Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Djroberto
üzenetére
Persze, mert az két processzor. Nekem a húzott 6 magos csinál 14,75-öt. Az 17,6x lett, ha jól emléxem. Kihoz belőle mindent, a probléma az órajellel van. Cinebench elég érzékenyen reagál az OC-ra.
3DMark Vantage a program neve.

mod: Most nézem belinkelted. De ez ugye két processzor, 24 szállal.

-
-
Djroberto
tag
válasz
Djroberto
üzenetére
atyám. ez iszonyat trágár volt. ne haragudj kérlek..

üh....
nekem lesz ilyen,csak nem ennyi ssd-vel.. azért ez nem semmi.
az első ami megfogott a Dynatron hűtő. tuti rendelek 2 ilyet.
nem olyan betegágy mint ezek a Zalman meg pajtásai ,be is lehet gondolom csavarni ugyanolyan primitív módon mint a 1366-ra valóimat.az ebayen nem lehet rendelni ezt a lapot sajnos,szerintetek ezt honnan szerzik be ilyen gyorsan?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Djroberto
üzenetére
Nem tudom miért nem megy neked a beépített képfeltöltő. De van egy ilyen oldal is: Nem hivatalos PH! képfeltöltő
-
MPowerPH
félisten
válasz
Djroberto
üzenetére
Én azt értem, mivel CPU intenzív alkalmazásról beszélünk. De 3DMark -okban kell a magas órajel, ami kihajtja a 4db VGA-t. Oda már nem jó választás. Ez a kétprocis rendszer olyanoknak való, akik tényleges munkára használják a gépüket. Bár 3D-s, kódolós progik között is elég kevés az olyan, ami képes 32 szálat kezelni.
Ha Xeon, akkor szorzózáras, ez biztos.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Djroberto
üzenetére
Igen, ez így van a spéci lefogatással rendelkező hűtőknél. Kétszer meg kell gondolni, hogy rakod fel. Nálam is ez volt, de ez emészthető. Jó nagydarab az LGA2011 socket.
Zalmannal kapcsolatban nekem már régen csak rossz benyomásaim vannak.
Melyik hűtőjük is ez pontosan? -
Tidus
addikt
válasz
Djroberto
üzenetére
A hétvégén gondolkodtam hogy 1600MHz-nél több kellene, de az árral sem akartam elszállni.
Rendeltem az 1600-os modulokat amikre várni kellett volna, és láttam van 2133-as is. Telefonon rákérdeztem és jelezték hogy egy darab van nekik, rá is bólintottam. Holnap már nálam lesznek.
Olcsóbban sehol sem láttam, még külföldön sem, ráadásul rendelésre van minden hol.Megoldottam a felfogatást az 1366os felfogatóval, átalakítani nem kellett semmit, csak leleményességre volt szükség, és jones965 ötletére.
Közlök róla képeket is majd.Fórumban nem reklámozunk.
[ Módosította: jones965 ]
-
MPowerPH
félisten
válasz
Djroberto
üzenetére
Nem teljesen. Van az X Socket -nek is egy QVL listája, ami alapján megnézheted, a hűtőd felmegy e a lapra. Nekem Venomous X van, és rajta van a QVL-en. Ennek ellenére éppen csak felment a lapra. Foglalat a jobb alsó sarokban útban volt, alig tudtam meghúzni a tartó keretet miatta. De tény, fent van, és áldom érte az Asus-t, mivel elég ritka az LGA2011-re is jó léghűtés, lefogatót szerezni meg még majdnem lehetetlen. Bár most már megbántam, hogy nem vettem meg a H100-at.
No meg az se mind1, hogy e nélkül a POT se menne fel a lapra. Mert ugye a legfontosabb mégis az.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én azért is nem vagyok oda ezekért annyira. De reménykedek, hogy lesz 8 magos SB-E is.

rup1u5