- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1
aktív tag
Hali nah,hogy ne haljon meg a totyik,lenne itt egy kérdés van egy asus T3-P5G31
es lapom ez egy barebone gép lapja és egy E6600 proci és ennek a lapnak a qurva biosában nem tudok állitani szinte semmit létezik ez? Még annyit,hogy van két a data 800+ ramom is kérnék valami segitséget.A cpu-nál 6-9 között lehet állitani vagy autó,de bármire állitom a ramok 266-al mennek 2,4-nél több nem lessz csak kevesebb.fsb-t sehol nem tudok állitani és feszt sem. -
-
L!NK->Q3
senior tag
hát, nemtom, vga drivert is cseréltem és most rosszabb lett
visszacserélem a vga drivert vmi régebbire aztán meglátjuk
gondoltam arra is h 533as a ramom a proci meg 800as fsbs, de hétfőn adják fel a super talanent 2*1gb 800mhz ramomat akkor meglátjuk h ez befolyásolja e a lagolást -
L!NK->Q3
senior tag
-
-
L!NK->Q3
senior tag
nemtom milyen hűtő, de nem tűnik nagyon gagyinak vmi hőcsöves alu oldalsó ventivel
nehezen is bootol, soxor egy alap alkalmazásnál szaggat az egér meg a feladatkezelő is lassan jön be és a proci kihasználtság is ugrál fel 100%ra
az első windows sp2 telepítéssnél ha elíndítottam az msnt akkor bekészült a gép
ez a kb a 6. windows itt már ritkábban szaggat, de itt is csinálja kisebb alkalmazásoknál( pl wingomb+pausenél is) is meg fájlcsere programnál mindig elkezdi
mehnéztem az irqkat is se a hang se a videókari nem ütközik semmivel
a lankari viszont azonos irqn van a miscrosoft ACPI szabványnak megfelelőrendszerrel, lehet ez az oka?
vagy vmi hardver? esetleg a lapom? amiről nem ír semmit az everest szinte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest