- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szanysa
csendes tag
válasz
4Grider #1102 üzenetére
Igen, a webcímen elérném, de sajnos nem tudok belépni,pont ez a gond. Én is ugy gondoltam hogy az eszközön rajta kell lennie ennek az adatnak - de semmi nincs csak QR kódok amelyekkel semmire sem megyek. Egyébként Heybroadband a szolgáltató , de ez neked nem fog mondani semmit, ahogy nekem se sokat. -Próbálok utána keresni. Köszi
-
szanysa
csendes tag
válasz
4Grider #1100 üzenetére
Sajnos a kábelmodem oldalról semmit nem tudok, mert nincs hozzáférésem. Se jelszó ráírva az eszközre, így lehetetlen. A dolog UK ban zajlik. Tavaly októberben volt szolgáltató váltás - előtte 2x is de sosem volt ilyen gond, szóval sosem kellett reklamálni miatta. Most megint ott tartok, hogy nem tudom meddig lesz NET. Érkezik egy másik wifi kártya hamarosan de így nem igazán van értelme szétkapni a laptopot és beleszerelni szerintem - mivel jelenleg mégis működik. Nem igazán tudom elképzelni, hogy a wifi kártya bedöglik ...majd ismét meggyógyul. - Vagy van ilyen mégis?
-
szanysa
csendes tag
Sziasztok - Wifi elérési gond adódik!
Hónapok óta használom a netet közös lakásban , többekkel.
Kb 2 hete történt , hogy szokásos reggeli laptop indítást követően nem volt netem órákig.
Modem újra indítgatás és több csatlakozgatás után valahogy lett netem. A többi lakónál semmi gond és a saját telefonomon sem! Most ismét adódott ez a helyzet de 2 napig tartott. Wifi Card törlés rendszerből / driver csere sem hozott eredményt. Órákat szöszöltem a semmire. Vannak USB antennáim is amivel szintén nem jött be a NET. A hálózaton rajta voltam , de a modem nem adott netet. Napi szinten kérek új IP-t a DHCP-től , ezt beálltottam a WIN10-en. 2 nap elteltével egy WIN restart után láss csodát mégis megjött a NET, pedig semmit nem módosítottam. Azt gondoltam a WIFI kártya behalt /rendeltem is egyet hamarosan megkapom / - de ezek szerint mégsem, mert azóta is van NET.Ha van ötlet merre keressem a hibát - mi lehet a gond köszönettel venném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Google Chrome
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest