Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
launcser
senior tag
szegedi ic-ken is szokott hely lenni még előtte is
bár már el van érve a 95-99%os telítettség péntek du, az év elején még sok szabad hely volt, ezzel nem szokott baj lenni :)
de azt tényleg tapasztaltam hogy csütörtök este előttem álló kér jegyet ic-re holnap estére és már nincs azt csak simát vesz..
Tiszántúlra mondjuk nincsen nagyon busz, azt mindenki vonattal megy, Kecskemét fele van busz, az legalább sok embert elvisz kevesebb marad vonatra
szegedi ic-n 5+1+1 kocsi van asszem (2odosztály, 1őosztály, kaja)
ja és azt mondják a 300 ftos helyjegy mindig kedvezményes 100 km-re
előző évben még 100 ft, az ugy kellemes (bár akkor nem mentem ic-vel, csak hogy emelték..) -
tomcs
őstag
ja. papiron.. csak sajnos amikor raszantam magam hogy hazam1ek gyorssal, valami mindig volt.. vagy nem volt ulohely meg allo is alig, vagy nem volt futes, vagy csak szimplan fel napot kesett.. alig 1x2x sikerult tisztesseges modon utaznom vele
ezzel szemben ic kicsit gyorsabb is de mindig van hely, kenyelmesebb, es ha valami hiba van a rendszerben magasabb a prioritasa szal inkabb a tobbit csusztatjak fel -3/4 oraval minthogy az ic kapjon 10 percet -
tomcs
őstag
biztos nem mert az most volt es akkor a nyugatiba vittek, kerulo utvonalon. igy persze nem allt meg kobanya-kispesten, mert nem is jart arrafele :) de ennek tudtommal vege, most ujitottak fel az egeszet, szal az a szakasz _elvileg_ rendben van. de azert kurva nagy szivas lenne vagy 10 perccel tobb menetido + 1 ora bkv... a nem intercity vonat meg akarmerre megy meg haztol hazig is szivas lenne :(
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest