Hirdetés
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Mint mondtam nem vagyok biztos ezeknek a random feldobott programokban.
Egyébként utánaolvastam és a hálózati kártya lehet a ludas mert a network adaptert meg kellett babrálni telepítéskor. Próbáltam törölni/tiltani és újrarakni de nem használt, pedig leírás alapján ez a probléma:
net van de a böngésző nem hoz be semmit.
-
torik
senior tag
Üdv
Nem találtam olyan topikot ahova ez a probléma jobban illene, ha elsiklottam felette akkor elnézést
A gondom az lenne hogy hónapokkal ezelőtt telepítettem a wtfast nevű programot, de alig használtam mert végül nem volt rá szükség. Tegnap takarítottam a gépet, letöröltem a programot, feldobta hogy restartoljak, de gondoltam ráér. Eztán még nyugodtan használtam a netet.
Ma ahogy bekapcsoltam a gépet nem volt internet elérés. Futtattam egy ellenőrzést, kiadta a win7 hogy valami wtfast-tól maradt vissza. Javítottam/töröltem, most elvileg van net, legalábbis a jobb alsó sarokban azt írja, de valójában továbbra sincs. Eddig kiírta a böngésző hogy a weboldal nem elérhető, most már csak egy nagy fehér semmi van a helyén (firefox). Emlékszem telepítéskor valami adapterrel még külön kellett szórakozni hogy működjön rendesen.Most egy másik számítógépről írok, ami tökéletesen működik a wifivel egyetemben.
Valaki tudna adni tippet? Néztem vannak külön programok amik ennek a törlésére vannak de nem tudom mennyire megbízhatóak. Újrahúzás lesz a vége?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest