- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a probléma? Illetve valami, modem-szolgáltatós gond lehet, vagy valami windowos dolog. UPC-net Ubee EVW3226 modem. Kábellel PC-hez kötve. Ha elkezdek neten játszani, főleg az elején a net elkezd elmenni pár másodpercre folyamatosan, tehát szakadozik, elmegy-visszajön egymás után többször. Ilyenkor win hálózat is a tálcán jelzi. Próbáltam modem resetet, gépen hálózat driver reinstallt. Illetve ma xbox-on mikor felmentem játszani online, ott is tipikusan ilyen jelenség volt, mintha szakadozna a net. Wifin van. (online forgalom autók ugráltak, teleportáltak, minden nagy késéssel látszódott csak).
Viszont az előbb wotoztam, ugyanúgy előjött, de ezalatt gyorsan telefonon (wifi) elkezdtem böngészni és ott hibátlan volt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest