- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
DrGonzo22
őstag
Üdv,
egy egészen egyszerű kérdésem lenne. A gyári intel hűtők különböznek egymástól valamiben? Pl. az összes S478 hűtő mind egyforma, vagy van köztük különbség, hogy milyen processzorhoz adják (pl. amit egy 2,4GHz-es Celeronhoz adnak ugyanolyan hűtő-e, mint amit egy 3.0GHz-es Prescotthoz)
Előre is köszönöm. -
-Jackson-
őstag
először az egyik oldalát akasztod ki, és félig leszeded, hogy ne akadjon vissza, majd a másik oldalt is. a gyári bordán ilyen szivacsos valami van, ami esetleg lehet már nyúlós állapotban is, attól függően mennyire volt meleg a proc. késsel pengével bármivel leszedheted róla. kb egy borsnyi paszta elég, de legegyszerűbb ha az ujjaddal kened be a procit, a legtöbb pasztát nagyon szépen és gyorsan fellehet vinni így. csak egy vékony réteg kell rá, a hűtő úgyis kiszorítja a felesleget, és akkor a procid körül lesz tiszta trutyi minden. ha meg már kiakasztottad a hűtőt, ne csak simán lehúzd a bordát, hanem csavard meg kicsit
-
DeVi_
csendes tag
Még nem sikerült leszedni, de felmerült még néhány kérdés:
1. A régi (gondolom) rá száradt pasztát mivel szedjem le?
2. Mennyi pasztát rakjak a procira? És szét kenjem, vagy ne?
3. Ha csak úgy sikerül leszedni a hűtőt, hogy jön vele a proci is, akkor hogy szedjem le a procit a bordáról?
Továbbra is fenn áll a probléma, hogy lekéne szedjem. -
DeVi_
csendes tag
Hello!
Nem akartam új témát nyitni, ezért ide írok.
Rászántam magam, és vettem egy hűtőt (Gigabyte G-Power Pro), és ezt rá próbálom rakni a gépre: Abit IC7, P4 3 Ghz Prescott (Socket 478). Ezen a gyári hűtő van. És itt a probléma: ahhoz, hogy rárakhassam, lekéne szedni a régit.
Régen (kb. egy éve) lett véve, akkor a boltban rakták össze.
Hogy kell leszedni a hűtőt? Addig eljutottam, hogy azt a két fehér pöcköt felhajtom, és utána próbáltam húzni. De nem jön. Mintha oda lenne betonozva.
Néztem, és a ''pöckök'' ki vannak akadva az alaplapon lévő keretből, csavarhúzóval oda benyúltam, és nincs benne. Hogyan tovább?
Csináltam két képet: Bővebben: link és Bővebben: link
PLS HELP!!! -
aqwsderf
tag
oksa, köszi......szóval azzal tapad a procira....jójó.....venni fogok, asszem a CoolerMaster a legjobb pasztában...Zalman CNPS7000A-AlCu hűtőm lesz...tudom te nagy tuninger vagy...ugye nem ronthatom el a procim attól, hogy majd a jövőben húzom??? mert ha nem bírja a proci, akkor leáll és nem romlik el...én ezt így tudom, mégis a cégem fenyeget, hogy ne tuningoljam, mert ha baja lesz........de nem értem miért lenne baja......
-
aqwsderf
tag
Üdv mindenkinek!
Vettem egy Pentium 4 3 Ghz-t és az a kérdés, miután kivettem a hűtőjét abból a kis átlászó műanyag dobozból, az alján lévő kis szürke enyhén ragadós anyagot el kell távolítanom vagy az kapcsolódik a procihoz a hővezető paszta helyet??? tehát le kell szednem azt a kis szürke ragadós vackot??? amúgy úgy vettem észre, mintha szakadna, de azért megkérdezem, biztosra akarok menni.
kérem csak az válaszoljon, AKI TUDJA miről van szó 100%-ig, mert csak kb úgy kell és talán jó lesz válaszok nem érdekelnek!! Előre is köszönöm!!!!!!!!
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest