Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szanysa
csendes tag
Sziasztok - Wifi elérési gond adódik!
Hónapok óta használom a netet közös lakásban , többekkel.
Kb 2 hete történt , hogy szokásos reggeli laptop indítást követően nem volt netem órákig.
Modem újra indítgatás és több csatlakozgatás után valahogy lett netem. A többi lakónál semmi gond és a saját telefonomon sem! Most ismét adódott ez a helyzet de 2 napig tartott. Wifi Card törlés rendszerből / driver csere sem hozott eredményt. Órákat szöszöltem a semmire. Vannak USB antennáim is amivel szintén nem jött be a NET. A hálózaton rajta voltam , de a modem nem adott netet. Napi szinten kérek új IP-t a DHCP-től , ezt beálltottam a WIN10-en. 2 nap elteltével egy WIN restart után láss csodát mégis megjött a NET, pedig semmit nem módosítottam. Azt gondoltam a WIFI kártya behalt /rendeltem is egyet hamarosan megkapom / - de ezek szerint mégsem, mert azóta is van NET.Ha van ötlet merre keressem a hibát - mi lehet a gond köszönettel venném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest