- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
FPS meg van, köszi, mutatja rendesen. Jelenleg 30 és 60 FPS között van a Max Payne 3.
Ez eléggé ingatag, folyamatosan változik. Nem tudom miért, mi befolyásolja
Viszont leszedtem az EasyTune 6-ot is, el is indítottam és eléggé meglepődtem azon, amit mutatott.
Az E2200-s procinak 2.2 GHz-en kellene futnia, de nálam azt mutatta az ET6, hogy 1.2GHz környékén mozgott?!? Bementem a Tuning fülre és ott hiába változtattam Advance-ra, csak a Memory-t tudtam állítani illetve a Frequency-t 200-ról felfelé. Ezzel együtt azonban növelte a Memory értékét is. De pl a szorzó értékét nem tudtam változtatni?!?
Ez volt a másik meglepő a kilistázott értékekben, mert ennél is 6x mutatott a 11x helyett és ezért volt csak 1.2GHz a CPU frequije. :-(
Beléptem BIOS-ba, hogy ott nincs-e letiltva pl a szorzó és át is állítottam a CPU Clock Over-t Auto-ról Manual-ra, de már ezzel az egy állítással nem indult el a gép, hanem vissza állt default.ra!?!?!?Kérdésem - lehet, hogy hülyeség -, hogy az alaplapot fizikailag, hardveresen le lehet szabályozni, hogy ne lehessen húzni?!?
Nem mástól vett alaplap, de én tutira nem csináltam semmi szabályozást rajta.
Csak azért kérdezem, mert sok helyen olvastam és mondtátok is, hogy a Gigabyte P35-DS3 alaplap tök jó tuning szempontjából!? Akkor nálam mi lehet a gond vele?!?Bárkitől szívesen fogadnék vmi épkézláb magyarázatot, ötletet!
Köszi
szerk: ET 6-ban tudom állítani - advance módban - FSB, Memory! Ennyi!?!
Se szorzót, se PCI értékét nem tudom. Ráadásul ez utóbbi a sok helyen ajánlott 100 MHz helyett 33 MHz-en van és mint mondottam nem tudom változtatni!? -
jano_77
nagyúr
Mindig agyaltam rajta, hogy hogyan kell ezt megmérni, de lövésem sincs!?
Esetleg elmondhatnád, hogy ezt hogyan tudom leellenőrizni, milyen progival és hogyan kell azt használni?
Mert ugye fut a játék és akkor közben kell elindítani vmi programot vagy még előtte és az játék közben naplózza az értékeket?
Easy Tune 5 volt a kapott CD-n.
Próbáltam már, de úgy rémlik, hogy azzal sem ment, de majd teszek egy újabb kísérletet.Köszi addig is
-
jano_77
nagyúr
Igen: Gigabyte P35-DS3
Amúgy olyannyira kivettem az elemet, hogy ki is cseréltem, mert tanácsolták már ezt is, de ez nem segített. :-(
Azért megpróbálom majd újra.
Esetleg beállításban - konkrét adatokkal - tudsz segíteni?
Mit állítsak és mire, mennyire, hogy olyan 3GHz feletti legyen a CPU?
Elvileg simán bírja normál hűtővel, olvastam róla egy tesztet. -
jano_77
nagyúr
És tudsz esetleg a beállításokban segíteni, mert egy haverommal próbáltuk már húzni, de akármit állítottunk is be, mindig az újra indításkor vissza állt default módra és újra indult alap beállításokkal.
Nem tudom mi lehet a gond, ezért kérném a segítséget!?
AC Freezer Pro7 hűtőm van. Ez mennyire felel meg a célra?!? -
jano_77
nagyúr
Jó reggelt Mindenkinek!
Abban kérném a segítségeteket, hogy egy Intel Dual Core E2200 proci húzható-e, ha igen, mennyire? Esetleg egy pici segítséget is tudnátok adni a beállításokhoz?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch 2
- Robot fűnyírók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged