Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
nagyfejü
őstag
válasz sgeza #313315 üzenetére
Szia! ilyen hibával is küzdök 11pro max on , köszönöm a tanácsot!
Nekem van még egy gondom!
Sokszor ha hivnak beragad a képernyő! Nem tudom befejezni a hivást , nem reagál a gombok nyomására,csak az oldalsó gomb megnyomásával ha kikapcsolom a képernyőt és utána vissza akkor ujra működik!
Ez mitől lehet?
üdv -
-
-
-
válasz sgeza #313426 üzenetére
Igen, mivel az ilyen „éves” fizetések folyamatosnak minősülnek. A Tárcában, csak akkor tudna megjelenni, ha az Apple Pay-en keresztül fizetsz (szerintem). Én nem azzal fizettem, igen csak meglepne, ha ott megjelenne ez az Előfizetés.
A webkártyámra tettem pénzt, arról fizettem. A következő terhelés előtti engedélykérésre szerintem rákérdezek a Supportnál, aztán majd megírom a választ ide. -
-
Gyula1111
csendes tag
válasz sgeza #313955 üzenetére
Igen, a helyadatok a mindig engedélyezettre van beállítva a térkép számára. Nagyjából működik is, csak nem olyan stabilan és megbízhatóan, mint pl. egy jobb androidos telefonon. Talán a kisebb teljesítményű akku miatt nem olyan erős az SE pozíciókövetése? Mert így már jártam, igaz, androiddal..
Vagy mi lehet még? -
Teasers
tag
válasz sgeza #314139 üzenetére
Igen igen, köszi. Mostmár megjött a spigen kombó, de legközelebb biztosan ilyet rendelek. Nagyon jónak néz ki, lehet tartalékba be is rendelek 😄
Töltőkkel kapcsolatban köszi mindenkinek.
Még 1 extra eszembe jutott. Vannak ilyen kamerára rakható védőfóliák. Ezeket érdemes használni? Ami telibe megy nem rontja a kamera minőséget? Ami meg a lencséknél kivan vágva, annak van értelme? 🫣
-
Topikgazda
válasz sgeza #314353 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Egyrészt, egy .X frissítéstől amúgy sem kellene várni semmi "major new feature"-t, másrészt, megint itt tartunk már .5-nél, aztán van egy sima emlékeztető app, belül az appban kipipálom a taskot, widgeten meg még mindig ott figyel teljesítetlenül. Erre nem képes még mindig, hogy frissítse, de olyan szinte, hogy ha a widget kint van lock és home screenen, egyiken kipiálod, másikon ugyanúgy marad... majd ha odaér a háttér process 1-5-10 perc múlva, lefrissíti. Ez minden, csak nem interaktív így.
Amíg az ilyeneket nem hozzák helyre, addig csak a bosszankodás van, és nyakunkon az új iOS, ami ha megjelenik, maradnak a régi bugok, jönnek újak, ördögi kör.
Ami a gyári billt illeti, az mint sokszor mondtam már, ios 15ig bezárólag volt jó, amíg lehetett tanítani rendesen, így ha elég időt öltem bele, jól használható lett. Ez 16-tól elromlott, azóta sem javult meg. Már rég használnék Swiftkey-t vagy bármit, ha nem paráznék annyira ezen 3rd party billek privacy kitételeitől.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
PedroPascal
senior tag
válasz sgeza #314535 üzenetére
Ezt ismerem és használom is. De pl munkahelyen hiába van wifi nem lehet használni halandó embernek. IT nem mindenhol van toppon.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz sgeza #314553 üzenetére
Zsolt,72, sgeza: köszi, ránézek! ilyenkor teszem fel a kérdést magamnak, hogy akkor miért is jó nekem az ios…
lugosi: pont ez az, ha mindent is beteszek albumba, a recentben akkor is minden benne lesz. Az a megoldás jó lenne, ami MacOS-en van, vagyis ha lehetne olyan Smart albumokat létrehozni, amiken én adhatok szűrő feltételeket, vagyis pl minden fotó, ami nincs albumban. De persze ezt (se) lehet.
-
xhege
veterán
válasz sgeza #314560 üzenetére
Mert igazából nem rakod albumba, csak indexeled. Így viszont megoldható, hogy egy fotód akar több albumban is benne legyen egyszerre úgy, hogy közben nem kell duplikálni a képet és nem foglal több helyet. Persze értem, hogy mire gondoltál.
Egyébként engem az vett rá a Google Fotókról történő átállásra, hogy itt lehet almappázni, vagyis albumon belüli albumot is készíteni. -
havri1
félisten
válasz sgeza #314953 üzenetére
Hasonló volt a gond.
Mivel variáltam, hogy melyik felhőt használjam a névjegyeknél, google vagy icloud (végül google lett, mert ezt tudom outlook-al szinkronizálni gond nélkül), és összefésültem icloudba is. De pár contactnál eltérés volt, csak a szám azonos, nem tudta - gondolom énb- eldönteni mit jelenítsen meg, és az icloudot hagyta. Ott meg nem volt kép. Most az icloudot nulláztam, és helyreállt.#314954Sys85
Ha már kopás. Tok nélkül zsebben a káva-szélén-kereten kopik a festék?[ Szerkesztve ]
havri
-
westcoastog
veterán
válasz sgeza #315115 üzenetére
Húztam már újra az itunes-al a telefont pont így, 17-es ios után 16-osra de maradt a hiba, nem ért semmit, mint ahogy a legfrissebb ios verziók sem.
Még 1 év van rá.
Lehet kivárom az apple supportot, akkor íratok velük valami hivatalos véleményt, amit hátha elfogadnak egy icenterben, istyle-ban, nem mondom de azért még televan negatív értékelésekkel a tmx a google-ön..[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz sgeza #315144 üzenetére
Ne haragudj, de én nem értem mi ennek az előnye. Megveszel egy tokot, ami úgy néz ki mint a képen, majd beég egy kör alak a hátuljába? Ha azt szerettem volna akkor veszek egy átlátszó tokot amibe alapból ott van a fehér kör aztán úgy rondítja ahogy akarja.
[ Szerkesztve ]
-
Adam20000101
kezdő
válasz sgeza #315362 üzenetére
Nem értem? Most arra gondolsz, hogy ez a lomha képernyő ébresztés folyamatos? Nem folyamatos. Ez csak akkor van amikor a leírt hiba van. Tehát a folia rajta van tökéletesen érzékel működik még a felébresztésnél is. Viszont alkalmanként van ez a hiba, hogy rá kopp a kijelzőre az ébresztéshez és késik, lomha a felélesztés és ekkor a lakat nem nyit ki el sem tünik de ha fel suhintom akkor face be enged azonnal. Tehát ugye úgy kellene működnie hogy kopp felvillan a képernyő és azonosítás megtörténik az az lakat kinyit majd eltünik és fel suhantás és benne vagy a telóba. Na a hiba jelenkezéskor nem így van. A gombot nem nagyon sőt nem is használom így nem tudom pontosan. Most levettem a fóliát és alaphelyzetbe állítottam így próbálom.
-
Adam20000101
kezdő
válasz sgeza #315364 üzenetére
Így értettem már. Bocsi azt gondoltam, hogy a lomhaságot folyamatosan érted. Mondjuk így is igazad van lehetett vólna így is de, hogy már levettem róla a fóliát így is kiderűl, hogy a fólia okozza e a problémát ha mégegyszer ezt csinálja nem a folia a ludas.. Az érintésnél egyszer bökök a képernyőre mindig és azonnal reagál kivéve a hibajelenség esetében mert akkor késik az ébredése. Azt nem tudom hogy köze van e a face hez de ezzel egyidejűleg nem old fel ahogy leírtam olyan mint ha lefagyna vagy nem működne. Igen ha felsuhintom mielőtt újből elsötétedne akkor egyből kiold. Legyen igazad hogy a fólia okozza mivel írtam hogy ugye olcsóbb folia nem a drágább prémium.
-
Adam20000101
kezdő
válasz sgeza #315367 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a fólia kavare be mert nem értek és nem is tudom, hogy mikén működik a face id ~s mien tényezők lehetnek amik megzavarhatják a működését. A fólia eltávolítás itt ajánlották, hogy ki zárjuk ezzel is a hibát.
Ezt most nem értem??
telefon felvevős probléma nem lehet, hogy fólia miatt van???
-
Adam20000101
kezdő
válasz sgeza #315377 üzenetére
Ja. Értem. Rendben.
Igen ezt én is hallottam illetve tapasztaltam is a szomszédom Samsung telójánál. Mindig panaszkodott, hogy ha hívják nehezen reagál a húzásra felvegye és levétel követően működött tökéletesen. Azért érdekes is hiszen a férjének a telefonján is folia van és Samsung az is csak tipusba nem ugyan az és nála nem zavar be.Lehet, hogy szoftveres bug de lehet, hogy nem de pl.. ha régóta csinálja nálad akkor tuti a fólia okozza mert szoftveresen később javítaná az apple.
Közben olvasgattam az apple oldalán a face id hibákkal kapcsán és igaz az én problémám ra nem vólt leírás de viszont fóliával kapcsán vólt, hogy okozhat zavart a face ba.
Persze minden képen jelzek, hogy mit tapasztaltam.
-
Adam20000101
kezdő
válasz sgeza #315382 üzenetére
Elég régóta. A kezdetektől mióta rajt van a fólia. Igaz azonnal rá raktam a fóliát mikor megjött beüzemelést követően az kb 2 2,5 hónap. Idegesítő vólt ez a probléma de már úgy vóltam vele, hogy csak utána kellene járnom nehogy, később nagyobb baj legyen. Olyat inis hallottam hogy voltak bugok frissítés követően és később javították. Pl nálam nincs az a gond ami nálad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest