Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Közel a JBL Go 4 megjelenése
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hack3er
őstag
-Ez függ a fényerőtől, én egyszer teszteltem, full hd mkv filmet futtattam fél fényerőn 1 órán keresztül, 15%-ot merült , ebből következtetve "csak" kb 5 óra filmet bírna ha 100%-ra fel van töltve és 20%-ra merüléskor töltőre teszem. Ha mondjuk sima mondjuk valami sorozatot nézek ami nem is HD hanem rosszabb minőségű azzal úgy 20 perces résznél 2-5%-ot merült (ebben az esetben negyed fényerőn). Nekem eddig a legjobb üzemidőm 14 óra, ebbe volt kb 3 óra zene fülesen, netezés, játék. Mondjuk egy durvább grafikájú játékkal játszok (Infinite Blade 2) olyan 12-13% megy le egy óra játéknál, bár mondjuk a carmageddon is evett ennyit az aksiból.
-hát zárolt állapotról nem tudok nyilatkozni hegy mennyi idő után merül le. mert nincsen olyan nap amikor nem ne babráljam.
-A könyvjelzőket mappába lehet rendezni, meg is lehet nyitni őket ahogy mondod, de a fájlba mentés az nem megy, meg ha menne nincsen jogosultság, mivel mint tudjuk elég zárt a rendszer Jailbreak nélkül lehetetlen ilyesmiket lementeni.
-alapból ilyen hogy szülői felügyeletes dolgok nincsenek benne, le lehet tölteni (venni) olyan programokat amivel lehet kódolni megadott mappákat dokumentumokat.
-videofelvétel közben folyamatosan fókuszál.
-Én skype-t szoktam használni, msn azt lehet letölteni.
-Az office szerűség megoldható, de ára van
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Alkoholista nevelde
- OpenMediaVault
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest