- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
"a letölthető trade visszajelzésnek" -> ennek kapcsan korabban nekem is volt kerdesem, ez volt az en kerdesem:
IBIE: van ra lehetöseg, hogy egy nehany perce vegrehajtott tranzakciot, adatait kompletten visszanézzek ? desktop-os IBIKR felületen vagy mobil-on
es a valaszok ra - amiket
es azota is hasznalom: https://itcafe.hu/tema/mibe_tegyem_a_megtakaritasaimat/keres.php?rto_msgid=115865
a tözsdevalasztas kapcsan korabbi: [link]
tenyleg megnezed az aktualis cucc spread-jeit a különbözö tözsdeken a veteledkor ? az nem kis raforditas szerintem
eddig kb. 30 trade-em volt IB-nel, talan 2 volt nem gettex-en, hanem smart routing-gal; a többinel manualisan gettex-et valasztottam,
amit még szoktam: amit epp venni akarok, megnezem onvista alatt, "alle Kurse" pl.: [link] hogy hol mennyi illetve lejjebb nehanyra pl. gettex-re, tradegate-re, ...mutatja "Echtzeit"-ben is a "Times & Sales"-t
pl.: most 8:53-kor: -
avl
senior tag
kivancsisag ennek kapcsan: "melyik piacon" -> ezek szerint Te nem allitod be a piacot, hanem smart routing-gal szoktal ?
egyebek:
en beallitom gettex-et, mert ugy latom az a legjobb, smart routing akarhova is elvihet, lasd: #117145peetie1 avl#117108
igaz: #117149PredatorZoli
nekem laptop-os IB felületen ma sem mutatja a tözsdet csak a többfele lehetöseget, mint ~3 hete irtam: #122148avl
telefonon jol mutatja, a lehetösegeknel latszik a tözsde neve
akkor mar meglestem az Avantis Global Small Cap Value -re mit mutat: ott csak 3 tözsden mutat lehetöseget telefonon, es nincs köztük gettex (balra), jobb oldalon SPDR ACWI IMI ETF-re rengeteg (szerintem 10 feletti) tözsdet mutat es közte gettexet is:
-
avl
senior tag
csak IBIE-nél vagyok/voltam
amig €-bol vettem ETF-et, addig nem tűnt fel -így valószínű nem is volt - “ráhagyás”
hogy lett a “vetelkori” konverzio, azóta tűnik nekem fel a rahagyas (hogy ez épp 1% lenne, azt nem néztem)
nekem teljesen érthető, hogy ha pl. € / HUF gyorsabb ingadozása miatt “ráhagy”
kicsit engem is zavar, de leginkább a TBSZ utolso új pénzéből maradó lesz kicsit zavaró, hisz az előző maradvány a következő vételnél beforgathato
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest