- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az R0 újabb, újabb BIOS kell hozzá, az M0-t meg viszik a régebbiek is. Mellesleg igen, én eddig csak R0-nál találkoztam vele.
DuplaZso: Olyanoknak, mint én, akik stabil rendszert szeretnének?Amikor a VIA+D920-as konfigból áttettem a winyót a P35+E2160-asba, alig akart elindulni, Everest rossz értékeket jelzett, sok szolgáltatás el sem indult. Én eddig minden konfigcserénél csináltam reinstallt, aki sajnálja az időt telepítgetni, az használja úgy.
mod: hetente 2x beírsz ide, akkor is engem b_sztatni. Attól, hogy a környezeteden nem tudod kitölteni a dühödet, nem kell rajtam. Bár csináld nyugodtan, úgysem érdekel
mod2: a hozzászólási kényszert meg inkább nálad érzem...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest