-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
putti
aktív tag
Nemrég beruháztam egy lga2011-es platformra, egyedül a VGA-ra várok még, tehát beüzemelve nem lett a cucc. Az előző procim még egy E8400-as volt, szóval egy kicsit le vagyok maradva. Kéretik nem kinevetni, de lenne egy olyan kérdésem, hogy az lga 2011-es procikban is benne van az integrált grafikus vezérlő mint lga 1156 - 1155 és1366-nál vagy ezekben már nincs. Az én procim egy i3930k és az intel oldalán a specifikációit nézve ez nincs feltüntetve.
Köszi a segítséget, és bocsánat ha nagyon hülyét kérdeztem.
-
Gamer21
tag
Hellotok , lenne egy kérdésem , amivel még még nem vagyok tisztában , olvastam a ciket a Sandy Bridge -E processzoról és láttam hogy a memória támogatás vagy mi de javitsatok ki ha nem igy van 1600 MHz, akkor ez azt jelenti hogy én majd hiába veszek bele az ALAPLAPOMBA mondjuk egy 2133 MHz ramot akkor az csak 1600 MHz fog menni vagy mi , a válsztokat előre is köszönöm..
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest