- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én viszont neeked mondanék ellent... bizon az én környezetemben akadnak akik épp egy almáért vállalnak rengeteg adósságot vagy odaadná fél veséjét, .. rá se néznének androidra mégha sokszor jobb vétel,, vagy jobb képeket csinál, jobb tár/üzemidő.. nem érdeklo csak a hiányos alma legó.. nade nem vagyunk egyformák.
Bónusz kérdés: mi az a utazókártya mód? nemn találtam rá releváns választ. -
spect80
senior tag
Annyira azért nem jár tévúton. Nem tudom mit tekintesz a környezetednek, de elég csak ezen a fórumon megnézni mit kap aki az apple-ről nyilvánít negatív véleményt. Egyből jön a "savanyú a szőlő", "irigységből mondja, mert neki nem telik rá" meg az összes olyan "érv" ami arra enged követeztetni hogy még a fanok közül is sokan státuszszimbólumként tekintenek az iphone-ra. Nálunk a cégnél egy felsővezető nem is tudja értelmezni hogy nem automatikusan a legújabb, legjobb iphone-t kapja, hanem választható android is.
Tekintve hogy a 16e 300k (persze tudom a forint, meg az áfa, meg stb.) de a feature set-je házon belül és Android fronton sem versenyképes ennyiért nem tudom elképzelni hogy valaki észérvek mentén és nem divatból vesz ilyen telefont
Új hozzászólás Aktív témák
ma Funkciók és hiányosságok kissé érthetetlen egyvelege e telefon lételeme.
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest