Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én amikor repülni jártam le nyíregyre , sose volt gond.Nem késett és időben felért.Mondom, én soha nem jövök azona vonalon icvel.Mert minek.Az a fél óra nekem nem ér + 440-neadjisten 500 forintot.
(Este 8as gyors nyíregyi 3 óra 45 perc alatt ér le, pedig az szerencstől személyként megy!) -
tildy
nagyúr
Egyszer próbálj partium nemz. gyorssal jönni.Az elég jó.Igaz , vasárnap felfele már nyíregyen elfogy az összes ülőhely, aztán debrecenben pár felszabadul.
Egyébként az sem piskoóta, hogy szerda reggel már nincs a pénteki icre jegy.
Ilyen szempontból pécsi ic rulez.Tegnap egy buliból azzal jöttem fel:
gyorsvonattal :4 óra lett volna, ic-vel:2.5.
Iszonyat sok kocsi, volt vagy 10.
A vonat indulása előtt 1 órával még volt rá helyjegy!!Na így kéne ennek a keleti országrészben is működnie...(nyíregyről tán 5-6 kocsival jönnek az ic-k.) -
tildy
nagyúr
Amíg kerültek a vonatok, addig arra ment.Régen kőbánya felé.A szolnok-bp vonal pedig csak a ceglédtől pestig tartó részen lett rendberakva (mert ugye a szegedi vonat is ezen a vonalon jár).
Bár ez alapján mintha nekem úgy tűnne, hogy a délit kivonnák a ''nagy'' forgalomból? -
tildy
nagyúr
Ez sem teljesen igaz.A nyíregy felől jövő gorsak (nem sebesvonatok) menetideje cak . kb 30 perccel több , mitn az ic-é.Én ha nyíregyről jövök, akkor soha nem jövök ic-vel, pont emiatt.
Ha a keletibe menne, akkor meg nem nőne a menetideje, mert gondolom az újszászi vonalon vinnék.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VoLTE/VoWiFi
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ulefone RugKing 4 Pro
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest