- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITrex
tag
Sosem így csináltam eddig, hanem így: Transfer & Pay -> Transfer Funds -> Internal Transfer -> Ott kiválasztom a source és destination számlát, utána beírom az összeget.
Egyébként ma reggel ránézve, már szerepel itt a TBSZ-em, nem úgy mint tegnap. Valószínű tényleg a mínuszos főszámlám kevert be neki. Volt egy kis átfutási idő.
-
Simia
junior tag
Megnéztem a kivonatot a migráció előtti számlán, és teljesen igazad van.
Velem is pontosan ez történt.Szeptember 5 előtt lejáró RSU-ra napra pontosan egy évvel a befizetés után történt a vesting esemény, a szept. 5 utániak mind vestelődtek szept. 4-i dátummal, és szept. 5-i reporting date-tel.
Szerk: Jobban megkapargatva nem értem mi történt.
Minden olyan RSU, ami jövőre vestelődne, még mindig rajta volt a migráció előtti számlán "Stock Award Grant for Cash Deposit" statuszban 2025-ös vesting date-tel, meg "Stock Award Vesting"-ként is idén szeptember 4-i dátummal.A migrált számlán már semmi nyoma a "Grant Activity" szekció teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest