- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZo81
csendes tag
válasz
LoyalGuard #28562 üzenetére
Ahogy fentebb is írták a szavatosság a Telekomhoz köt és mivel a kijelző főalkatrész, kötelesek foglalkozni vele ingyen!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
A szavatosság a Telekomhoz köt, kötelességük foglalkozni vele.
-
Norbi.
őstag
válasz
Viheted a hivatalos szervízpartnerhez (iStyle) is szavatossági igénnyel, akkor is, ha nem náluk vetted.
-
BeZo81
csendes tag
válasz
LoyalGuard #28506 üzenetére
A fehér folt kijelzőhiba sajnos típushiba, ami nem fog eltűnni, sőt idővel akár rosszabb is lehet. Tele van vele a net képekkel videóval. Nekem mikor még sima iPad 2017-es készülékem volt vagy 5-ször cserléték ki az iCenterben, mert mindig volt valami baja a cserélt készüléknek, hozzáteszem náluk vásároltam és még a garancia időn belül és nem a szavatossági időn belül történt a csere, így egyszerűbb volt a helyzet. Mivel Te a Telekomtol vetted és nem a fenti viszonteladóktól így kicsit macerásabb a helyzet sajnos a szavatossági idő érvényesítésben. Mert akitől veszed az vállalja azt az időt pluszba, így ez a Telekomra hárul. Természetesen meg lehet próbálni a fenti viszonteladóknál is, de ha erre hivatkoznak, akkor marad sajna a Telekom szervíze. De ez a fehér folt akkor sem egyedi eset, hanem sűrűn előforduló eset a 2017-es Pro szériánál. Még lehetséges, hogy akinek Air 3-as készüléke van az is fog 1-1,5 év múlva találkozni a jelenséggel. Garanciális ügyintézésnél meg szeretik az ügyfelet sok esetben valami ürüggyel eltántorítani a garancia érvényesítésétől. Ja ez ilyen másnál is előfordul, nem tudunk vele mit kezdeni stb... De tudnak, csak nem akarnak vele sok esetben foglalkozni. Ezért is írtam, hogy sajnos sokszor erőszakosabbnak kell lennie az ügyfélnek velük szemben. Próbáld meg kierőszakolni tőlük a cserét, ha lehet. Hivatkozz az Apple ügyfélszolgálatra, ahol mondták Neked, hogy kérheted a cserélt, mert indolt hiba! És ha nem cserélik, akkor a fogyasztóvédelemhez fodulsz, mert nem tesznek eleget a garanciális jogaid érvényesítésének!
-
HIJ
őstag
válasz
LoyalGuard #28488 üzenetére
Sajnos újkorától csinálta, de csak 3 hónappal a gari lejárata előtt küldtem be. Szóval még az egy éves gari időn belül volt...
-
BeZo81
csendes tag
válasz
LoyalGuard #28488 üzenetére
Ennyiből kicsit egyszerűbb a dolog az iStyle üzletben. Ott momdták is, hogy a szavatossági idő egyenértékű a garanciális idővel. Szavatosságnál Neked kell bizomyítani, ha jól tudom, hogy nem te okoztad a hibát, de ez a “white spot” egy tervezési hiba amiről mindenki tud, ezért náluk ezt minden további nélkül cserélik.Telekom nem tudom, hogy mennyire rugalmasan fogja kezelni, remélem pozitívan állnak a dologhoz.
-
HIJ
őstag
válasz
LoyalGuard #28478 üzenetére
Én emiatt gariztattam a 2018 -as 11” Pro -at. A csere tablet már nem csinálja..
-
kuntics
aktív tag
válasz
Néha nálam is előjön ez az érintkezési probléma,leginkább akkor,amikor egy nem túl jó utángyártott kábellel töltöm.
Kijelzőprobléma mit takar? Home gombtól felfelé kicsit világosabb? Mert az sajna ahogy néztem többeknél is megjelent,pont ott van az lcdnek egy csatlakozója,elvileg az végett alakul ki. Én ez végett nem vittem be gariztatni (már 4 hete itthon vagyok,kell az ipad). Meg valószinűleg utána is előjöhet.
Ahogy látom,már válaszoltak elöttem,azokat nem is figyeltem
-
BeZo81
csendes tag
válasz
LoyalGuard #28483 üzenetére
Igen a Telekom is hivatalos viszonteladó. Ha akadékoskodnak, akkor meg kicsit erőszakosabbnak kell lenni velük és tájékoztatni Őket a téged megillető szavatossági időről.
-
BeZo81
csendes tag
válasz
Főleg iPad Pro 2018-as modelleknél fordul elő ez a “nem érzékel” a kijelző dolog, a másik pedig a “white spot” fehér folt kijelző, ami meg a 2017-es iPad Pro-ra jellemző hiba. Általában a home gomb fölött jelentkezik idővel egy fényes fehér folt, ami világosabb háttérnél látható, olyan mintha zseblámpával megvilágítanád a kijelzőt egy ponton.
Valakinek egyhébb, valakinek zavaróan nagyobb ez a folt. Ez sajnos gyártási hiba, deffekt amivel annyit tudsz kezdeni (a megszokáson kívül) hogy, gariztatod a tabletet. Ha magánszemélyként vettet hivatalos Apple viszonteladótól akkor van rá 1 év garancia és plusz 1 év szavatossági idő ( ha van rá megvásárolt Apple Care az lehet teljes két év grancia a szavatossági időn felül, ha jól tudom),amit az iStyle, iCentre, úgy kezel, mint az 1 év garancia. A Te készüléked ahogy írtad 1,5 éves tehát, ha megfelel a fent leírtaknak akkor megprobálnám garanciáztatni. De a cserélt készüléknél is előjöhet elöbb-utóbb a hiba. Sajons ez van.... -
Jst
csendes tag
válasz
Ez “ screen not responding” hiba lesz a 3 gen pro-nál meg javult 13.3 környékén de a régebbieknél még sokan panaszkodnak.
Ha tudod még (hivatalos vásárlás) akkor a pixel hibával cseréltesd ki.. -
Alex91
félisten
válasz
LoyalGuard #28396 üzenetére
Yes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest