Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
FabioeM
csendes tag
Sziasztok!
Már nem tudom, hány napot keresgéltem a neten, de nem találtam megoldást a problémámra: időnként (van mikor 10, van mikor 30 percenként) borzasztóan belassul/elmegy a hálózatom/netem percekre.
Amiket tapasztaltam:
Kollégiumban UTP kábelen keresztül neteztem, és amikor nekem belassult a netem, mindenki másnak hiba nélkül ment a nete.
Itthon is ugyanez van, mindig belassul (és másik gépeken jó), csak itt wifin vagyok. Így nem gondolnám, hogy a LAN és a Wifi driverével egyszerre lenne gond, vagy a szolgáltatóval, routerrel, modemmel stb. Hálózati aktivitást sem látok, amikor lassú. (Erőforrás-figyelő, Win7)
Nem csak az internet nem jön be, hanem még a router configját (192.168.1.1) sem tölti be, csak marha lassan.
Vírus- és kémprogramirtás megtörtént.
Nem telepítettem szerintem semmi különösebb programot.
A windows azt jelzi, hogy van internet.Egy másik probléma, hogy amikor megy a torrent, de egy darab torrent se aktív, akkor nincs net itthon. Azt olvastam, hogy a router NAT táblája telik be (ha jól emlékszem). Nem tudom, van-e összefüggés, de ha esetleg erre is tudtok megoldást, megköszönném. A TCPZ-t találtam anno a neten (mert régebben is volt ilyen időszak), de nem vált be, meg talán később vírust is jelzett rajta a gép.
Köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 5000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- IPhone 17 Pro max 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest