Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
thorex
tag
Üdv!!!
Egy kis segítség kellene!!!

Van egy Dell vostro laptopom amelyben 4gb memória, i5-ös proci, van és amelyen win7 64bit-es oprendszer van.
A bekapcsolás után ha van Netem akkor 45 perc után a memória hírtelen leterhelődik a 4-ből 3 vagy kicsit több. Készítettem pár fotót hogy milyen folyamat teszi ezt:ha rámegyek hogy jobb klikk szolgáltatás

Kérdésem: Mit kell ilyenkor csinálni??? (kivéve hogy rakd újra a gépet, vagy indítsd újra)
Ezen kívül van Eset smart security 7 és spybot valamint ccleaner is, de ezek sem találnak semmit. A frissítés ki van kapcsolva. böngésző IE11 követésvédelmi "listákkal".
(nem tudom hogy a topikba tartozik, de másikat nem találtam hogy hova tudnám írni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ASUS Maximus IV Extreme P67
- Kraftwerk - The Catalogue - 2009 - CD díszdoboz
- 4X8gb ADATA DDR4-2666mhz memoria csak egyben!
- HP Omen - 15,6" FullHD IPS 144Hz, Ryzen 7-5800H, 32GB, 1Tb SSD, nVidia GeForce RTX 3070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)