 2kezes mert ugye bal felul van a vissza lehetoseg/ez nagyon gaz/igy dontottem eladom.Varom a fejlemenyeket velemenyeket es tapasztalatokat csendben,es ha egyre jobbak lesznek a visszajelzesek megveszem 170e korul,vagy megvarom a modositottat mert szerintem nagy valtoztatasok lesznek.
/beszedhangja nagyon bántó a fülnek a 3 g miatt/
nekem az jut eszembe kapasbol,h kenyelmetlen telefon."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz nederlanden #87631 üzenetére
Senki semmi?
-
nederlanden
senior tag
Sofveresen megoldják szerintetek hogy kikapcsolhato legyen a 3g az i6-on?csak azert akarnam most eladni mert zavar az eles beszedhang 3gvel
-
nederlanden
senior tag
-
nederlanden
senior tag
I6-ot nyomom.
Elsőre szokatlan gagyinak tunt a space gray ami mar vilagos ezust hatlap,na meg h nem lehet kikapcsolni a 3g-t,az oldalt bekapcs is fura de sztem ez egeszen jo lesz,
hat a merete miatt a menuben visszalepes szigoruan ket kezes.
Amugy meg beszedhangja picit jobb,kijelzoje is szebb/kellemesebb,fogasa sem rossz/vekonyka/,érintésre abszolut hibátlanul pontosan reagal,fenyerzekeloje is precizebb picit,összes gomb nemitonak is finomabb a nyomaspontja/kapcsolasa,akku sztrm jobb lesz,hivas indítas joval gyorsabb,fogadas viszont kicsit lassubb.
/itt a forumon ossze vissza jarkal a betu vezeto vonalka vmiert,de irni jo helyre ir/"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz TheMarci #86238 üzenetére
Ezzel az oldal gombbal meg sz@pas lesz , ugyanis surun ossze vissza lesznek nyomkodva másik oldalt a hangero gombok meg egyebkent is sokkal kenyelmetlenebb(htc m8 tapasztalat)
Szer:nem jol emlekeztem,mert a htc m8-nak fönt volt a bekapcs viszont jobb oldalt a hangerő!!eszmeletlen kenyelmetlen,meg egyebkent is a legnagyobb csalodas volt
Talan a samsungokat szereltek jobb oldali bekapcs es bal hangero ami szinten kenyelmetlen
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz sirszevenap #85881 üzenetére
Tenyleg,,Lent neztem csak,ok boccs
-
nederlanden
senior tag
válasz sirszevenap #85876 üzenetére
Koszonom,probalom a kapcs felvenni mert ugye senki nem hirdeti meg tel szammal mint ahogy o sem
Koszonom"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz erdoke #85873 üzenetére
Kell az ipad,nekem is van,de a 4" mar felejtos(mondom en aki mar az i5-re valtaskor idegesitett,h nem er a bal felso sarokba a huvelykujjam)
5"-ig abszolut kenyelmes,sot 4.5 alatt mar semennyire nem az"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz sirszevenap #85874 üzenetére
Tudnál segiteni nekem is 1 space gray i6 16gigassal 19-en mennek ahova mondod a 260.000ezerrel.csereljunk szamot privatban
-
nederlanden
senior tag
válasz sirszevenap #85868 üzenetére
Nekem is ez a tervem ezert most 130e ert kiszalltam az i5s-bol,bar szerintem max. 10-20 ezret fognak esni mondjuk karacsonyig mire az i6)t 250ert meg lehet majd venni
-
nederlanden
senior tag
válasz kisjimy #85862 üzenetére
Én meg azt nem értem mikor mondják,mint ahogy itt korabban,hogy netre ott az ipad.
Akkor mi a f😣sznak okostelefon?Vagy hordozgassuk borondbe kulon az ipadot,mert ugye net az kell folyamatosan naponta tobbtizszer is,,,,nem ertem"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz galaxys80 #85858 üzenetére
Ezzel pont ugy voltam en is(tv,micro,stb..) mig meg nem vettem eloszor a g3-at majd merete es megjobb akkuja miatt a g2-t./bar azt mondjak mar a tobbi muszaki cucca is nagyon rendben van/
-
-
nederlanden
senior tag
A lényeg,h nektek az i5s az utolsó mobilotok az apple-től,mert ugye 4,7" lesz a legkissebb😂😂😂
Hadgyjuk már,ahogy meglesz a keret sorban álltok az i6-ért.unalmas már ez"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz galaxys80 #85768 üzenetére
Csodalkozol,h vagod a centi samsunggal a kezedben i5 után?😂Ott mar mit szamit a meret😰?!Ne gyerekeskedjetek már,,épp erről beszélek,h egy profi gyártónak is lesz már nagyobb meretű kijelzővel telefonja ami kőkeményen elfeledteti a 4"-t
-
nederlanden
senior tag
válasz kelzsoca #85760 üzenetére
Én is azt hittem,mert nekem ráadásúl 80%-ba telefonálásra kell,de hidd el,h 5.2"-ig abszolut kényelmes és pörgös/használható,az 5.5" viszont már nem az!Tenyerünk már sokat nem változik😊,így valószínű a méret már jó hosszú időre letudva,az,h a 4" okostelefonba pár év múlva még viccessé is válhat meg abszolút nincs kizárva,hidd el.
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
-
nederlanden
senior tag
De!
Sajnos csak úgy írhatom,h Iphone után közvetlen a legjobb az lg g3-g2(szinte mindet kipróbáltam a prémium kategóriából)
A bekapcsoló és hangerő elhelyezése eszméletlen jó/hasznalható,kényelmes,kijelző is gyönyörű,gombok/anyak is finom pontos,szóval a tel nagyon rendben van,de maga a zavaros rendszert egyszerűen nem lehet megszokni,ios után meg képtelenség.Van bennük sok okosság az i-hoz képest,de az i amit tud azt nagyon tudja,nagyon emberre" kitalálva/szabva"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
Hmmm!,mentsd el jól a beírásomat,h vissza tudd nézni jó pár hónap múlva is!
Szóval a legnagyobb lesz a szakadék minden tekintetben az i6 javára,árban is a közeljövőben.
A 4,7-es kijelző után semennyire nem lesz majd élvezhető az i5s pici 4"-se,pont úgy mint az i4-4s-sé az i5 után.
Van annyira jó/minőségi cucc,h látatlanban mondom brutál finomítások ,szélesebb testreszabbhatósság/lehetőségekkel fog előrukkolni,dúrva strapabíró anyaghasználattal,ami ugye csúnyán maga mögé fogja hagyni a régi" i5,5s-t.
Mentsd el!"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
Simán!az 5s-nél is már kategóriákkal jobb lesz mindenben.
Szerintem most lesz a legnagyobb szakadék váltás között.
Én sokáig nem adtam el az 5s-emet miután megvettem az lg g3-at,a napokban kaptam egy ajánlatot amivel gondolkodás nélkűl éltem,és eladtam,amit abszolút nem bánok.
Nem volt kedvem már netezni vele olyan pici a kijelzője és így a betűk is,ami fárasztó lett az 5" után.
Szóval nekem már 5s biztosan nem kell,így kénytelen vagyok kiadni 300ezret vagy várok karácsonyíg a 250e-re."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #85693 üzenetére
Jobban belegondolva,jogos.
Hiába a csilli villi ,extra testreszabbhatósság,led stb..,vmi nagyon hiányzik mikor az lg g3-g2-be van a kártyám..
Az az átlátható letisztúltság,vagy a tuti megbízható alkalmazasok,stabil es kényelmes rendszer,nem tudom de már elegem van a tesztelgetésekből,próbálgatásokból egy szaros led ért. meg pár +szemére szabhatósság miatt.
Ha vki idevarázsolná az i6-ot 300e-ért most megvenném"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
-
nederlanden
senior tag
válasz Chereiose #84471 üzenetére
ez így már fals információ,meg egyébként is manipulálható kamu az egész úgy ahogy van ez az akku infó!
8h használattal nem bírhat 3napot! ennyi[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz nederlanden #82625 üzenetére
ja,,és tok nélkűl!
van egy -két pity-pötty,de szép állapotú még mindíg."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz kenny123 #82605 üzenetére
az enyém 10 hónapos,de iszonyat mit kap.
most nyáron sokszor napi 2-szer töltöm,de van hogy 2-3óránként rakom töltőre,hogy 30-40% alá ne essen,,folyamatos 3g,wifi,,helymeghatározás,napi 3-4-5h beszéd ,eső,izzadság,por,rázkódás stb.szóval kapja rendesen,és eddig soha semmi baja nem volt,még csak nem is fagyott,akku olyan mint új korában.viszont pár hete beragadnak a hangerő gombok ha nem használom egy darabig,de nem érdekes mert 2-3 nyomásra tökéletesen "kiugranak".egyik sem volt ilyen stabíl megbízható i3-tól.ennyi"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
-
nederlanden
senior tag
ha az i 5s-emen pár napig nem használom a hangerő gombokat beragadnak,nincs nyomáspontjuk,és nehezen is nyomódnak!mi lehet?
azon kívűl hogy garanciába javíttatom és várok heteket,mit lehetne tenni?"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
helo.i6 mikor jön már?esetleg a kinézet,méret meg van már?
(egyhangú unalmas,viszont nagyon stabil és megbízható az 5s)"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz gabormgp #81548 üzenetére
az enyém 11hónapos de ez sem fagy és nem
is laggol
(most ki akarom próbálni a legújjabb Htc one m8-at)
viszont ezt a "biztosat" nem adom el![ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz Ragnar95 #81086 üzenetére
Hogy?!
Garmin 3597lmt-m brutál gyors,gyönyörű kijelzővel,örök ingyenes frissítéssel,5" stb.
semmiért nem adnám!besz@rnék ha a telefonom a szélvédőn lógna."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
helo.
2-szer kikapcsolt a telefonom!
egyszer kikapcsolva találtam(kb.30%akkuval)és nem kapcsolt be csak a home+powerrel együtt,másnap meg számológépbe belépéskor megjelent az alma logo!(i5s független újkora óta nálam hibátlanúl)
mi lehet?"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz Kicsirics77 #77718 üzenetére
Hááá!tényleg,,kikapcsoltam a 3g és kristálytiszta,mélytónusú!köszi
-
nederlanden
senior tag
Miért van megint olyan magasan sziszegős repedt fazék hangja az iphone-omnak kb. 1hete?i5s voda.
-
nederlanden
senior tag
válasz galaxys80 #76534 üzenetére
Az s4-nek valóban repedt fazék hangja van,,kellemesebb az i5-é,de a 4s-5s még teltebb és természetesebb.
A kissé viszhangos-"robothang voda hiba volt tegnap-tegnapelőtt
-
nederlanden
senior tag
válasz galaxys80 #76532 üzenetére
Mennyi idős az i5-öd?
Hangban is jobb szerintem az 5s és 4s is,meg a fény és távolságérzékelője is pontosabb-kezelhetőbb./egyébként persze,h az i5 is teljesen jó telefon/
(Én inkább telefonálásra használom,,pl. soha egyikkel sem játszottam 1-szer sem/"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz Mr. Erikszon #76523 üzenetére
Nekem volt mindeggyik az 5s-ig.Nagyon elrontották a kerettel és a hibás-gagyi nyomópontú power gombbal a sima 5-öst,meg az akku is gyengébb készenlétben jó pár órával a 4s és 5s-nèl...
Ha rendben van a 4s-ed,várd meg a 6-ost és akkor még mindíg választhatod a már jol kiforrott és megbízható 5s-t ha az új" mégsem jönne be.Nekem annyira belött és kezemre esett a 4s,h korábban ha dobtak volna egy százast egy karcmentes független mellé,vissza léptem volna 5s-ről,,,már nem érdekes.
-
nederlanden
senior tag
válasz joey04 #76238 üzenetére
2-3hetente egyszer fél perc kikapcs simán belefér,sőt!
Na mindegy,komoly a mindennapokban kicsit is zavaró problémák sincsenek a mostani iphoneokkal és iosokkal szerintem![ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz Zjunior #76181 üzenetére
Miért?milyen zavaró problémák vannak egy 7.1.1-es i5-i5s-el,normál-kíméletes használat mellet?Az h havonta 1-szer lefagy mert monjuk 80%-a nem home+power-ezi soha?40 db.iphone-os ism-barát-család közűl 1sem tuja pl.,hogy létezik iphone fórum!,,használják keményen minden nap és ennyi.Persze vannak időnként apró hibák amit csak szervíz/mobilos tud nekik megoldani kb.20perc alatt...sok itt a rívás feleslegesen is..
Minden esetre érdekes,hogy nekem mind jó volt.[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz Tibee86 #76098 üzenetére
Én nem tudom hogy-hol használjátok ezeket a telefonokat,de környezetemben mindenki maximálisan meg van elégedve az 5-5s-ekkel,amik kategóriákkal megbízhatóbb és stabilabbak szerintük is (több tíz db.-ról beszélek) a régieknél.Nekem a 4s óta semmi bajom velük,értsd úgy,tökéletes(5s)
-
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #75912 üzenetére
Mit háborogsz?mivel sértettelek meg?Semmi rosszat nem írtam!
Tessék:minek neked iphone 5s ha ilyen izléstelen béna bugyogókba rejted,és folyton az akku időt nézed,hogy kibírt már 1.5h készenléttel többet???minek igényes kinézetű,minőségi okos 5s neked?vegyél egy 6310 i-t.
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #75906 üzenetére
200ft itt nálunk a nagyobb kínaikba.
Ha 2hétíg tok nélkűl használja vki az kizárt,h megszokná az ilyen kereteket vagy tokokat.Minek?Engem nem érdekel,h 1.5-2év múlva nem 110-ért adom karcmentesen,vagy mondjuk csak 90-ért kicsit kopottasan,sajnos mindeggy már akkor.
[ Szerkesztve ]
-
-
nederlanden
senior tag
válasz matyi19 #75836 üzenetére
Én romannak tartom magam,attól független,h itt magyarországon születtem és itt is élek,meg ugye nem írtam románúl kb.25éve
Boccs az offért(nagyon gyenge a készenléted)
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz --Rawlings-- #75825 üzenetére
Mennyi a használat és a készenlét 100%-ról?
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
-
nederlanden
senior tag
válasz --Rawlings-- #75812 üzenetére
Az nagyon gyenge!,1nap 10-20h készenlétet simán bírnia kellene 3h beszéddel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest