Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koncsik
üzenetére
Én napokig gondolkodtam, hogy mit csináljak, megvegyem-e a pencil 2-t annak fényében, hogy nem rajzolok csak jegyzetelek. Itt 50 százalékban mondták, hogy ha van rá keret akkor inkább azt vegyem mint egy olcsóbb alternatívát. Mások meg azt mondták, hogy erre nem érdemes, erre jobb egy olcsóbb megoldás, ami persze valamiben elmarad az apple-től. Hosszas gondolkodás után és ismerve magam arra jutottam, hogy ha rajzolok ha nem, tuti hogy elkezdene idegesíteni a tudat hogy egy olyat vettem (igaz sokkal olcsóbban) ami nem ér fel tudásban az eredetivel, így végül is megvettem. Amúgy tényleg baromi jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest