- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Fox Mulder #35920 üzenetére
Nekem a Blogtrottr-től jön emailben 2 óránként (persze amikor nincs új, akkor nem küld, csak annyi időnként frissíti), de sajnos rak bele reklámot, meg az & jelek helyett fura HTML kódot rak be, de nem találtam a saját igényeimre jobbat, úgyhogy ez van.
A többi, ami "értesítést küld", az általában annyit tud, hogy be van állítva neki a background refresh, ami nagyjából annyit jelent, hogy a rendszer néha jelez neki, hogy te valószínűleg nemsokára fogod használni az alkalmazást és akkor frissíti be és az alapján küldi az értesítést, ami valószínűleg több, mint 2 óra késés lesz. Meg ha nem nyitod meg az alkalmazást sokáig, akkor lehet, hogy nem is fogja frissíttetni a rendszer egy idő után.
-
anorche1
őstag
válasz
Fox Mulder #31635 üzenetére
Ez nagyon fura. Nalami i8+, legfrissebb public beta ios12, es akad, gorgetni alig lehet, tabvaltas meg meg tobb masodperces muvelet
-
MasterMark
titán
válasz
Fox Mulder #31633 üzenetére
Egyik sem?
-
MasterMark
titán
válasz
Fox Mulder #31623 üzenetére
Nem, ez a böngésző miatt van. Konkrétan akad a lapváltás is.
A mostaninál meg akad a scrollozás is, meg a tabváltás is.
-
anorche1
őstag
válasz
Fox Mulder #31623 üzenetére
Mas platformokon, mas bongeszokkel mukodik. Ha mindenhol mashol jo, csak egyetlen egy esetben nem, akkor szerintem nem az oldallal lesz a gond.
De a webfejlesztes tavol all tolem, nem ertek hozza. Csak megjegyeztem, hogy azert a safari igen is cserben tud hagyni. -
Dimaj
aktív tag
válasz
Fox Mulder #31583 üzenetére
Persze Budapest Bank kártyával lehet fizetni NFC telefonnal.
-
moleculez
veterán
válasz
Fox Mulder #31583 üzenetére
Nem, még mindig egyik magyar bank sem támogatja. Ezért workaroundként virtuális bankok kártyáit regelik be Apple Paybe. Az egyio ilyen a Monzo, de van még pár. Én Angliában élek, szóval saját kártyámmal használom, olvass utána hogy megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest