- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
n0se
tag
válasz
SzlobiG #4913 üzenetére
nézzük meg egy kicsit más oldalról ezt az egész dolgot...
a tcom lépett egy váratlan dolgot, értem itt a sávszélemelést, de ezen belül is ennek mértékét, nem csodálnám azt sem, ha az invitel azért várna ennyire, hogy a tcom minden probléma nélkül le tudja-e bonyolítani ezt az egész többszörözést, mert valljuk meg, ezek már nem kicsi sávszélek.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
SzlobiG #3887 üzenetére
Régebben volt településlista is emlékeim szerint, de most csak ezt találtam.
Bővebben: link -
BSOD
senior tag
válasz
SzlobiG #3493 üzenetére
Akkor még modemmel nyomtuk. Szerinted melyik éri meg nekik jobban?
A 20 órás előfizetéssel 2500 Ft-ért ~80Mb! forgalmat csináltam havonta, most ez akár fél óra alatt is ősszejöhet.
Nem csodálom, hogy nem törték magukat.
Az igénybejelentőkre az üzletkötők ISDN ajánlatokkal bombáztak.
Az is egy jó biznyák ... (nekik)
Rossz emlékek, de ez már a múlt, szerencsére... -
Nimrod
addikt
válasz
SzlobiG #1998 üzenetére
Egyszerű.
Fióknév mindig az xxx@invitel.hu (ahol xxx a felhasználói neved, viszont van akinek vnet.hu a @ utáni tag, nekem vagy 3 éve van valamilyen Inviteles netem is mindig is invitel.hu volt a jó).
Jelszónál a felhasználói neved, semmi több.
Be kell pipálni még a Kiszolgáló hitelesítést igényel-t, mert különben nem tudsz levelet küldeni. Ennyi. Ez volt az Outlook változat. Ha nincs Kiszolgáló hitelesítést igényel rublika a levelező programban, akkor megszívtad... főleg a régebbi levelezőknek kínai ez (tudom, már teljesen beástam magam a mailsend-be Linux alatt, de csak nem találtam a régebbi változatokban). -
becso13
aktív tag
válasz
SzlobiG #1981 üzenetére
Most fejből nemtom, mert routerről nyomom... (nem amiatt van a ping gond) de vhogy a Vezérlőpult, Hál beáll, jobb egérgomb a kapcs. és ott vhol az IP beállításoknál lehet belőni, van egy lehetséges cím a CD borítóján, sztem semmit nem használ, szal ne fűzz hozzás semmit!
-
Vitus
őstag
Jaja. Én az Invitel helyében azt tenném, hogy a szolgáltatások árát csökkenteném drasztikusan a többi szolgáltató alá jóval. Így még a hűségnyilatkozatos előfizetők a kötelezően magas díjakat fizetnék 1-2 évig tehát a bevételkiesés nem lenne jelentős viszont lenne aki inkább az olcsóbbat választaná a gyors helyett így új előfiztőkkel is decsekedhetne, továbbá nem lehetne további ok a szapulásra hiszen ők is változtattak.
Gondolom most örültök, hogy nem tartozok az Invitel döntéshozói közé
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest