Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
válasz
Degradator #200 üzenetére
Nem, nekem nem volt,de az én lapom(NI8 SLI GR) kb ugyanolyan rendszerelemekből épül fel. Chipset pl ugyanaz. Az NF4 Intel Edition lapoknál a pwm az ami okozhatja ezt. Nekem is állandóan újraindulgatott mikor tuningoltam. Azon az IC-n keresztül futnak át a feszültségek, amin az a borda van. Én úgy oldottam meg, hogy pont fölé vágtam az oldallapban egy 12Cm-es ventinek helyet, és odaszereltem egy Glaciatech Silentblade-et. Most nyáron is szokott ilyen 70 fok körülre felmenni, de az még annyira nem gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest