Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Kérdezd meg stheert vagy _seth_-et, hogy hányas verziójú biost használt.Mind2jüknek asszem 940e volt/van, és tudták tuningolni. Ne add fel még!

-
Armando_19
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Nem, nekem nem volt,de az én lapom(NI8 SLI GR) kb ugyanolyan rendszerelemekből épül fel. Chipset pl ugyanaz. Az NF4 Intel Edition lapoknál a pwm az ami okozhatja ezt. Nekem is állandóan újraindulgatott mikor tuningoltam. Azon az IC-n keresztül futnak át a feszültségek, amin az a borda van. Én úgy oldottam meg, hogy pont fölé vágtam az oldallapban egy 12Cm-es ventinek helyet, és odaszereltem egy Glaciatech Silentblade-et. Most nyáron is szokott ilyen 70 fok körülre felmenni, de az még annyira nem gáz.
-
Armando_19
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Nem feltétlenül a chipset a ludas.
A proci felett van az a borda, a pwm szenzor. Az is nagyon fel tud melegedni..Nekem az szivatta a gépem sokáig:[link] -
Armando_19
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Hát pedig egy olyan vízhűtés amilyen nekem van, elég hosszú távra megoldaná a hűtést. Én talán 15ért vettem újonnan single radival..

-
Armando_19
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Shteer papának azthiszem van a te fajta lapodhoz vízhűtő blokkja occsóért. Kérdezd meg tőle!
-
Armando_19
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Chipset, + a PWM... az nagyon melegszik NF4 chipsetes lapokon...
Várjuk!
-
Armando_19
őstag
válasz
Degradator
üzenetére
Hát szerény véleményem szerintem körülbelül 38-3900 körül lesz a vége a procinak 1.415 fesszel.
Hű de merész módon tippelek!
Abból gondolom, hogy a p5nd2 sli lapokban kb itt van a vége a D9XX szériás prociknak.
Hűtés meg nagyon durva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest