- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Ajánlott iOS játékok:
Dark Parables: The Red Riding Hood Sisters
https://itunes.apple.com/pl/app/id909145280?mt=8 - nyomzós, most ingyenesSoccer Stars: gombfoci, kíváló netes támogatással, paywall nélkül.Fizethetsz, ha szebb gombokat, pl Barcelonásat szeretnél, pl.
Commute: közlekedj a városban úgy, hogy minden közlekedő te vagy. Nagyon érdekes, ingyenes, ha szeretnéd checkpontoknál menteni, akkro kell érte fizetni. Már maga ez a mechanika is új, és ötletes. Én megvettem a mentést, mert kipróbáltam a játékot, és nagyon tetszett.
-
boost
veterán
A mai ajánlatom az Alto. Egy snowboardos endless runner játék, nagyon szép grafikával, hangokkal. 2€, a cél, hogy minnél messzebb jussunk, közbe trükközzünk, és összeszedjük elszaladt lámáinkat.
YouTube trailer: [link]
(képek: imagazin.hu)
-
boost
veterán
A Daytona Rush is egész jó játék. Endless runner, azaz végtelen, jelen esetben autós, ahol a cél, hogy minnél tovább eljuss a játékban a kocsik közt szlalomozva. Magyar csapat fejlesztette. (Terep2.exe ismerős?)
Szerintem kicsit még kidolgozatlan a játékmenet, de nagyon szép játék.Bővebb leírás itt.
blaca83: Hogy sokat kell -e fizetned, hogy nyerhess.
-
boost
veterán
Ò, egy újabb Bejeweled klón.
Kipróbálom, persze, szívesen. Mennyire sok benne a Pay 2 Win?
A hero emblems-el pont az a jó, hogy nem kell fizetni semmiért. Most egyébként épp az RPG-ket nézegetem, hogy kéne keresni valami sztorivezérelt játékot, ami nem ismétlo"do".
Game of Thrones elso" részét lejátszottam, de egyenlo"re nem kötött le túlzottan. Talán a többi jobb lesz, de most még kivárok vele.
-
boost
veterán
Mivel ilyen alacsony itt a forgalom, hát irok én. Az apple héten két játékot emelt ki. Az egyik, a hét játéka, az Angry Birds Seasons, ami ingyenes, és jelen pillanatban kosárlabda témát kapott, a másik pedig a január játéka a Shadowmatic. Utóbbi 3€, nem a megszokott 1 €, viszont tényleg minőségi cucc. Lényege, hogy úgy kell forgatni a tárgyakat, hogy a kívánt árnyékot kapjuk a falon. Itt van róla egy youtube bemutató
Shadowmatic:
Angry Birds Seasons - NBA
-
boost
veterán
Nekem most az új kedvencem iPaden a World of Tanks Blitz, ami olyan beetető a rendes WoT-ba. Rendes WoT-al sose játszottam, de ez kíváló 6-8 perces gémingre. Beugrasz, lejátszol egy rövid ütközetet, és ennyi. F2P, de nem erőszakos. Előfizethetsz prémiumra, de csak több XP-t ad, tehát jobban fejlődsz, de azzal sokra nem mész, mivel ha jobb tankot veszel XPn magadnak, akkor olyan ellenfeleket is sorsol.
Amivel még játszok: Castle Raid, Hearthstone, FlightCtrl HD. Ezek inkább régebbi címek. Mivel hosszú ideig nem volt iPadem, nem igazán tudom, hogy mivel érdemes kezdeni, ha az ember komolyabb játékélményre vágyik. Talán az új Tellitale Game of Thrones-t fogom még kipróbálni.
-
boost
veterán
Mivel nem találtam ilyen topikot, gondoltam nyitok egyet, hogy egy helyen tudjuk megbeszélni a jó akciókat, játékok ajánlókat, nem ajánlókat.
Ki mivel játszik mostanában iOS-en?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest