Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Ezzel működik. Bár nem olyan megoldás amit te szeretnél. De kompromisszumot valamilyen módon formában kell kötni sajnos.
-
-
válasz
alexhorvath
üzenetére
Na ez szuperül fest.
-
válasz
alexhorvath
üzenetére
Ha nem tudsz dönteni érdemes ezt a videót megtekinteni. Bár nem hiába lett 2015-ben az év applikációja a notabillity .
Mukeey nem úgy van már hogy egy sima lightning-USB-adapterrel meglehet oldani? Hiszen az új iOS 13-nak köszönhetően már kezel mindent ?
-
válasz
general
üzenetére
Flexibilis hátlapot írnak TPU rövidítéssel ami thermoplastic polyurethane rövidítése angolul. Így nem szilikon , ellenben puhább a hasonló anyagú társainál. Picit össze is lehet nyomni.
alexhorvath
Én annyival egészíteném ki SMC kolléga bejegyzését ( ha nem sértődik meg
) hogy érdemes matt kijelző fóliát venni , mert az előadótermek vagy tantermek lámpáit fogod vissza tekinteni a kijelzőn. -
-
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Körbe néztem a piacot , tényleg ez tűnik a legjobb ár érték arányban a legjobbnak számomra, így lehet hogy mai napon meg is rendelem.
Amiben meg van háttér világítás és hasonló funkciók azok 35-55 bezárólag vannak, annyit pedig nekem nem ér.Vannak kisebb billentyűzet is ami nem tartalmaz numerikus kiosztást, de sajnos az nem is tok.

Talán Ali vagy más csoda oldalon kellene körbenézni hátha van . -
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
DrDobos
üzenetére
Jegyzetelés esetén azért érdemes lenne előtte kipróbálni hogy számára ha a minit választaná hogy mennyire lesz kényelmesen írni rajta. Milyen nagy hozzá a keze. Főleg ha gyors lefolyású tananyag. Csak jegyzetelés lesz? Amit alapból kizártnak tartom, mert biztosan fog készíteni skiccet, , diagrammot, rajzokat stb. Így bőven kellene kicsinyíteni, nagyítani egyaránt.
Viszont nagy előnye lenne hogy kisebb helyen elférne, praktikus még tokkal is. -
-
-
-
-
+1 Pro javára.
-
-
válasz
koxkids
üzenetére
Hát most ezt nem értem , hogyan jön ide az Air

CPU & IGP terén lesz ugrás a fentebb említett 10.5 Prohoz viszonyítva . De itt ki is merül.
Viszont nem lesz
120-Hz kijelző, mínusz 1GB memória, kisebb felbontású kamera, kettővel kevesebb hangszórók stb.Talán a támogatás az elsődleges szempont hosszabb távon?
-
-
Csak majdnem. Itt található róla a leírás.[link]

-
válasz
kchris78
üzenetére
Én úgy gondolom mire neutrális motor és a hozza tartozó netes támogatás egy elfogadható fogyasztói tartalommá válik az pont 3 & 4 évet vesz igénybe az Applenek.
Arra nagyon kiváncsi vagyok hogy az offline része Neural engine (NE) mennyire és milyen minőségben tudja majd felgyorsítson, optimalizáljon és végrehajtson minden olyan műveletet, amely bármilyen módon a mesterséges intelligenciához köthető. Ilyen például a kép- és a hangfeldolgozás egy része, a kiterjesztett valóságra stb.
Mert kimondható hogy jelenleg ebből semmit sem érzünk , legalábbis én mivel nem foglalkoztam vele. Meg nem is teszi az arcomba hogy figyelj csak, szerintem ezzel jobban járnál.Másik neural network (NN) ki tudja még milyen fázisban van , lehet csak azért mutatták be hogy szabadalmi részét ezzel is megerősítette.
Ha meg fizetős részét nézzük ,mert tudjuk hogy az Apple a szolgáltatásokra gyúr akkor gondolom ez is fizetős lesz , na meg valamivel finanszírozni is kell a neural projektet. Harmadrészt mire kis hazánkban lesz ebből is lesz valami , mint mondjuk pont a mesterséges intelligenciába integrált új Síri innovációinak kiaknázására magyar nyelven ez lehetetlen lesz sok-sok embernek.
Én úgy gondolom ezzel bőven ráérünk még, A11 chip már sehol sem lesz mikor 3-4 év múlva (feltételezve ) beindulna addigra az akkori A14-A15 chip olyan neural engine chip lesz hogy csak nézünk.

-
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Ilyenkor nehéz megtalálni a pénzünkért az arany középútat.
4K videó szerkesztésben az is jó ha van megfelelő tárhely. Gondolom nem is hiába nézte a 256GB-os kiszerelésű példányt.Csak az a kérdés hogy neki mi is éri meg a legjobban.
1, Vagy lecsap 200,000-Ft nézet 10,5 Prora ami “kisebb “ teljesítményt nyújt de ugyan úgy képes a munkára való elvégzésére, ugyan úgy sokáig támogatástban részesül , benne van a 120-Hz kijelző és négyszer akkora háttértárral rendelkezik mind a többiről szó eset készülékről .
2, Vagy 350,000-Ft megveszi a piacon legfrissebb IPadet , ami teljesítményben előrelépés lesz, kisebb háttértárral , hosszabb támogatással .
“És még lehetne ecsetelni de már így is többet írtam mint szerettem volna , lényegében nem hiszem hogy érdemes 150,000-Ft többletet kiadni az újabbra , az általa kívánt felhasználásra bőven kielégíti a 10,5 is.
-
válasz
koxkids
üzenetére
4-5 év múlva számos frissítés fog még érkezni , az már más kérdés hogy milyen erőforrásokat fog felemészteni. Továbbra is képes leszel majd videó vágásra , rendelésre , stb. Sajnos nem lehet előre tudni.
De én is azt mondom ahogyan fentebb is írták hogy még bőven ajánlott.
Főleg hogy a rajz és a ceruza kezelés esetében még jobban jön a 120-Hz. -
-
válasz
parandroid
üzenetére
Egyetértek Alex91 kollégával.
-
-
-
-
válasz
volandy
üzenetére
Mini 5-el nincs tapasztalatom, céges sima 9,7-es ipadet haszálva ,kimondható hogy szinte igénytelen eszköz, folyamatos nyúzás ellenére semmi baja sincsen.
Saját Ipad Pro-m csak másfél hónapos talán, sok tapasztalatom ezzel sincs. De szerintem teljes körültekintéssel és egy kis odafigyeléssel nem lesz velük különösebb bajuk ezeknek az eszközöknek.Na meg a támogatás is ezek melett szól, legalábbis én így gondolom.
-
-
-
Jómagam soha nem használtam kijelző védő fóliát , vagy üveget.
De egy jó tok mindig hasznos, főleg ha az egész ipadet védi. Gondolok itt elsősorban a kijelzőre, az már csak hab a tortán ha a toknak van funkciója , mint a támasztás.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Picit rá tennél a felkínált javítási összegre akkor már egy mini 5 is kijönne, nyilván megértem hogy más szervizt keresel.
-
-
-
-
válasz
Oldman2
üzenetére
Én is múlt héten rendeltem meg szombat délelőtt , kedden meg is jött a csomag nagy meglepetésemre .

-
-
-
-
Lenne egy kérdésem, hozzá adtam a céges gmail fiókot és le is szinkronizált gond nélkül, de az összeset olvasatlanak mutatja. Hogyan tudnám ezt mind olvasótnak beállítani egyszerre?

-
-
-
-
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Még nem volt apple garanciális javítási ügyem, de ahogyan az oldalukat olvasom inkább a szervizelés a fő cél, mint a csere.
Persze lehet hogy tévedek .Na meg a hiba típusa is adhat okot hogy szervíz vagy egyszerű javítás. "Gondolat".
-
-
-
-
-
Sziasztok kedves fórum lakók.
Rendeltem magamnak egy 10,5 PRO LTE kivitelt az Istyle honlapjáról.
Kettő kérdésem lenne.1, Még soha nem volt Apple eszközöm ezért a SIM kártya érdekel elsősorban. Ahogyan olvasom a szolgáltató esetében kimondottan Apple SIM-et kell kérnem?
Más fajta nem is jó? Sajnos a keresőben csak régi készülékkel kapcsolatos információk jöttek fel, így nem tudom hogy a jelenlegi készülékeknél is ugyan az a helyzet.
Második fele a kérdésnek hogy Android One mobil készülékről megoszthatom a mobil internetet az Ipadre ?2, Hát itt már ízlés dolga ,de kíváncsi vagyok a véleményetekre, de még inkább a tapasztalatokra hogy milyen tokot érdemes hozzá rendelnem,?
Előtérbe helyezném hogy olyan tokra gondoltam,ami minden irányból körbeöleli.Köszönöm

-
-
-
-
Az új Air ára kezd szépen beesni, alakul ez.
-
válasz
ruarua
üzenetére
Az árukeresőn már több boltot is ír.
Nem is olyan rég voltam itt érdeklődni az Ipad 2018 LTE típusáról ,de azt javasolták hogy várjam meg az újdonságokat.
De nem jött neki utód, helyette az AIR nagyon elgondolkodtató (tudom hogy nem egy liga) ,csak nagyon magas még az induló ára, Itt már a 2017 10,5"PRO is képbe kerül részemről.Így még át kell rágnom hogy melyik legyen. AIR vagy 2017 10,5 PRO

-
válasz
Black Dragon
üzenetére
Nos nekem ez lenne az első Ipadem, Eddig xiaomi készülékeket használtam, így fogalmam sincs milyenek voltak a korábbi ipadek ezen a téren.
""Jelen esetben azt mondanám várd meg a Március 25-ét, akkor mutatják be a 2019-es iPad szeriát, veszíteni nem fogsz vele.:)""
Megfogadom a tanácsodat és kivárom, majd utána döntök, köszönöm.

-
-
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni azokat a topic lakókat akik rendelkeznek vagy ismerik iPad 9.7 (2018) verziót ,hogy a GPS része mennyire elfogadható és használható?
-
-
Sziasztok, ha buta kérdés akkor kérlek nézzétek el.
Az iPad 9,7 (2018) kivitelnek mikor lesz utódja? Vagy már nem lesz utódja?
-
-
-
Sziasztok!
Szeretnék egy Mini4-et 4G-vel. Azt szeretném megtudni hogy jelenleg kis hazánkban rendes garanciával hol tudnánk hozzájutni kis hazánkban?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) hogy érdemes matt kijelző fóliát venni , mert az előadótermek vagy tantermek lámpáit fogod vissza tekinteni a kijelzőn.