- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehérsólyom
aktív tag
November elején szerettem volna dollárt Wise-ról IB-re utalni, de nekem sehogyan sem sikerült ingyenes megoldást találnom.
IB-nél a Wise (Profile) linkelését követően az IB oldala látta a Wise-os egyenleget, de kerek perec kiírt az utalásra fee-t.
IB oldalon "Bank Wire" opciót választva (ez ugye felülről az első), majd Wise appban megadva az IB-től a "Bank Wire" bejelentés után kapott adatokat megint csak díja lett volna az utalásnak, ezt ekkor ugye a Wise írta ki.Mi a módja, hogy ingyenes legyen a Wise -> IB útvonal?
Esetleg van valamilyen specialitás ahogyan fel kell venni Wise-nál az IB-t?
(ACH adatokat adtam meg, a számlatípusnál pedig kipróbáltam mind a "Folyószámla", mind pedig a "Takarékszámla" verziót.)Végül Revolut -> IB útvonalon sikerült ingyenesen utalnom, de hosszú távon ezt elhagynám, amennyiben a Wise -> IB utalás díja nullázható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S510 tower, i5-6400, 8GB DDR4, 500GB SSD Samsung 970 EVO, 500GB HDD
- Noctua NH-U14S processzorhűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest