Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz TeeBee73 #2641 üzenetére

Persze,hogy jó!Engem is feldob. :K Csak az út nem mind1,hogy ki,hogy jut el.Felelőtlen kapkodás,vagy oda is figyel.(látom Te a politikára is!!!Helyes!) :K

(#2642) Tuja1: Először is,bocs,lehet nem voltam érthető.Nem,szó sincs róla,hogy megbántottatok volna!!!Csak azt próbáltam(vszínüleg szarul)megfogalmazni,hogy nem mind1 mikét éri el valaki.
    Lehet,hogy kötepes procid van,de ha érdekel,szereted és félted a gépedet,meg akarod majd ismerni,s tudni a határait.Ezért veszed a fáradságot s teszteled(közben meg szórakoztat is)S végül csak összehozol valami.-Ez a jó.Konkrétan arra értettem,hogy sajna sokan be-beugranak,kérnek valami tippet,nyomják a fesz 1,5v-ig,s nyíg a gép.Ez sokkal veszélyesebb,mint valamivel tisztába lenni,s akár 1,6v-ot is adni.Engem is szidtak,h tőlem se vennének agyonfeszelt procit,leamortizálom s eladom ha már jó szar.Én erre értettem.Ha ésszel,fokozatosan emeled,tudod mit csinálsz,folyamatosan ellenőrzöd-figyeled,akár az abszurd 1,7v-se gáz 1-1 teszt erejéig.
    Bocs ha félreérthető voltam! :R

Új hozzászólás Aktív témák