- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
iPhone Green programban részt vesz itt valaki? iStyle-nál van ez a csomag.
-
válasz
h1ght3chzor #185565 üzenetére
Nagyon sokan írják ezt a 6s topikban is. Külföldi fórumon valakinek megoldódott magától 2-3 nap alatt. Lehet valamit indexel a háttérben a telefon vagy nemtom. Nálam már kibír egy éjszakát, mióta kilőttem csomó location service-t, amik nem fontosak (előtte reggel mindig úgy ébredtem, hogy 0-án van a telefon). Fogalmam sincs, ez segített-e, vagy magától oldódott meg.
-
válasz
Totheground #185316 üzenetére
Múltkor a Tesco-ban a néni várta a kártyámat, mikor mondta, hogy Paypass. Mikor már pár másodperce tartottam a csuklómat a terminálnál, akkor rájött, hogy meg kéne nyomnia a gombot, és kínosnak érezte.
Aztán volt olyan is, hogy az étteremben hangosan mondták, hogy megvan az első órával fizetőnk! tiszta amerika! -
válasz
mr.tamasbiro #185143 üzenetére
Gáz, hogy 45 pec? Nekem 1 hét volt, miről beszélsz
-
-
válasz
B-L-A-C-K #182771 üzenetére
iCentre tavaly rosszul rakta össze a telómat, én nem fogok vele otthon sz.rakodni.
Éreztem valóságban is a beszaggatásokat, appra várakozásokat. 5c volt nálam cserében, az olyan fluid volt, mint most a 6s-em. Ez nem placebó, tényleg rossz akksival rossz az iPhone is. Ja és 91%-ot mutatott a CoconutBattery, 331 ciklussal. Nem mérvadó ez a szám.
-
Carecenterben 2 nap alatt cserélték múlt héten a 6s-emben az akksit. A lassítás tényleg valós. Az én telefonom is szenvedett tőle és nagyon merült. A CPU DasherX az akksicsere előtt azt mutatta pl. 50-70% körül, hogy 1500Mhz-en fut a CPU, 30% körül már csak 911Mhz volt. Most meg 18%-on is maxon (1800Mhz körül) fut a proci.
Az akksit már cserélte az Apple egyszer ingyenesen, kicsit több mint egy éve. Most ismét kellett neki egy csere, immár 9900Ft-ért. Vagy a 6s van elszúrva, vagy ez lesz az iPhoone trend - cserélj évente akksit 80 euróért majd, miután lejár az akció. -
Visszakaptam a telómat akksicsere után. Szerintetek érdemes ilyenkor nyomni egy rendszerújratelepítést?
-
válasz
California1 #181245 üzenetére
800 forint minimum
gondolom nincs ingyenes film, ezért nem fizetek most -
válasz
bjergerking #181194 üzenetére
6s dettó
és amúgy nem is az sztem, hogy nem ismeri fel az ujjam, mert képernyő újra feloldás után egyből felismeri. valami szoftveres bugra gyanakszom megint -
Nektek is csinálja azt ios11-gyel, hogy ha nem fogadja el egyszer a touch id-t a telefon, akkor amíg ébren van a kijelző, fel sem lehet oldani, csak ha kikapcsolom a kijelzőt power gombbal, és újra rárakom az ujjam?
-
válasz
Clemi #181037 üzenetére
Elég bonyolult a problémád.
Csak annyit fűznék hozzá, hogy egyetlen kontaktomnál, a húgomnál csinálta azt a rendszer, hogy nem syncelte át az új telefonszámot a Mac-re. Sehogy sem, semmit nem syncelt, még iCloudból is ki-be léptem mindenhol. Újra kellett egyszerűen kreálnom a kontaktot! Ezek után az órámon még mindig a régi kontaktot látta. Na ez ilyen, valami nagyon szarul működik a kontaktoknál iCloud syncben.
Kreáld újra a hibás kontaktod. -
Megint az lesz, mint tavaly, mikor cserélték a 6s-emben az akksit januárban - 3 hétig várakoztattak, mert nem volt annyi akksi készleten. Megint lehet majd várni heteket rá gondolom, mert most még több készülék érintett.
Hogy minden télen ez lesz most.... -
-
válasz
joefasalasso #174469 üzenetére
üzbég HP laptopom van és 6 éve működik
-
következő telóm Plus lesz a jobb akksi miatt
-
válasz
access_denied #173544 üzenetére
Frissíts mindenképp.
-
Szerintem ne gondolkozzon senki a 11.1-re frissítésen, ez már sokkal kiforrottabb, mint a sima 11 volt.
-
-
válasz
Nocsesz1 #170929 üzenetére
Nálunk egy fényképező tört össze. A biztosítóval kell először beszélned mindenképp, a MM nem csinál semmit addig. Utána viheted a MM-be és szervizben megnézik és eldöntik, mi legyen vele. Nálam 1 hónapig ültek rajta a szervizben, míg csere lett belőle egy másik készülékre, mert már nem volt olyan fényképező.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest