- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Áruljátok már el mire jó ez az LTE?
-
vadászcsiga
félisten
Vajon hány óra míg kijön a JB? Tippek?
-
vadászcsiga
félisten
Mikor jött ki a 6.1? Van már valami aprócska tapasztalat 4S-en?
Tehát most. Épp az előbb néztem rá, azt hittem valamikor nap közben.
A tegnapi béta ezek szerint a GM volt. Még jó hogy nem töltöttem le. Apple-nél nagy a fejetlenség, nem kicsit. -
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #26750 üzenetére
gondolod tudnák?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szekfizsolt #26747 üzenetére
Tim Cook néhány Közép-keleti országot említett, hogy ez most pontosan melyiket jelenti hamarosan kiderül.
-
vadászcsiga
félisten
Köszi, közben én is felfedeztem hogy folyamatban van a feltöltés ott.
Akkor pár nap, egy hét és itt a JB is. Nem terveztem hogy valaha is fogom használni de most lehet rákényszerülök. Remélem a cydia tárolja az 511-es shsh-mat mert egy szerencsétlen külső vinyó formázás miatt elveszett az enyém.
-
vadászcsiga
félisten
Ha holnap lejár a béta 4 sürgősen kell valami link a béta 5-höz, aki tud tegye be!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #26701 üzenetére
Próbáld ki
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szekfizsolt #26501 üzenetére
Szerintem ez az idegek harca, az Apple húzza Pod2g és társai idegeit mert tudja hogy megtalálták már a megoldást a törésre, a fiúk meg tudják hogy előbb utóbb ki kell hogy adják a 6.1-et, viszont ha sokat késik akkor a jb-s társadalom meg őket zaklatja hogy ne várjanak adják ki 601-re. Apple is örülne, rögtön be is foltozná.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Aftereffect #26143 üzenetére
szopás...és mi van akkor amikor a telefon rámásolt csengőhangot sem látja? A válasz ugyanaz. Utálom az ios6-ot.
béta 4/6.0.1-el rendelkező 4S-emet cserélném 5.1.1-el szerelt 4S-re
-
vadászcsiga
félisten
Béta 4 alatt 4S-en nektek működik a badge Week Calendaron?
-
vadászcsiga
félisten
Ittakary
[link] -
vadászcsiga
félisten
Hogy van ez a ne zavarj funkció? Bocs hogy így fél évvel a megjelenés után kérdezem de az otp sms-eit le akarom némítani. Mindenkit be kell raknom mondjuk a kedvencekbe csak az otp-t nem, majd bepipálni a Kedvenceket a beállításokban?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szentkuti11 #25646 üzenetére
Már mint hogy az ízlésről nem lehet vitatkozni?
Gugli mire nem jó?!
Manchaster
Ne csinálj belőle nagy ügyet, ez csak egy hátlap. -
vadászcsiga
félisten
válasz
skidrowkill #25503 üzenetére
Vagy működik vagy nem
-
vadászcsiga
félisten
A bill parancs eddig is akadozott de ma teljesen megadta magát hiába lépek vissza egy betűt majd újra, akkor sem. Eddig ez segített.
-
vadászcsiga
félisten
A cydiás fejlesztők mennyivel ötletesebbek mint az apple emberei, hihetetlen. Tegnapelőtt az a taskbaros tweak, most meg ez a szifonos cikkben említett Folder passcode ami nem sokat ér de az a megoldás ahogy zárolttá lehet tenni egy mappát pofon egyszerű és mégis nagyszerű (át kell írni a mappa nevét [lock]-ra).
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bandigno #23362 üzenetére
Miért talán pénzbe kerül csinálni egy email címet? Nem kell utána karbantartani, akár törölheted is, vagy csinálj eldobható email címet. Én az UAE id-met azzal nyitottam, már rég törlődött de azóta is be tudok vele lépni a store-ba.
-
vadászcsiga
félisten
Sokan kérdezik hogyan lehet megtudni sim nélkül hogy függő e az iphone amit vettek vagy sem, végre itt a megoldás:
http://iphonefrom.com/ha volt már bocs
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #23246 üzenetére
Ez tényleg kva jó. Mekkorát szakítana ezzel az Apple?!
Möhe
Számtalanszor van a CIBnél karbantartás, próbáld később. Valszeg mobilnézetben nincs ilyen hibaüzenet ezért ezt írja ki. -
vadászcsiga
félisten
válasz
snooze #23229 üzenetére
En magam keresem ra a pénzt, és azert keresem hogy elkoltsem. A 4S-emre nem vigyázok már ugy mint a GS-re és rájöttem hogy így sem sérül meg jobban mintha állandó feszkóban lennék. Persze ez a nagyvonalúság az első komolyabb esésig tart, de ez tokban vagy anélkül is lehet végzetes.
TheMarci
Tudtuk. Csippentéssel. -
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Tutivesztes #23171 üzenetére
Sajnálom. Felszolitalak hogy csinálj új nicket. Most!
-
-
vadászcsiga
félisten
Lehet, de az apple finnyás, tehát ha hibát ír akkor biztos hogy a kártyád rossz, ha megfeszülsz se lesz jó. Nyiss egy másikat, lehetőleg egy internetkártyát, de először kérdezd meg a bankodat hogy alkalmas e az appstore-ban való vásárlásra. Ezt manapság már tudják mert sok ilyen kérdés érkezik hozzájuk.
Aha most látom hogy angliában élsz, na ott biztosan jobban tudják ezt a bankok. Gondolom nem itthon akarsz angol store-ban vásárolni ugye?
-
vadászcsiga
félisten
Mininél hogy néznek ki a nem HD appok? Sejtesem szerint nem annyira pixeles vagy igen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest