Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Aktív témák
-
shabbarulez
őstag
válasz
debtom88
üzenetére
És a Pantel miért nem kap fuckot azért mert nem szolgáltat nálad? Nem igazán az Invitel hibája az hogy a Pantel abban a központban nem szolgáltat ahol te laksz, a lehetősége meglenne rá. Majd ha betelepülnek akkor majd fog ott szolgáltatni a Pantel, hogy ez mennyi idő az rajtuk múlik, de mivel a Pantel is profitorientált cég ezért először oda települ be ahol a legkisebb befektetés árán a legrövidebb idő alatt a legtöbb előfizetőt remélheti és a legnagyobb profitot érheti el. Ez pedig első körben Bp-et fogja jelenteni és jelenleg még ott is elég töredék a lefedettségük.Vidéken talán majd utána jönnek nagyobb városok amik közel vannak az infrastruktúrájukhoz. Távolabb nem biztos hogy onnan tovább fognak merészkedni mert az már nagyobb beruházás úgy pedig romlanak a megtérülési mutatók. Az hurokátengedéses-betelepülő cégek jellemzően kimazsolázzák a legjobb falatokat ahol üzletileg a legjobbak a körülmények és oda nem mennek szolgáltatni ahol ráfizetnének. Pont ezért képesek az ilyen szolgáltatók olcsóbban, jobb paraméterek mellett szolgáltatni mert igen alaposan megválogatott területeken, jó piaci és infrastruktúrális körülmények között teszik. Ha Invitel is csak Szeged belvárosában kínálna netet ő is adhatna hasonló kondíciók mellett hasonló szolgáltatást, csak akkor meg azért sírnál miért nincs neked a környékeden sem ADSL ott Fejér megyében.
Mellesleg a csomag up to 24 Mbps, vagyis max 24 Mbps, ez a gyakorlatban 512kbps és 20 Mbps között bármilyen maximum sebesség értéket produkálhat attól függően a telefonvonalad milyen minőségi paraméterekkel rendelkezik.
Ha az Invitel nem épített volna ki a körzetedben ADSL-t akkor a mai napig dial-uphozhatnál, mert nagy valószínűséggel rajta kívül más ezt nem igen tette volna meg. Ráadásul Invitel nem csak a nagyvárosokban szolgáltat, hanem a kisebb települések zömébe is elvitte a szélessávú internetet, ami üzleti szempontból nem egy aranybánya.
Invitel területen van Tíonlányos internet(a Tímobálj ahogy a neve is mutatja nem internet hanem mobil szolgáltató) már talán 2.5 éve. Ezen kívül még Enternet is van régebben mint Tíonlány amióta Invitel elkezdett szolgáltatni.
Az Invitel szolgáltatási területe jóval kisebb mint Tíkomé, 12%-os szemben Tíkom 78%-ával. A maradék 10%-on pedig a három kicsi osztozik, Hungarotel 5%, Emitel és Monortel 2.5-2.5%. Tíkomnak 19 kiskereskedelmi partnere van, Invitelnek három. Ha piaci arányra nézed ez nem olyan rossz. Elvégre ha van 78 almád az 19 gyerek között szét lehet úgy osztani hogy mindnek jusson legalább annyi hogy jóllakjon. De ha csak 12 almád van akkor ez sokkal nehezebb művelek. Márpedig az internetszolgálatók profitorientált céged, oda mennek ahol sok az ''alma''. Az Invitel nagykereskedelmileg ugyanúgy lehetővé teszi a nagykereskedelmi ADSL értékesítést ahogy Tíkom is, és a hurokátengedésre is ugyanúgy hatóságilag kötelezett mint a többi négy telecom cég. Az hogy üzletileg nem látnak akkora potenciált ebben a területben az ISP-k és ezért tömegesen nem jelentek meg Invitel területen az rajtuk múlik. Az Invitel hatóságilag kötelezve van arra hogy megadja ennek a lehetőségét, hasonló feltételek mellett mint Tíkom, de arra ő sem kötelezheti az ISP-ket hogy jelenjelenek meg a területén. -
debtom88
csendes tag
*moderálva
Hasonló magasröptű szitkozódásaidat legyél szíves tartsd meg magadnak, ez nem az a hely, ahol ilyen nyelvezetet eltűrünk!
Bash -
hitoshi
csendes tag
Rajtam kívül nincs még valakinek problémája az ADSL-el? Reggel óta baromi lassú, néhány oldal be sem jön csak többszöri próbálkozásra. Ügyfélszolgálat délelőtt DNS szerver problémát mondott, fél órája azt, hogy megoldották,de még mindig semmi változas. Rebootoltam, reconnect is megvolt, sőt, még kapcsolatot is újratelepítettem de semmi változás. (Bp, 2. ker)
-
bb71
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Ismerős hozzáállás ;-)
én a hívószámkijelzést szerettem volna aktíválni szintén egy 2 az 1-ben csomagra (ingyen jár!), 5 azaz ÖT hölggyel beszéltem, már az ÜSZ csoportvezetőjéhez is eljutott a kérdésem... merthogy 5-ből 3 szerint NEM ingyenes ez a szolgáltatás.
1 HÉT alatt sikerült aktiválniuk, anyázásokkal együtt !!!
-
Nimrod
addikt
válasz
T. Almeida
üzenetére
Tanulság: addig kell hívogatni amíg olyan kezelőhöz nem jutsz, aki érti a dolgát.

-
T. Almeida
senior tag
Tavaly márciusban kötöttem szerződést az Invitellel, egy év hűségnyilatkozat, 13.900 HUF/hó, 2 MB sávszél, 2az1ben csomag. A szerződésem tehát már márciusban lejárt.
Szal most úgy gondoltam, hogy nincs szükségem a 2 megabitre, elég az 512, kapóra jött az az Invitel akciós díjcsomagja, ami szintén 2 az 1ben csomag, 9900 HUF, 2k HUF lebeszélhetőséggel. A csomagváltást szolgáltatáskiesés és előfizetői telefonszám változás nélkül szerettük volna megoldani, tekintettel, hogy nejem otthon (is) dolgozik, és ezen a telefonon keresztül keresi mindenki.
tegnapelőtt ügyfélszolgálat felhív, a fenti óhajokat mondom az erősen bedrogozott hölgynek (legalábbis rettenetesen vontottan beszélt). Közli a hölgy, hogy ez szolgáltatáskiesés nélkül nem lehetséges, mert először a szolgáltatást megszüntetik, aztán x+1 nap múlva éled csak fel a vonal, a telefonszám megtartása nem garantált stb. DE: fel tud ajánlani egy olyat, hogy a 13.900 HUF/hó marad, csak 2k HUF/hó lebeszélhetőséget, mint szuperkedvezményt megkapjuk mi is. Ja és csak írásban lehet a szolgáltatást lemondani, ha megvan, utána lehet új szerződést kötni. Dúltam-fúltam magamban, mondom neki, hogy köszi, letettem a telefont. Nejemmel beszéltem, mondja, hogy nem tudunk mit tenni, akkor maradjon a havidíj, de kérjük a 2k HUF lebeszélhetőséget is. OK, ügyfélszolgálat csörög, egy másik, nagyon kedves hangú hölgy veszi fel. Ismételten elmondom neki az óhajom-sóhajom, nagy meglepetésemre közli, hogy természetesen megoldható a csomagváltás, 1-2 napon belül, az óhajomnak megfelelően. A biztonság kedvéét rákérdeztem, hogy biztos, hogy nem változik a telefonszám stb., a hülgy mosolyogva biztosított, hogy természetesen nem. És lássék csodát, ma reggelre már 512 k-val ment a netem.
Tanulság: Addig kell az ügyfélszolgálatot hívogatni, amíg valaki nem tudja a kívánságainkat teljesíteni... -
portis
csendes tag
-
portis
csendes tag
Lehet hogy én reagálom túl?
Mindenesetre most kénytelen vagyok a webtárhelyem szolgáltatójának szerveréről levelezni , itt semmi gond.Csak baromi kényelmetlen és lassu.
Ez egy nagy Angol webhosting cég , érdekes hogy rajtuk keresztül megkapok minden mailt.
Szerintem az Invitelnek kapacitás gondjai lehetnek és ezért hozta ezeket a szabályokat.
Igy lényegesen kevesebb mailt kell kezelnie.
Egy normális spamszürés persze jó lenne , de nem igy , ez nagyon durva.
hi portis -
portis
csendes tag
Ja hát értem én , de hogy a fenébe rendeljek egy szállodai szobát?
Irjam meg hogy csak ugy tudnak nekem válaszolni ha rendesen beállitják a csatlakozásukat, meg szoljanak a szolgáltatójuknak hogy ő is állitsa be a szerverét? Nemár!!!
Ez teljesen elrugaszkodott a gyakorlattol.
Egyébként pontosan igy derült ki a dolog , felhivtak a szállodától hogy nem tudnak nekem válaszolni! Meg hogy nekik sose volt ilyen gondjuk , hogy a szállásfoglalásuk nagyrészét a neten intézik.
Erre néztem utána , és ekkor derült ki hogy ez egyáltalán nem egyedi dolog.
hi portis -
portis
csendes tag
Persze reklamáltam , be is copizom a választ:
Tisztelt Előfizetőnk!
Ezúton tájékoztatjuk az Ön által jelentett e-mail fogadási probléma
okáról (az Invitel Rt. sajtóközleménye):
Az interneten zajló e-mail kommunikáció jól meghatározott protokollok
(pl. levelezéskor az SMTP, POP3), szabványok és ajánlások alapján
történik. A csatorna hatékony és kényelmes felhasználásához a
résztvevőknek be kell tartaniuk bizonyos szabályokat.
A megfelelő működés fenntartása céljából az internetszolgáltatók is
egyre szigorúbb ellenőrzéseket végeznek mail szervereiken, ezzel
próbálva a nem kívánatos forgalmat visszaszorítani.
Az illegális e-mail forgalom visszaszorításával az Invitel szeretné
tovább emelni szolgáltatásainak minőségét, és ezzel együtt az
internethasználat kultúráját. Az üzleti és magánelőfizetők számára az
e-mail forgalom megbízhatósága egyre nagyobb jelentőséggel bír, ezért az
Invitel célja, hogy az internet fejlődésével lépést tartva ügyfelei
számára minél magasabb szintű szolgáltatást biztosítson.
Ennek alapján és az utóbbi hetekben megnövekedett kéretlen e-mail (spam)
forgalom minimalizálása, illetve kizárása érdekében az Invitel Rt.
elektronikus levelező-rendszere a jövőben csak pontosan bejegyzett
domainnel rendelkező mail szerverekről fogad leveleket, dinamikus IP
címmel, illetve hiányos DNS beállítással rendelkező mail szerverekről
nem. Az ezeket a mail szervereket használó feladók automatikus
értesítést kapnak a sikertelen kézbesítés tényéről (ezek általában
Postmaster vagy MAILER-DAEMON feladójú levelek), amelyben tájékoztatást
kapnak az elutasítás tényéről, időpontjáról és okáról. Ebből a hibás
beállításra is következtetni lehet.
Mivel a probléma minden esetben a feladó oldalán (a küldő szerver
hiányossága miatt) jelentkezik, a küldő félnek lehetősége van arra, hogy
tájékoztassa saját e-mail szolgáltatóját a beállítási problémáról. A
mail szervert üzemeltetőknek pedig ellenőrizniük kell a DNS
beállításait. -
portis
csendes tag
-
portis
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem-nem ...
Nem kértem tőlük semmiféle spamszürést , egyszerüen a szerverük elutasit minden gyanus emailt , csakhogy velemegy a rendes levelek egy része.
hi portis -
portis
csendes tag
Sziasztok!
De jó hogy rátaláltam erre a topicra!
Évek során rengeteg gondom volt az Invitellel , és nem igazán tudtam megvitatni senkivel.
Most például az dühít legjobban , hogy az invitel spam szürés magyarázattal kiszüri a rendes leveleim egy részét is. Egyszerüen visszapattan a feladónak!
Nagyon dühitő! Ti nem tapasztaltátok?
Saccom szerint a ''hasznos'' levelek 20-30% is visszamegy a spamekkel együtt.
hi portis -
Nimrod
addikt
Igen, és csak saccra. Tök változó, csak néha érem el. Elég sok videót töltök le meg föl (nem warez) és az azért zabál, illetve Fileplanetre is volt előfizetésem, volt is adatforgalmam rendesen.

De pl. 100 mega körüli videót nem merek feltölteni, mert elalszom. Nevetséges.
-
Troy.
addikt
Kinek mennyi szokott lenni a havi forgalma?

-
dark100
aktív tag
Kuldott valami levelet az Invitel, amiben kozvelemenykutatast tart a mediaszokasokrol. Szerintem toprengenek rajta, hogy a TCom-hoz hasonloan ok is tartalomszolgaltatni akarnak. Bar ahogy ismerjuk oket ennek az ara vagy ugyanaz vagy rosszabb lesz mint a konkurencianal....
-
Lazsa
tag
Remélem valami nagyobb sávszélre váltás lesz hamarosan invitelnél, mert szeptemberben lejár a 2. hosszabbításom és nem szeretnék feltétlen szolgáltatót váltani.
Volt már valaki közületek, akinek mostanában járt le a hűsége?
Felhívtak -e az ügyfélszolgálattól?
Mit ajánlottak fel, ha maradsz?
Nincs több kérdésem
-
Troy.
addikt
-
krokk
senior tag
ezt nálunk is igy csináltál mi is kellemesen csalódtunk ebben
itt is modem halál volt néhány hónapja és szóltunk másnap jött a pasi úgy hogy ideszólt elötte hogy jöhet e fogta beírta aláírás és megkérdezte be tudom e állítani mondtam be. egy kábel elvezetést kértünk tőlük mert nem volt elég kábel ha már 1x jöttek
kicserélték hosszabb kábelre szó nélkül sőt fel is rögzítették kapcsozó géppel. aztán elléptek. szóval rendesek voltak nagyon. nem az volt hogy hát a kábelcsere nem volt meg izé. megcsinálták és kész
-
dark100
aktív tag
En forditva jartam. Nalunk is elcseszodot a modem, kb minden 50-edik ujrainditasra volt hajlando valameddig mukodni. Szoval szerdan Invitelt hivok, mondjak regisztraljak. Csutortokon 3/4-3kor felhiv a szerelo, hogy most tud jonni. Mondom dolgozok, de igyekszek 4re otthon lenni. Erre kozli, hogy o csak 8-3ig dolgozik (pfff....) Jolvan, akkor megbeszeljuk hogy penteken jon 8-10-ig. Egy napot ma csak kibirunk. Penteken nem jott, nem szolt, semmi. Hetvegen szenvedtunk a modemmel, neha volt is net. Hetfon vegre kibirta cserelni....
-
HEMP
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap fogta magát a modemem és meghalt: techsupport felhív, ők is rábólintanak, tényleg a modem, csere lesz. Mikor? Azt mondják 72 órán belül, de törekednek a 24 órára... ''Naneeeeemáá -mondom én-, akkor inkább beviszem a rosszat és cseréljék ki helyben, az sokkal gyorsabb!'' Azt nem lehet, majd értesítik, mikor megy a szerelő! LoL
Tuti, hogy melóidőben fog csörögni, hogy otthon kaparja az ajtómat. -
Winner_hun
félisten
Namost volt egy pár perces kimaradás, meg előtte is volt egy szakadás. Remélem nem lesz több

-
Adrenochrom
csendes tag
Hali!
Barátnőmnek Dunakeszin Inviteles ADSL-je van és 5-10 percenként megszakad...
Volt már 2 modem csere, de semmi javulás. Tudna valaki tanácsot adni mi lehet a baj?
A gépben, vagy a szolgáltatóban van a hiba?
köszi! -
becso13
aktív tag
lo! Csak nalam van megint problema a pinggel? Ugral 300-ra vagy eppen stabilan annyi... En meg pont neten szeretnek jatszani. Felhivom oket: ''nem garantalnak ping-idot''... kiralyos, akkor se ilyennek kene lennie. Szal vkinel van meg ez a problema?
-
LeslieG Jr.
őstag
Halihó mindenkinek!

Na tegnap megkeresett egy nagyon kedves hangú leányka
az Inviteltől hogy mivel Augusztusban lejár a 2 éves hűségem ezért meghosszabítanák velem a hűségnyilatkozatot havi minusz 2k rúpia fejében.
Én meg vagyok elégedve a szolgáltatással, ezért mondtam is a leánykának hogy miért is ne. Most majd 10k alatt fogok vizetni egy 2Mbit-es netért. Bár igaz ami igaz lehetne olcsóbb is, de most per pillanat ez jó így nekem. 
[Szerkesztve] -
n0se
tag
UP!
Ezekszerint mkinek gond nélkül megy mindene, helyes! Nekem is! ;) -
n0se
tag
kösz kösz srácok, csak arra voltam kiváncsi, hogy nem nálam van e a hiba, de akkor megnyugtat, hogy nem. az nem gáz h heggesztenek, szerintem a legjobb szolgáltató az országban. (persze ez egyéni vélemény) több éve nincs velük gondom a fejlesztés meg ezzel jár, de véleményem szerint, hogy egy mégstabilabb netet szolgáltassanak nekünk ''gondolom ez a céljuk'' megéri nekünk ezt elnézni. egyetértek az elöttem szoloval hagy dolgozzanak nem kell őket buzerálni.

-
Lazsa
tag
szerelnek ezerrel, nem kell őket buzerálni

nekem már 4 éve inviteles dsl-em van, és igen ritka az olyan, hogy gond lenne vele
no para
-
vicces
addikt
már megint lehet valami, mert nekem 2percenként leszakad, tegnap még csak uj ipcimeket kaptam, és a router egyből ujratárcsázott, de most már hosszú percekig nicns semmi. fostalicska net ez én mondom. csak vácon nicns más

-
n0se
tag
Sziasztok,
nem tudom rajtam kivül még észleli e valaki, hogy mostanában mintha valamit heggesztene az Invitel és ebből kifolyolag nem csak naponta egyszer bont a központ, észlelt hasonlót valaki? -
C^^
őstag
Rajottem, hogy ez az ADSL modemcsoda egyben router is. [link]- rola van szo.
Szerintem ezert uti egymast a 2 cuccos. Viszont valahogyan nem lehetne kiloni belole ezt a funkciot a modem configjan belul?
Mert igy nem tudok normalisan tuzfalat configolni, es portforwardolni (plane hogy nem erzem magam biztonsagban).
Mellesleg itt az en routercsodam [link] -
Ziog
aktív tag
Üdv. nekem egy linksys vezetékes routerem van. Abba be kellett állítani olyat, hogy Keep alive - tehát maradjon vonalban. Szerintem valami ilyesmi lehet a gond. Nálam ott a másik lehetőség az a Connect on Demand volt. Tehát kérésre felcsatlakozik, ezzel nekem nem ment valami jól.
A másik amire még tudok gondolni, hogy nem csatlakzotál föl vele. Szerintem lehet manuálisan is connectálni. Egyszer meg kell úgy csinálni, vagyis nekem meg kellett, azóta hibátlanul muzsikál. -
C^^
őstag
Udv, lenne egy problemam.
Adott egy Jaht EA-2104G Router + egy Comtrend CT-507 ADSL modem.
Eddig kabelem volt, az siman ment DHCP-ben, de ugye ez adsl, szal. atallitottam PPPoE-re, megadom a felhasznalonevet, es a jelszavat, de net nuku
Mi lehet a gond ? Win-ben probaltam statikus ip-t beallitani, de ugysem ment.... Mit kene meg beallitani ?
Elore is koszonom
-
Austi
tag
válasz
--=Gefi=--
üzenetére
Ezt megnézném hogy ezzel jo lenne-e kb ilyen választ vártam talán ez segíthet.
Már csak azt kellene leírnod alaposan hogy hol tudom mindezt megcsinálni annyira nem vagyok otthon ilyen témákban
http://www.austi2.atw.hu/net001.jpg
talán itt kell erősíts meg ebben
-
--=Gefi=--
tag
Szerintem ezt a DHCP okozza, azaz próbál IP címet kapni a modemtől a hálókártya, ami persze nem jön össze addig, amíg nem csatlakozol. Próbáld meg azt, hogy a hálókártyának adsz egy NATos IP címet, mondjuk 192.168.0.1-et alhálózati masz 255.255.255.0, átjáró meg dns nem kell. Lehet hogy megoldja az Asztal merevre fagyását.
-
Ziog
aktív tag
szerintem megoldaná a problémát, ha a modem driverét leszednéd a gépről. Registryből is kipucolni a sok szemetet. Utána újra indítani a gépet. Még segítség lehet, ha egy Bootvist is nyomatsz az elején. Egy automatikus rendszerállítás szerintem megteszi. Csak, hogy a programok gyorsabban induljanak, de ez igazából nem létszükséglet.
-
Austi
tag
mikor usb-n van akkor megszakad a net mintha pl 24 orai bontás lenne ugyan az ujrabootol a modem utánna megint jo változo ideig
most elhoztam haveromtol a hálokártyáját megnézzuk hogy mukxik ezzel
csak ittmeg az a baj hogy ha hálokari rol megy a net akkor win induláskor beadja az asztalt és megáll az egész gép
vár a modemre
amikor az alap helyzetbe áll akkor a win is elkezdi vadul tőlteni a programokat
még ezt a kis dolgot kellene kiszurni és jo is lenne
régi alaplapra intergrált hálokarim al is ezt csinálta meg most a pci -os al is -
--=Gefi=--
tag
Egyrészt az USB egy gyerekcipőben járó technológia a kiforrott Ethernethez képest, nyílván a hibalehetőség is sokkal nagyobb. Másrészt Ethernetet kimondottan erre találták ki, USB-t meg ahogy a neve is mondja univerzális dolgokra. Nyomtató, fényképező, pendrive, mp3 lejátszó, ADSL modem és még sorolhatnám. Az interface ugyanaz, csak a driver más. Nyílvánvaló, hogy nem is lehet olyan stabil mint az Ethernet.
Harmadrészt a kezelése Windows alatt. Ha egy hálókártyát feltelepítesz, akkor az úgy működik, ahogy kell. USBnél már lehet érdekességeket tapasztalni. Le kell választani az eszközt, ha másik portba dugod ugyanúgy telepíti magát, registry-t teleszemeteli stb...
Ha választani lehet, akkor mindenkinek az Ethernet interface-t javasolom, mert stabil, és ez nagyon ritkán megy gallyra... -
Ziog
aktív tag
Hívd fel a helpdesket, aztán jelentsd be a hibát. 1445 a számuk. Valszeg haldoklik a modem. Jobb az ilyet kicseréltetni, vagy majd csinálnak vele valamit.
Nem lehet, hogy be van állítva az op rendszerbe, hogy ha tétlen akkor bontsa a kapcsolatot?
Milyen amikor megszakad, a modemen is kialszanak a LED-ek? - mert akkor tuti, hogy modem szarozik valamit.
[Szerkesztve] -
Ziog
aktív tag
A szakadozást okozhatja vírus is, meg persze központi hiba is. Érdemes újra indítani a modemet. Kihúzni egy olyan 5-10 percre a konnektorból. Újra telepítei a drivereit.
Ha a modem és a gép is alkalmas, akkor egy hálókarival is ki lehetne próbálni.
Azt, hogy mi a különbség igazából én sem tudom. Talán az átviteli módban kereshető a forrás. Mert ugye az USB egy soros eszköz. A hálókábel és így az Ethernet csatoló egy jobb közegnek bizonyul.
Ha valaki máshogy tudja én is kiváncsi lennék. -
Austi
tag
Olyan problémám lenne hogy 2-3 hét ota napi 7x-8x-9x... megszakad a netem és nemtudom mire véljem.Talán modem nek lett vége de ugy hallotam hogy ha usb-n van a modem az nem a legjobb de nem tudom hogy miért erről valaki felvilágosítást ha tudna adni jo volt ill. miért javasolt a hálókártya?Vagy ha nem a modem ill usb a gond akkor mik lehetnek még a véletlenszerű szakadozás okozói?

-
Angmar
tag
Ja, válaszolnak is 2 hét után, és mindkét ügyfélszolgálatos mást választ adott. Az egyik azt irta invitel területen nincs kedvezmény, csak t-com területen, a másik havi 1.000 Ft mondot. Mire felhivtam a telefonos ügyfélszolgálatott havi 2.000 Ft lett belőle. Szerencsére az új szerződésben is ez áll

-
Ziog
aktív tag
Ezeket a csomagokat régi efik is igénybe vehetik. Sajna ennél többet nem tudok mondani. Én még nem jöttem rá, hogy ki milyen rendszer alapján kap kedvezményt.
Egy mail-t esetleg írhatsz az ertekesites@invitel.co.hu címre érdeklődés jelleggel. Szerintem válaszolni is fognak, bár most egy kicsit hazabeszélek.
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Csak nekem van lekorlatozva 40-re?

Jo, nem fizettem be a mult havit, de akkor nem lenne net, nem korlatoznanak...
Es elvileg letolteni is korlatlanul lehet. Mindenkinel megy a 3mbites kapcsolat rendesen? -
Nimrod
addikt
válasz
--=Gefi=--
üzenetére
Adatkorlátost korlátlan helyett? Nana.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
--=Gefi=--
tag
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Van ahol a UPC is elérhető. Szerintem a legegyszerűbb, ha felhívod a kiszemelt szolgáltató ügyfélszolgálatát, és megkérdezed, hogy létesíthető-e ott az ő ADSLük.
-
Ziog
aktív tag
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
A T-Com szolgáltatásai biztosan, de hogy a kisebb cégek hogyan szerződtek az Invitellel? Ezt csak a nagyokosok tudnák megmondani. Szerintem az adott cég oldalán érdemes körülnézni, hogy kikkel áll szerződésben.
-
[HUN]Zolee
őstag
milyen más szolgáltatók ADSL szolgaáltatása érhető el invitel területen?
szelessav.hu hibás eredényt ad
[Szerkesztve] -
--=Gefi=--
tag
válasz
dark100
üzenetére
Nagyon nem lesz olcsó, konkrét értéket nem akarok mondani, de egyéni előfizetők számára eléggé elérhetetlen kategória lesz. Volt pár héttel ezelőtt egy postom az árról, de azzal eléggé alábecsültem
.
Igazad van, elsősorban üzleti előfizetőknek fogja megérni.
Megint másik kérdés, hogy ha kötsz egy 12Mbit/s-os ADSL.-t, azt ki tudod-e használni, mert azért 12Mbit-es uploadja szvsz kevés szervernek lehet. -
dark100
aktív tag
Nekem ugy tunt a cikkbol hogy nem lesz ocso, szoval foleg uzleti + milliomos ugyfeleknek. Es jo szokas szerint egy szo sincs rola az Invitel honlapjan. Egyebkent az Invitel mindig csak fut a TCom utan, szoval varhato volt, hogy lesz ilyen szolgaltatas. Kivancsi vagyok IPTV mikor lesz errefele.
-
Lazsa
tag
Hehe: http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=31462&count5=1
Már csak az a kérdés, hogy magánszemélyeknek is, vagy csak cégeknek?
Na és miért olyan drága, vagy egyáltalán mennyi az annyi?
-
Totyi
őstag
Hát ezekkel sem lehet egyezkedni.

-
Angmar
tag
válasz
--=Gefi=--
üzenetére
Ez igaz
eszembe se jutott -
Angmar
tag
-
cafat
aktív tag
válasz
--=Gefi=--
üzenetére
Nekem lenne egy kérdésem.
Jászladányon elérhető ez a szolgáltatás?
És mi szükséges hozzá? (pl: élő telefonvonal vagy vmi...?)
Bocsi a hülye kérdésekért de nem tom hogy van e ladányom mert én nem odavalósi vagyok csak egy ismerősöm kért meg rá hogy járjak utána milyen lehetőségek lennének internet előfizura. -
Totyi
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
Én meg arra gondoltam,hogy megérné nekik,hogy maradjak...ha emelnek,akkor maradok,ha nem nem...érted?
-
Steelheart
senior tag
Én meg épp erre válaszoltam, hogy az árat a hűségnyilatkozatban meghatározott idő után még csökkentik is, ha beleegyezünk (felhívnak automatikusan telefonon), de asszem sávszélemelés nincsen és nem hiszem, hogy meg lehetne beszélni. Mondjuk én is örülnék 2 helyett 3 Mbitnek, de hát asszem már ez is elég jó így honi viszonylatban

SzlobiG: azért írtam 'céget'.
Bár ha lenne havonta fölös 30K-m, inkább netre költeném, mint tomisén finomabb kajára... 
-
válasz
Steelheart
üzenetére
Hát azért egy átlag ember szerintem nem fog a netre havonta 30K-t kidobni.

-
Totyi
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
Erre irányult a kérdés:most többet fizetek a netért mint az aktuális ajánlat.Én így gondolom:ha lejár a hűségem akkor vagy csökkentsék az árat a mostaninak megfelelően;vagy emeljenek vmicskét.Nekem inkább az emelés jönne jól.Majd rákérdezek telefonon;van még idő addig.A kérdés arra irányult,hogy kaphatóak-e ilyenre.Mert van más szolgáltató is,és ha ott jobb akkor átlépek oda.-nem szívesen tenném meg,mert az invitellel semmi bajom nincs;teljesen korrekt volt amióta be van kötve!

[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
válasz
--=Gefi=--
üzenetére
Hát ha 20-30K lenne a többtíz Mbitekért, az nagyon nem lenne rossz
Arányaiban sokkal jobb, mint egy otthoni, vagy egy eddgi üzleti csomag. Bár a feltöltés tényleg lehetne gyorsabb, mert ez azért soxor kicsi lehet egy cégnek.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-roller topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sávszélesítést akarun k!! 

az Inviteltől hogy mivel Augusztusban lejár a 2 éves hűségem ezért meghosszabítanák velem a hűségnyilatkozatot havi minusz 2k rúpia fejében.