Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
OK, ez csak egy kis tréfa volt, de komolyra fordítva, nekem máris van egy bugom (már, ha ez annak számít, de én annak tekintem, mert kissé idegesítő).
A fotók indexképei alapból túl kicsik nekem, én eggyel nagyobb méretben szeretem őket látni ill. tallózni. Eddig egyetlen kétujjas húzással nagyobbra állíthattam őket, amit aztán az alkalmazás meg is jegyzett. Most ez nem működik, a két ujj széthúzása egyetlen képet nagyít ki. Az indexképek nagyobbra állításához alul a kis fel/le nyilas ikonra, majd a nézetbeállításokra kell bökni, és azon belül a felnagyításra. Nem lenne nagy dolog, ha utána az app megjegyezné ezt a beállítást, de nem teszi. Legközelebb megint a pici indexképeket mutatja – még akkor is, ha végig megnyitva hagyom a fotókat, csak átváltok másik appra, majd vissza a Fotókra…
Mindenkinél így viselkedik?
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest