- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny0004
tag
Sziasztok. Megcsináltam távirányitosra a radióm, az erősitőm távját tanitottam rá, mert már a szobában használom, és ott sokkal jobb egy távval vezérelni a rádiót, és az erösitöt. Azonban a legfontosabb dolog hiányzik, nem lehet be-ki kapcsolni vele. Ezzel még nem foglalkozott senki eddig, vagy ez nem is oldható meg? Gondolom nem egyszerű, mert a betanitásnál a webes felületen nincs ugye ilyen opció.
-
Johnny0004
tag
Sziasztok! Egy érdekes dolgot szeretnék megosztani. Két rádióm van ILI9341-gyel, 30pin-es ESP32-vel, enkóderrel, touch, SD nincs most bekötve. Tök egyforma mind kettő, ugyanaz a konfig, ugyanonnan is vettem. Az egyik tökéletesen működik, a másik, és itt jön az érdekesség, bekapcsolás után pár perc, és a 128kbps adóknál magasabb bitrátánál elkezd szaggatni, 128-on jó. Kikapcsolom, bekapcsolom, és onnantól kezdve mehet 28 órát tökéletesen működik. Ezt minden elsö inditásnál eljátsza, mintha azon múlna, hogy még nincs bemelegedve. 2x16 LCD-n kipróbáltam, azzal jó.
Tehát úgy tünik ha SPI kijelzövel megy ezt csinálja.
Amiket próbáltam: természetesen mindkét panelt átcseréltem, kijelzőt átraktam HSPI-re, már a chip lábait is átforrasztottam , de ugyanaz.
A jó panel mindegyik rádióban jól működik, bármelyik kijelzövel.
Van valakinek valami ötlete, vagy kifogtam egy problémás panelt?
Köszi. -
Johnny0004
tag
gabywap, atikó köszi!
ILI9341-nél az érintőképernyő rész annyit tud, hogy csatorna váltás, meg hangerő, vagy más funkció is van?
-
Johnny0004
tag
Elkészült itt is egy.
-
Johnny0004
tag
Helló! Egy kérdés az ILI9341 kijelző most VSPI-n van, ha az SD kártyáját is szeretném használni akkor az menni fog a HSPI-n is, vagy át kell cserélnem? Mintha valahol olvastam volna, hogy SD csak a VSPI-n megy.
Köszi! -
Johnny0004
tag
válasz
Johnny0004 #855 üzenetére
Mi a különbség a V és H között?
-
Johnny0004
tag
válasz
Johnny0004 #854 üzenetére
Elindult!!! :-)
#define DSP_VSPI true
Ezt kellett átirni HSPI-röl VSPI-re. -
Johnny0004
tag
válasz
Johnny0004 #853 üzenetére
A példa progi megy ugy is ahogy irtad, a rádio nem. A példaproginál van egy useoption file ott átt kell irni a lábkiosztást. A rádionál nem kell valahol megadni még, mert tutti az a gondja?
-
Johnny0004
tag
Helló! ILI9341-gyel csak nem boldogulok.
Leforditja, beirja a programot, de üres képernyö.
myoptions.h:
#ifndef myoptions_h
#define myoptions_h
#define DSP_MODEL DSP_ILI9341
//#define DSP_HSPI true
//#define LED_INVERT true
#define TFT_CS 15
#define TFT_DC 2
#define TFT_RST 4
#define TFT_MISO 19
#define TFT_MOSI 23
#define TFT_SCLK 18
#define I2S_DOUT 27
#define I2S_BCLK 26
#define I2S_LRC 25#define ENC_BTNR 13
#define ENC_BTNL 12
#define ENC_BTNB 14
#endif -
Johnny0004
tag
válasz
Johnny0004 #839 üzenetére
Találtam itt egy részletes leirást, köszi Johniee, bár végül nem tudtan mindent úgy csinálni, mert nem ugyanott van minden mappa. Mindenesetre most fordit szépen, legalábbis már LCD elindult. Másik kijelzö meg talán holnap érkezik.
-
Johnny0004
tag
Sziasztok! Egy kis segitséget kérnék, yoRadioval küzdök. Arduino Ide 1.8.19 verzió, ESP32 panelom 30 lábu. Odáig eljutottam belsö DAC-járól egymagában müködik. Amint kijelzőt szeretnék hozzáadni, akár csak 2x16 LCD-t nem sikerül. Igazából azt nem tudom mivel eddig csak PIC-eztem, itt be kell másolni a yoRadio könyvtárait az Arduino IDE könyvtáraiba? Mert onnan is probál fájlokhoz férni meg a yoRadio könyvtárból is, ezért hibákat dobál. A vázlat könyvtára a yoRadio könyvtára. Nem igazán értem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged