- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
válasz
Fail3D! #1817 üzenetére
Miért nem tetszik a fogyasztás? 95W vs. 130W most nem azért de a villanyszámlán a legkevésbé sem érződik meg. Melegedni nem melegszik jobban. Én is dáovngrédeltem a 3930k-t 3820-ra de még tapasztalataim nincsenek, mivel garanciába kellett küldeni a procit. Jövőhéten beszámolok róla ha érdekel.
-
WaterWawe
őstag
válasz
Fail3D! #1811 üzenetére
Valóban a 1366 utódja. Nekem alapvetően a Dual x16 nagy előny, mivel két videókártyám van. Lényegében a 1366-hoz képest az változott hogy a procik és a ramok sokkal magasabb órajelen tudnak kegyegni. a Quad Channel-es memóriának egy kis előnye van ram írás / olvasás terén. Ez benchmarkokban jön főleg elő, játékokban különösebb gyorsulást nem hoz. Na meg időtállóbb is sokkal egy 2011-es lap.
Röviden ennyi, a többinek utána nézhetsz az általad alkalmasnak gondolt alaplap gyártói oldalán. -
WaterWawe
őstag
válasz
Fail3D! #1807 üzenetére
Természetesen, fapadon megy 4,8GHz-et az összes. 44-ig feltolod a szorzót, onnantól pedig BCLK-t emelsz. Nagy felületen adja le a hőt és a magok távol vannak egymástól. Szerintem ez az a proci amit a legjobban megéri venni. Szóval hajrá!
Ugyanannyiba kerül mint egy 1155-ös proci és az X79-es lap előnyei is megvannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest