Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom36
kezdő
Üdv all
Pár hónapja egy olyan problémával küzdök, hogy mióta meglett az új gépem a net valami végett 1-2 hét alatt lényegében használhatatlan lesz a magas ping végett. Erre egy olyan megoldást találtam (win10) hogy a hálózatot alaphelyzetbe állítom így a pingem újraindítás után visszaesik 25 környékére ami jó, de van, hogy pár nap alatt van hogy 2 hét alatt de ez felkúszik 300+ fölé és alig akarja betölteni az oldalakat.
Ezen valamelyest segített az hogy írtam egy shotdown parancsot amivel a gép is rendesen leáll, de csak napokat nyertem vele.Előző gépemmel semmi gond nem volt, most az újjal csinálja csak pedig alaphelyzetben vannak a hálózati beállítások, és a telepített driverek is hasonlók, csak most nem win7 van hanem 10. és semmi olyan beállítást nem találtam ami segítene ezen.
Tudja valaki hogy mi okozhatja ezt a problémát ?
majdnem olyan mind ha betelne valami tárhely és onnantól fogva rohamosan romlik a ping.Előre is kössz a segítséget, ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corel Draw topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- World of Tanks - MMO
- BMW topik
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest