Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz KillerATi #289604 üzenetére
Az olednél a pixelek a ledek, azoknak kell a fényerejét szabályozni, az lcd-nél meg a háttérvilágítás ledek. És ledeknél a szabályozás pwm szokott lenni, analóg módon problémásabb. Viszont a ledeket igen magas frekvenciával is lehet kapcsolgatni amit már nem lehet látni.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
-
Topikgazda
válasz KillerATi #290443 üzenetére
Ahogyan xhege is írta, a részletfizetés csak az egyik része, a telefonszámla pedig a másik. Külön-külön okból is tiltható.
Ellenben, a felvetett kérdésedre ez a konkrét válasz: nem szükséges „kinyomtatni a Telekom weboldalát” , mert a Telekom-számla végén található egy erre vonatkozó részletfizetési tájékoztató. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
divan
őstag
válasz KillerATi #291118 üzenetére
Én használtam, nekem gyengébb volt, mint a gyári bőrtok. Nomad Modern Leather Case. Mondjuk én 12, és 13 minin is használtam gyári bőrtokot, de nemhogy bármikor lecsúszott volna, úgy kellett pajszerrel leszedni róla, úgyhogy nem is értem ezt a lecsúszást. Most kínai 5 ezer forintos "gyári" bőrtok van rajta, de ezt is alig lehet leszedni róla.
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz KillerATi #291118 üzenetére
A 14 Prora vettem én is gyárit, de magyon elégedetlen voltam vele. A sarkoknál valóban könnyen hátracsúszott a tok. A Nomad tokokat én szerettem. Régebben több telefonon is használtam. Picit bumszlibb, mint a gyári, de szerintem jobban véd, és a bőr rész is nagyon jó minőségű.
-
xhege
veterán
válasz KillerATi #291163 üzenetére
Én is így érzem. Nekem évről évre egyre kevésbé tetszett a képalkotás. Persze jöttek újabb funkciók, ami jó, de maga a képalkotás szerintem nem jó irányba ment el.
Most sajnos azt kell mondanom, hogy a kínai gyártóknál pattog a labda (Oppo, Xiaomi, Huawei), és a Sony képalkotása tetszik még. -
bbendre
őstag
válasz KillerATi #293001 üzenetére
Bztonságos? Nem tudom. AZAZ egyik szolgáltató sem az ha nem bízol bennük. Majdnem minden cég és termék rendelkezik biztonsági tanúsítvánnyal ami a közelmúltban csúnyán elbukott.
A kérdés, hogy kire mit bízol rá.
Adguard: látni fogja az összes DNS lekérésedet. Biztonságos? Talán. Tudja módosítani a DNS rekordokat. Igen. Ez biztonságos? Nem. De ez érvényes az összes szolgáltatóra.
Egy gyerek eszközén a biztonsági kockázat nagyin alacsony. Saját eszközön neked kell dönteni.
A kockázatod viszonylag alacsony, hogy gondod lesz. Adatokat nem fognak tudni (elvileg) ellopni. https://adguard.com/en/privacy.html + https://github.com/AdguardTeam
Csak a DNS szolgáltató módosításával alacsony a kockázatiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
M1995
aktív tag
válasz KillerATi #293001 üzenetére
Privacy Policy | AdGuard
Régi cég az adblocker piacon. Nem gyűjtenek logot elvileg.Sebesség: gondolom a szervereiktől is függ, nyilván a saját ISP elvileg gyorsabb, észrevehető különbségnek nem szabadna lenni, ha minden stimmel
-
kgero86
tag
válasz KillerATi #293190 üzenetére
Én is ezzel kinlódtam,hogy állandóan repülő üzemmódba kellett raknom,hogy visszajöjjön a mobilnet,pedig látszólag volt 4g és térerő is.
Friss iPhone-os vagyok,androidról váltottam ott ilyen gond sohasem volt.Itt tudsz róla olvasni bővebben:
https://szifon.com/2022/02/04/gyakori-kerdesek-mit-tehetunk-ha-problemank-van-a-mobil-internettel/
-
kp78
addikt
válasz KillerATi #325382 üzenetére
Látom/érzem, h sajnos vannak hiányosságai.
Kicsit nyúzom így két Sim-mel, aztán majd meglátom.#325396 MasterMark
Mindkét Sim-en aktív a VoLTE, VoWifi egyiken sem.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Speedy007
őstag
válasz KillerATi #325543 üzenetére
Igen ez is egy szempont (Xiaomi esetén csak a fórumozgatás meg az elvakult Xiaomi fun club-s tagokkal tele lévő FB csoportok vannak ahol te vagy a xar nem a telefon), engem az lepett meg őszintén szólva hogy nem lekezelőek. Értem ezalatt hogy mikor hívom a VF-t hogy vacakol a szolgáltatásuk még a rá olvasást is próbáltam erre lekezelően újra végig csináltatja velem a korábban általam végig vett metódust ami persze egyezik az övékével.
Most hogy csináltam kényszerítet újra indítást kíváncsian várom hogy mit fog csinálni a telefon. Bár meglepődve hallottam hogy mivel nem találtam újra indítási kapcsolót a telefonban így ki és be kapcsoltam a telefont kis szünetet be iktatva és ezt jeleztem a hölgynek is mielőtt hozzájuk fordultam de ő szerinte ez nem elég
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz KillerATi #325608 üzenetére
Már készülőben a Wipr 2 is, bétatesztnél tart. Képességei alapján az új változattal szerintem a Banish kiegészítőre már nem is lesz szükségem. A StopTheMadness is klassz, bár drágább mert nagyobb tudású. Tök jó Safarihoz lehet mindenféle kiegészítő (nem csak adblocker), el se tudnám képzelni fapados Chrome-mal kelljen mobilon böngészni.
-
M1995
aktív tag
válasz KillerATi #326244 üzenetére
Rendszeresen látogatott oldalaknál bank stb. érdemes whitelistre tenni, rámész csak szükséges süti és akkor nem kell minden alkalommal eljátszani a kikapcsolást. Nem kell mindig eljárni azt a táncot, hogy "mééé nem megy? jaaa eszembe jutott az adblocker kiirtotta a süti felugrót, kapcsoljuk ki és jó lesz"
Sajnálom milyen irányt vett az internet, főleg a mobil web, gyakorlatilag szemétszűrő kiegészítők nélkül netezni se lehet már normálisan. Ezt az egész süti kérdést a böngészőnek kellene kezelni, nem a weblapoknak egyesével összevissza. Az EU szándéka jó, a törvény megvalósítása pocsék, user szív miatta.
-
Noxy
veterán
-
Topikgazda
válasz KillerATi #326321 üzenetére
Igen.
Ha végzel egy szűrést a korábbi posztjaimra vonatkozóan, látni fogod, hogy tavaly óta több ízben is, érvekkel alátámasztva kifejtettem erről a véleményem.Igen, próbáltam a HERE-t, nem rossz, de csak másodlagos szerepet kapott nálam. A WAZE igen csúnyán leszerepelt, noha türelemmel viselve kapott több esélyt is tőlem, de hiába. Katasztrófa volt az eredmény.
A Google nem rossz, sok hasznos információt nyújt, pl nyitvatartási idők, de a felülete nem tetszik (ízlés dolga, ez van ).
Az Apple áll hozzám a legközelebb, rendszeresen adok is hozzá helyeket, nyitvatartási idővel és véleménnyel. Hadd gyarapodjon a kedvencem tudása. Felület, tervezés, offline mód, közlekedési információk számomra egyre jobbak, mert lassan, de biztosan javul. Nálam ő a befutó. Nyilván nem tudja behozni a keresőcég hatalmas előnyét, de ezt én nem bánom.
Volt még pár random kipróbált navigáció App nálam, de egyik sem nyerte el a tetszésem, már a nevükre sem emlékeszem, ennyire nem hagytak bennem nyomot… -
félisten
-
g4mer
senior tag
-
Speedy007
őstag
válasz KillerATi #327746 üzenetére
Én is szemüveges vagyok otthon egyáltalán nem használom a gyerekek miatt mert félek hogy le verik vagy megsérül. De az Iphone 16 Pro felismer szemüveggel és anélkül is, próbáltam azt az idióta trendet ami a tiktokon terjed, hogy a fiú gyerek arcával próbálta a nő feloldani a férje lezárt Iphone-ját ott sikerült a video szerint nekem meg nem.
-
tuzpenge
őstag
válasz KillerATi #327746 üzenetére
Szerintem is a legjobb megoldás a FID, de meg kell jegyeznem hogy a sima X-en sokkal jobban működik mint a 15 pro-n. Legalábbis nálam ez van….Az X-em (fektetett állapotot kivéve) mindig felold, a 15 pro-m nem mindig…pl autóban ugyan abban a tartóban a 15 pro 10-ből 2-3x nem old fel, az X 10-ből 10x. A 15 pro szembe napfénynél szintén nem olyan biztos mint az X…
Lehet hogy ez csak az én 15 prom kiváltsága de sajna ez az elmúlt 1 év tapasztalata….ˣ
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest