- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
hami85 #46817 üzenetére
A legolcsobb, ami max 1000 Forintert van. Nem eri meg rakolteni tobb ezer forintokat, plane nem arra az 1mm vastag uveg foliara, mert a topikban az egyik tagnak 3 het utan elkezdett levalnina kepernyorol. Pedig azok 10k Forint korul mozognak.... En a korabban vasarolt Ozaki tokhoz tartozo foliat hasznalom, magaban kb 1000 Forint, es semmi baj nincs vele. Max annyi hogy neha erdemes letakaritani, mert a vedi bevonat egy idi utan elkopik rola. A tukrozodo folia katasztrofa szerintem, atlatszot hasznalj.
-
BossBoss
őstag
válasz
hami85 #46727 üzenetére
Srácok, sajnos azt kell mondjam Zack után én is átállok a sötét oldalra.
Kedvesem kapott 3GS helyett egy Xperia Arc-t. Folyton nyaggatot, hogy segítsek, mert nem érti és mit hogyan kell beállítani. Persze én sem vagyok okosabb, nem használtam androidot hosszabb ideig.
Erre fel döntöttem el, hogy beszerzek egy SGSII-t. Hát így két nap után nagyon visszasírom az iOS-t. hiába a 2 mag, itt-ott laggol. De nincs vissza út, jön a ROMolás és barátai.
Természetesen a döntés tudatos, arra alapozva, hogy megvárom az következő iphone-t, és addig kipróbálom ezt is, sőt lehet, hogy a WP7-et is. Ha másra nem is összehasonlításnak mindenképp jó lesz. Már 3 éve használok iOS-st!
Nagyon remélem nem novemberre ér ide az i5 vagy akárhogy is fogják hívni!
Természetesen olvasni fogom a topicot, mondjuk eddigi pár évben is szinte csak read only-ba voltam jelen!Üdv!
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Könyvajánló
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest